Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
A pusztító az jó film😊 "Olyan hideg van itt.. Vagy csak én fázom?"
-Hány kiló maga?
-Hát úgy azt hiszem, hogy...jajj neeeeeeeeee 😄DD

meg a patkányburgeres rész is ott van 😊 sok jó rész van abban a filmben 😊

A Shrek és a Nemo kötelezõ darab szerintem😊

Godsend - A teremtés klinikája

Épp most fejeztem be, nekem nagyon tetszett. Robert De Niro az egyik fõszereplõ, orvost játszik a filmben. Nem akarom lelõni a poént úgyhogy akit érdekel nézze meg.

6/10

CSOCSO
nah most lejon a Sejt c. film.. meglesem.. de ha most se jon be tobbet ra se gondolok
CSOCSO
en is imadom😊 hatalmas.. viszont ez a kiruccanas nagyon gyenge.. es sajna a magyarhangja is mas.. pedig ugyanugy a divx szinkron csinalta
(divx??)
Blasta
SPOILER

Hát én is, lévén ha megtörtént az eset, akkor úgy véltem, hogy maradt valaki aki részletesen elmesélte

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Open water filmet néztem most.Hihetetlen hogy ez megtörtént a valóságban.Azthittem más lesz a vége.
Sephi
Aj lav csendorok

-Torzsur?
-Mivan?
-Bolham van torzsur!
-Tartsa meg!

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
hehehe😊 az egy jol eltalalt figura volt!
CSOCSO
Egy kis kiruccanas (Funes) hat ez mar nem volt valami nagy cucc... csendorok rulez!
Rafaelo
Demolition Man

simon szól halál!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Mike at home
jaja, Pixar az <#eljen>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sephi
Mine mine mine 😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

repro
Nemo-t attol függ, h magyarul, v angolul nézed meg.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Bandew
No ne mond! Talán ez egy amolyan teszt-film, amit tudósok kísérleteztek ki, vagy mi? :-)
Amúgy nem mondtam, hogy nem nevettem pár poénon, de ez édeskevés ahhoz, hogy egy film tetszen nekem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
ja.. foleg akko rmikor meselte a teknosoknek hogy mi tortent a fiaval.. marmint hogy elraboltak.. szemilke meg tok meglepodot thogy tenyleg??? hat ott hangosan felnevettem😊
Sephi
A Shaunt en is vegig rohogtem! A Demolition Man szerintem nagyon jo muvi volt nekem nagyon teccet.

De ez engem egyre jobban megijeszt hogy valaki azt irja hogy nem erti mi rohogni valo volt a Nemo-ban viszont kezdek megnyugodni mert lehet az a baj hogy sokan nem kepesek felfogni a poenokat vagy mint mar mondottam nem az o stilusuk maga a humor.

PetruZ
Gusztus dolga. Nálam a Nemo volt eddig az egyetlen olyan rajz/animációs film, amirõl máig nem értem, hogy mit lehetett rajta nevetni, vagy egyáltalán miféle szórakoztatást kívánt nyújtani. Szerintem rendkívül unalmas és - engem - kifejezetten idegesítõ volt.
Pedig én csípem a jópofa filmeket és a jó humort. Pl. a közelmúltból a Shrek 2-re számítottam, hogy ilyen lesz, de az nem igazán váltotta be a hozzá fûzött reményeket (jó, volt benne egy-két jó dolog, pl. az arcmimika, ami letaglózott és megnevettetett egyszerre), ellenben pl. a Shaun-t az elejétõl a végéig végigröhögtem. 😊 Sõt, mondok egy durvát is: nemrég újranéztem a Demolition Man-t és azon is nagyon jól szórakoztam. Jó szövegek, jó helyzetpoénok vannak benne. Szvsz. 😊
Sephi
Igaz vannak emberek akinek nem ugyanaz a humor izlesuk.

En peldaul a Nemo-nal volt hogy konnyekel rohogtem es vertem a padlot 😄

fifi
Nemjöttbe...
Pedig állítólag van 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
Akinek nem jott be a Nemo annak semmi humorozeke nincs.

Bandew
Igazság szerint a Némó meg a Szörny Rt. nekem sem jött be.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
le. mert ez szinte felidegesitett hogy ekkora baromsag van a filmen...
Punkerwork
más stílus teljesen

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

I.C.ram
Shrek szerintem sokkal mókásabb volt.
Punkerwork
Szörny Rt-ben azért akadt jó pár poén, Toy Story az inkább 10 éven aluli

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

I.C.ram
Hát nekem valahogy a Pixar sem olyan szimpi. Az egyetlen igazn jó, amit láttam tõlük, az a Némó volt szvsz. Szörny Rt. nagyon nem tetszett nekem. Toy Story sem volt egy nagy durranás, csak az újdonság erejével hatott, de semmi több.
repro
Sephi
Bogaram. Ezt nem hiszem el. Mondt meghulyultel? Az egy hulye vigjatek volt bazeg es te leakadtal annal a baromsagnal?

Ember radverek!

CSOCSO
de azok mar nem azok a dizni mesek amikrol mi beszelunk...
emperors is ari. de semmi enek vagy valami
CSOCSO
eurotrip: mekkora baromsag mar ***, nem tud irni mert le van tiltva az emailcim. bazz es ugy csinal mintha mas emailjarol nem lehetne emailezni. ez azert szanalmas egy nagy bakizas😞
legalabb ha irasban leveleztek volna vagy akarmi.. de ez igy elegge szar..
Blasta
Én nem dizni fan vagyok, de pl. az Emperors-ban olyan poénok vannak, hogy több haverom is többször megnézte miután elvitték tõlem.
És közelebb vagyunk a 30-hoz mint a 20-hoz.
De mondjuk ott a Pixar is, ami aztán abszolute nem "szokványos" dízni filmeket csinál!

Most fogok beülni az Incredibles-re. Biztos fasza lesz :-)

Szal a lényeg, hogy a Pixarban tuti, de pár dízni múviban is kellemesen fox csalódni ha megnéznéd...

Sephi
<#whatever>

CSOCSO
szerintem azok amiket felsoroltam akkor is jobban mint az ilyen pengyaros shrekkekl meg ice agek.. oke. azok is jok.. meg kellenek.. de azert egy dizni film...
CSOCSO
hat azert ha lehetne 100 anime es 100 dizni kozott valastzani.. akkor inkabb anime... bar lehet hogy utanna tomeggyilkos vagy egyszeruen crazy lennek..😊))))))))))
I.C.ram
hát én nem tudlak titeket megérteni, hogy mit lehet szeretni egy ilyen szinte egykaptafára menõ rajzfilmtömegyártáson.

Na mindegy, ne menjünk jobban bele, mert látom, hogy többségben vannak a dizni fanok.
Sephi
Hya... latszik hogy 38.7 -es lazam van 😄DD

CSOCSO
nem szerelemert nezek meseket...
a herkulesben sem az volt a lenyeg hogy osszejottek...
a notre dami okossagban nem jott ossze a ket fohos..c sak az egyikk mellekszereplovel.. de ugy volt jo ahogy volt.. szal... igen... megvan mindegyikben ez az okossag...
Blasta
Ez a film címe!

Sephi
Mi leteik olyan!?

Blasta
The Emperor's NEW Groove MEGARULEZ!!!!

I.C.ram
Emperor kimaradt. Bár mostanában elvbõl nem nézek ilyen dizni filmeket.
Sephi
Marcikam te ittal ugye baratom es felrebeszelsz! Mond hogy igy van mert mar naon viszketnek az ujjaim...

PetruZ
Na, *pont* az Emperor's... az ami egyáltalán nem errõl szól. De a többségre igaz. Bár ez szvsz nem a Disney hibája. Maguk a mesék ilyenek. 😊
I.C.ram
Az még nem tünt fel egyik dizni filmben sem, hogy mindig van egy csávó és egy csaj, akik tuti, hogy összejönnek. Jellegzetes vonás volt az is, hogy általában a csávó vagy valami csúfság volt, vagy nem az a tipikus "álompasi" ábrázolás. Mindegyik rajzfilmben ott van a szerelem. Kicsit uncsi.
peteragoston
HowHigh

PetruZ
Az Emperor's New Groove nekem is tetszett, de éppen azért, mert nem a megszokott Disney-stílust hozta a történetben.
CSOCSO
meg vagyok nyugosztalva ' hogy van mas is aki csipi a regi dizni filmeket!!! szerintem szepseg es a szornyeteg rox!!! szep enekek meg minden! es a notre damei toronyor is nagyon cool... a herkules zenei kicsit eroltetettek de azert joak...
CSOCSO
ezt se latod jol. nezd mar meg mondjuk a mulan-t a szepseg es a szornyeteget, a notre damei toronyort es a herkulest.. ha neked az mind ugyanugy van rajzolva akkor.. cool😊
Sephi
Erre csak egy peldat szeretnek felhozni. Amikor megjelent a mozikban a The Emperor's Groove akkor el kellet vigyem a 13 eves hugomat megnezni. Mivel delutan volt ezert a teremben alig voltak. Egy anya ket gyerekkel es ovi csoport es en meg a hugom. El sem kell mondanom hogy a film allat en ugy rohogtem hogy mar fajt a hasam es a gyerekek nem is igazan fogtak fel a poen de szerintem azon rohogtek hogy en hogy rohogok.

Es minden egyes Disney filmet (kiveve a mostaniakat) begyujtottem DVD-en.

I.C.ram
Dizni már jó sok éve ugyanúgy rajzol, ugyanazok a jellemek vannak mindegyikben. 😞