[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Lars and the Real Girl - Plasztik szerelem ( imdb )
Haverral eldöntöttük hogy megnézünk moziban vmi filmet, és mivel a többi most futó filmet már láttuk vagy érdektelen volt számunkra, maradt ez. A trailere alapján röhögős vígjátékra számítottunk. Aztán mégsem az. A Fracture -ben lévő fiatal ügyvédsrác a főszereplője, aki képtelen emberi kapcsolatok kialakítására, leginkább a nők irányába. Ezért vesz magának egy Real Doll -t (élethű guminő). Mivel a kisvárosban ahol él nagyon szeretik ezért belemennek a "játékba", és élő személyként tekintenek a babára, ahogyan Lars, a főszereplő is. A történet róluk szól. Igaz, hogy van a filmben egy-két olyan "morbid" jelenet amin borultunk, mégsem nevezném vígjátéknak. Inkább dráma, egy hangyányi komikummal fűszerezve. Összességében nem volt annyira rossz, de sok üresjárat volt benne, amitől leült egy kicsit a film. A karakterek jól ki voltak dolgozva, csak a sztorivezetés nem volt az ideális. Úgy is mondhatnám sokáig húzták az időt a végkifejletig. Én úgy csináltam volna, hogy ami a film vége volt, az raktam volna kb a közepére vagy 3/4 -ére, és egy kicsit továbbhaladtam volna a dologgal. Ha megnézitek a filmet akkor meglátjátok miről beszélek.
Mindenesetre érdekes volt a film, morbid, "beteges", néhol vicces. A már leírt sztorivezetés miatt nem értek egyet az imdb 8.x pontjával, én max egy 7est tudok rá adni. 7/10.