Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nekem alapjában véve tetszett. Úgy jöttemki a moziból, hogy ez egy jó film volt. Aztán hazajottem, elolvastam vagy 4 kritikat, mert nem hittem el, hogy ennyire ne tetszen nekik, de ez nem masitotta meg a velemenyemet, csak megerositett abban a hitben, hogy ezek a fergek semmihez sem ertenek, csak cinikusan lehordani mindent, mert penzt kapnak erte...
A szineszi alakitasok szerintem nagyon jok voltak, ez ami az egesz filmben kiemelkedo volt szerintem. Colin Farrel nagyon jo vvalasztas volt, jol érzékeltette a szerepét, az álmodozót, a végén megõrültet, szinte szenzacios amit muvelt. Angelina Jolietol felallt a szor a hatamon, elerte a hatast. (amugy amiota van ez a kambodzsai maniaja, az eleten is mas lett az ara komolyan mondom...) Val Kilmer, es aki a szeretojet jatszotta, a rekviem egy alomertes emberke, szerintem ok is jol jaszottak, az utobbi foleg. A mellekszereplok viszont nem sokat adtak a filmhez...
A történet, hát oke vannak benne ferditesek, de oriasi bakloves nincs, ugy tudom.
A rendezes, az idoben ide oda ugralas, neha tenyleg idegesito, hogy nem latjuk, hogy lett nagy hadvezer, csak miutan mar a perzsak ellen harcol, de sztem jobb igy, mintha vmi kamu 5 perces fejlodestortenetet lattunk volna, nyilvan nem erre akarta a hangsulyt fektetni. Az, hogy ide oda ugral, legalabb nem olyan linearis baromsagga tette mint a Troja gyerekmeseje volt. Voltak hatasvadasz jelenetek, az utolso csata csak abbol allt, de ezek engem annyira nem szoktak zavarni, itt mar annyi volt, hogy szinte elveztem...
Az, hogy unalmas volt a film, sztem nem igaz, a Trojan felalomban keltettek fel a mozibol, itt vegig figyeltem, mikor nem rovid...
A homoszexualitast szerintem tulzottan hangsulyoztak, botranyfilmkent akartak beallitani, felesleges.
Amugy a magyar kritikusokra jellemzo, hogy nincs sajat velemenyuk, tesom kint tanul Californiaban, es az ottani emberekenk nagyon nem tetszett, felet fel se fogtak, hogy miert ugral ide oda, meg ugy altalaban. bar mit var az ember egy olyan bortonteleptol aki egy texasi parasztot szavazott meg...
Summa: 8/10
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
abban a filmben játszott karakter pedig tahó
és nem egy ilyen filmje van
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Tehál elég valószinûtlen hogy pont ott középen áljon meg.
Hacsak nincs egy húr-feszesség-mérõ az íjjon,
ami kiszámolja a kinyírni kívánt "ojektum" távolságát,
és pityeg amikor a húr feszessége optimális a
"szimetrikus halálhoz" 😄
\"Dugd meg és kügyé róla képet\"
ki/&@#**%/-szott velem.<#boxer>#boxer>
Nem volt rosz, sõt voltak benne nagyon is jó jelenetek.
A legjobb az "orosz" volt.Eszméletlen jó volt ahogy belépett abban
a csikos polóban.Mellette kigyurt hõsünk cingár kisfiúnak tünt.
Amikor kidobta a gránátot és szõke barátunk egy mozdulattal visza
ütötte...na az volt a csúúúúúcs.És hogy mijen zene volt alatta!😄
Persze voltak benne hibák is.A kedvencem a
"halál pontosan középen megállós"-nyílvesszõ.<#nyes>#nyes>
Travolta pedig...hát igen...beszívott maffozónak jobb volt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Lehet hogy WS olvassa a topicot 😄
Egyébként a kalandférgek az jó film?
(Csak azok írjanak akiknek teccet, mert én biztos megnézem😄)
:-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
gondolom nálad ez az érvrendszer
vagy netán te vagy Will, vagy vmelyik rokonod?
ha nem, akkor nem értem, hogy merszelsz megütni ilyen stílust
aaz idióta kölke aranyos
Will Smith meg a szokásos tahó
hûûû de szar volt, ez a Will Smith kész csõd
3/10
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nagyon nagyon jo volt! Habar En meg nem lattam rosz PIXAR filmet de ez a Nemo utan a legjobb. Eszmeletlen jo minket vegeztek megint ezek.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az elejen eskuszom nagyon teccet a Sushi baros jelenet es rohogtem. Oszt annyi. Ez egy akkora baromsag volt hogy inkabb neztem volna egy Dr. Uwe Boll filmet (na most tuloztam😄). Tehat ez a film nalam 2/10 es csak azert mert teccet Robert DeNiro capa alakja.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
MAsfel ora mulva kezdi a The Incredibulsz 😄DD
N0 TXT TLK PLZ!4!
Eszméletlen film.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
David Cronenberg filmjei:
existenz
Crash
Naked Lunch
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Apokalipsis Most
Garden State
?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"