Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Hány kiló maga?
-Hát úgy azt hiszem, hogy...jajj neeeeeeeeee 😄DD
meg a patkányburgeres rész is ott van 😊 sok jó rész van abban a filmben 😊
A Shrek és a Nemo kötelezõ darab szerintem😊
Épp most fejeztem be, nekem nagyon tetszett. Robert De Niro az egyik fõszereplõ, orvost játszik a filmben. Nem akarom lelõni a poént úgyhogy akit érdekel nézze meg.
6/10
(divx??)
Hát én is, lévén ha megtörtént az eset, akkor úgy véltem, hogy maradt valaki aki részletesen elmesélte
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
-Torzsur?
-Mivan?
-Bolham van torzsur!
-Tartsa meg!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
simon szól halál!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amúgy nem mondtam, hogy nem nevettem pár poénon, de ez édeskevés ahhoz, hogy egy film tetszen nekem.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
De ez engem egyre jobban megijeszt hogy valaki azt irja hogy nem erti mi rohogni valo volt a Nemo-ban viszont kezdek megnyugodni mert lehet az a baj hogy sokan nem kepesek felfogni a poenokat vagy mint mar mondottam nem az o stilusuk maga a humor.
Pedig én csípem a jópofa filmeket és a jó humort. Pl. a közelmúltból a Shrek 2-re számítottam, hogy ilyen lesz, de az nem igazán váltotta be a hozzá fûzött reményeket (jó, volt benne egy-két jó dolog, pl. az arcmimika, ami letaglózott és megnevettetett egyszerre), ellenben pl. a Shaun-t az elejétõl a végéig végigröhögtem. 😊 Sõt, mondok egy durvát is: nemrég újranéztem a Demolition Man-t és azon is nagyon jól szórakoztam. Jó szövegek, jó helyzetpoénok vannak benne. Szvsz. 😊
En peldaul a Nemo-nal volt hogy konnyekel rohogtem es vertem a padlot 😄
Pedig állítólag van 😊
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Ember radverek!
emperors is ari. de semmi enek vagy valami
legalabb ha irasban leveleztek volna vagy akarmi.. de ez igy elegge szar..
És közelebb vagyunk a 30-hoz mint a 20-hoz.
De mondjuk ott a Pixar is, ami aztán abszolute nem "szokványos" dízni filmeket csinál!
Most fogok beülni az Incredibles-re. Biztos fasza lesz :-)
Szal a lényeg, hogy a Pixarban tuti, de pár dízni múviban is kellemesen fox csalódni ha megnéznéd...
Na mindegy, ne menjünk jobban bele, mert látom, hogy többségben vannak a dizni fanok.
a herkulesben sem az volt a lenyeg hogy osszejottek...
a notre dami okossagban nem jott ossze a ket fohos..c sak az egyikk mellekszereplovel.. de ugy volt jo ahogy volt.. szal... igen... megvan mindegyikben ez az okossag...
Es minden egyes Disney filmet (kiveve a mostaniakat) begyujtottem DVD-en.