1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Pillanat, szerintem szó sincs arról, hogy a SeU próbálna kifigurázni bármit is és ezt hallatlan poénokkal tenné (az a Hot Fuzz, a Shaun..., meg a Stephen Chow filmek egy része, amiket én is nagyon szeretek). A SeU-nak van valamiféle... "cool"-faktora, ami a Crank-ban, és még anno a Blade-ben is észrevehető volt: pózer, hatásvadász és szándékoltan eltúlzott, de még valahol az elviselhetőség határán belül (nem egy át pl. röpködős wuxiába, logikátlan B-baromságba, vagy idióta infantilis maskarás-szuperhősös hülyeségbe) (*). A film története és megvalósítása önmaga világában logikusan működik, nem lóg ki az a bizonyos négylábú állat-testrész. Ha már kifigurázás, akkor a film önmagát figurázza ki, nem a stílust, vagy más filmeket.

Szerintem. Én ezt láttam benne, ti nem. És itt abba is hagyhatjuk, az életben nem fogjuk meggyőzni egymást. :)

(*): Én szeretem a jó wuxiákat, agyatlan B-filmeket és az infantilis szuperhősös filmeket. Nagyobbrészt. :)