Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alap film mind!

Bucser
Kezd mondjuka szakasszal aztán jöhet a Minden Héten háború utána a Született gyilkosok, Született Július 4.-én, vagy a JFK, és a The Doors... Mind erõsen kultuszfilm😊 Ajánlom õket erõsen megnézésre (mondjuk majd mind eléggé durva és meghökkentõ és a lélektani részével üt nem a gyors akcióval (ez alól kivétel a Minden Héten Háború (Any Given Sunday))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Blasta
Akkor sztem jópár ennél a filmnél sokkal jobb darabról maradtál le!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

magus
hozzáteszem, egy oliver stone filmet sem láttam eddig

magus
Nagy Sándor

Nekem alapjában véve tetszett. Úgy jöttemki a moziból, hogy ez egy jó film volt. Aztán hazajottem, elolvastam vagy 4 kritikat, mert nem hittem el, hogy ennyire ne tetszen nekik, de ez nem masitotta meg a velemenyemet, csak megerositett abban a hitben, hogy ezek a fergek semmihez sem ertenek, csak cinikusan lehordani mindent, mert penzt kapnak erte...

A szineszi alakitasok szerintem nagyon jok voltak, ez ami az egesz filmben kiemelkedo volt szerintem. Colin Farrel nagyon jo vvalasztas volt, jol érzékeltette a szerepét, az álmodozót, a végén megõrültet, szinte szenzacios amit muvelt. Angelina Jolietol felallt a szor a hatamon, elerte a hatast. (amugy amiota van ez a kambodzsai maniaja, az eleten is mas lett az ara komolyan mondom...) Val Kilmer, es aki a szeretojet jatszotta, a rekviem egy alomertes emberke, szerintem ok is jol jaszottak, az utobbi foleg. A mellekszereplok viszont nem sokat adtak a filmhez...

A történet, hát oke vannak benne ferditesek, de oriasi bakloves nincs, ugy tudom.

A rendezes, az idoben ide oda ugralas, neha tenyleg idegesito, hogy nem latjuk, hogy lett nagy hadvezer, csak miutan mar a perzsak ellen harcol, de sztem jobb igy, mintha vmi kamu 5 perces fejlodestortenetet lattunk volna, nyilvan nem erre akarta a hangsulyt fektetni. Az, hogy ide oda ugral, legalabb nem olyan linearis baromsagga tette mint a Troja gyerekmeseje volt. Voltak hatasvadasz jelenetek, az utolso csata csak abbol allt, de ezek engem annyira nem szoktak zavarni, itt mar annyi volt, hogy szinte elveztem...

Az, hogy unalmas volt a film, sztem nem igaz, a Trojan felalomban keltettek fel a mozibol, itt vegig figyeltem, mikor nem rovid...

A homoszexualitast szerintem tulzottan hangsulyoztak, botranyfilmkent akartak beallitani, felesleges.

Amugy a magyar kritikusokra jellemzo, hogy nincs sajat velemenyuk, tesom kint tanul Californiaban, es az ottani emberekenk nagyon nem tetszett, felet fel se fogtak, hogy miert ugral ide oda, meg ugy altalaban. bar mit var az ember egy olyan bortonteleptol aki egy texasi parasztot szavazott meg...

Summa: 8/10

Most neztem az IMDB-n hogy 10 evvel a szamomra olya kedves Get Shorty film utan most forgatjak a "masodik" reszt. Ugyanugy John Travolta lesz Chili Palmer. Fel evente megnezem a Get Shorty, annyira jo film 😊 A szovegek kurva jok.

Mike
de WS

ám zakimakit nem tahóztam le

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Debi

Ez viszont jó volt.

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

Mike
tudod én meg tudom különböztetni a szinészt a játszott karaktertõl, nem úgy mint te, aki egybõl nekem ugrik, mert mertem mondani vmit a szerelmérõl <#gunyos1>

Mike
én ugyan nem
abban a filmben játszott karakter pedig tahó
és nem egy ilyen filmje van

Bandew
Jól van, ne ezen rágódj már. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Debi
Na ez az!

Tehál elég valószinûtlen hogy pont ott középen áljon meg.
Hacsak nincs egy húr-feszesség-mérõ az íjjon,
ami kiszámolja a kinyírni kívánt "ojektum" távolságát,
és pityeg amikor a húr feszessége optimális a
"szimetrikus halálhoz" 😄

Debi

Debi
Na bazz fel akartam rakni a képet a géportalra aztán így
ki/&@#**%/-szott velem.<#boxer>

Debi
Megnéztem a Megtorlót.

Nem volt rosz, sõt voltak benne nagyon is jó jelenetek.

A legjobb az "orosz" volt.Eszméletlen jó volt ahogy belépett abban
a csikos polóban.Mellette kigyurt hõsünk cingár kisfiúnak tünt.
Amikor kidobta a gránátot és szõke barátunk egy mozdulattal visza
ütötte...na az volt a csúúúúúcs.És hogy mijen zene volt alatta!😄

Persze voltak benne hibák is.A kedvencem a
"halál pontosan középen megállós"-nyílvesszõ.<#nyes>

Travolta pedig...hát igen...beszívott maffozónak jobb volt.

Sephi
Olyan mint a a Dude Where is my car 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Debi
Ejnye gyerekek!
Lehet hogy WS olvassa a topicot 😄

Egyébként a kalandférgek az jó film?
(Csak azok írjanak akiknek teccet, mert én biztos megnézem😄)

Bandew
Szal te csak úgy letahózod WS-t, de téged nem tahózhat le senki? Ájjájjájjjájj......
:-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hentes Bill
ember, te csak szeretnél olyan tahó lenni, mint WS. <#mf1>

Boldog Karácsonyt!

Mike
és ezen nem segít a számjli

Mike
kedves

gondolom nálad ez az érvrendszer
vagy netán te vagy Will, vagy vmelyik rokonod?

ha nem, akkor nem értem, hogy merszelsz megütni ilyen stílust

Hentes Bill
tahó lol 😛

sztem inkább te vagy az :😄

Boldog Karácsonyt!

Mike
Robert De Niro jó volt
aaz idióta kölke aranyos
Will Smith meg a szokásos tahó

Mike
Cápamese

hûûû de szar volt, ez a Will Smith kész csõd

3/10

Loál János
Háttemeg hun vótá!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sephi
Nem mert megvarom a REDUX-ot.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
The Incredibles -

Nagyon nagyon jo volt! Habar En meg nem lattam rosz PIXAR filmet de ez a Nemo utan a legjobb. Eszmeletlen jo minket vegeztek megint ezek.

Bucser
megnézted az Apokalipszis Mostot???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
Shark Tale -

Az elejen eskuszom nagyon teccet a Sushi baros jelenet es rohogtem. Oszt annyi. Ez egy akkora baromsag volt hogy inkabb neztem volna egy Dr. Uwe Boll filmet (na most tuloztam😄). Tehat ez a film nalam 2/10 es csak azert mert teccet Robert DeNiro capa alakja.

Kandurex
Na ördögûzgérelés letudva, elment, nem mintha halálra izgultam volna magam rajta, szal 5/10

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi
juj de izgi 😄

MAsfel ora mulva kezdi a The Incredibulsz 😄DD

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

Ryleh
ott van a odeon -on Brood cimmel😊)

fifi
Brood

Eszméletlen film.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bandew
Porontyok? Aztat nem ismárám. :-)

Ryleh
a Pók-ot én sem de a Porontyokat -igaz felirat nélkül-megnéztem........ooooáááááá...elszivtam vagy fél cs. cigit alatta....😊)

Bandew
Ja tom, õ csinálta a Légy címû filmet is, ami szintén elég durvicsek. Az új filmjét (Pók) nem láttam.

Ryleh
Amugy elég sokk filmje ven a tagnak,de hun felirattal csak ez a 3 amit dc-n találtam....külf hubokon szinte az összes többi ott figyizik😊))

Bandew
Ezek nagyon jók! :-)

Ryleh
haLI ALL!! ITT 3 FILM LINKJE...ÉÉÉN EDZETT MÓKUS VAOK A BETEG FILMEK TERÉN ,DE EZEKEN MÉÉÉG ÉN IS MEGFEKÜDTEM😊)))))))
David Cronenberg filmjei:
existenz
Crash
Naked Lunch

fifi
Horrortopikban írtam róla röviden...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bucser
Újra van vágva de nem sokkal hosszabb...mindkettõ jó én a Reduxot láttam...

Sephi
Egyaltalan nem egy rosz film.

Kandurex
Tökömbe! Visszaolvastam vagy 180 hozzászólást, de sehol nem láttam kritikát az Exorcist -ról (ördögûzõ), aki látta nyomasson már pár szót róla, (olyan ne írjon akinek tetszett mondjuk a...hm...a...:Freddy vs Jason)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi
Hopp az nincs meg nekem...inkabb azt nezem meg?

Bucser
A redux directors cut asszem kb 3,5 óra...

Sephi
Egyik ismerosom regen eleselte a film lenyeget.. kivancsi vaok es ma este meg is nezem.

Bucser
Apokalipszis MOST elsõrangú film.. Bár nem egy gyors popcorn movie inkább jellem és karakterfejlõdés van elég jelentõs benne meg gondolkodnivaló...

Sephi
Melyiket erdemes megnezni ?

Apokalipsis Most

Garden State

?

Blasta
Akkor:

ehun

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"