Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Dizni már jó sok éve ugyanúgy rajzol, ugyanazok a jellemek vannak mindegyikben. 😞
I.C.ram
Hát engem a dizni filmek nem fogtak meg. Nem látom bennük a kildolgozott karaktereket. Egy jó rajzfilm olyan, hogy már a megrajzolt figurán is látszódjon, hogy ez most ki is.
CSOCSO
en meg reagalos vagyok.. es kisse banto hogy egy bellevillei okossagot diznihez hasonluitunk.. a bellevillei randevu egyaltalan nem nagy cucc film...
CSOCSO
mi egesz estet betolto rajzfilmrol beszelunk.. a simpsons aranyos sorozat.. es meg van jopar ilyen.. pl a futurama, family guy/. mindegyik tok fasza...
viszont azert egy regi nagy dizni mesehez nem sorolnam se a bellevillei randevut se a tobbi filmet
CSOCSO
szepek??? sajatosak maximum!!!! egy szepseg es a szornyeteg elejen lathato kis erdocske, vizeses gyonyorubb akarmelyik buzi cg grafikanal meg a belleville randevunal is..
Sephi
Erre csak azert nem fogok reagalni mert ismerlek es nem akarlakelkuldeni valahova.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
hát ja, csak azok nem kerülnek a mozikba, vagy az itthoni piacra.

Ha nekem amerikai jó rajzfilmrõl beszélnek, akkor szinte csak a Simspons ugrik be.
Bandew
Már megint az Amerika Vs. Európa?
Szvsz ezt felesleges így nézni. RENGETEG kitûnõ amerikai rajzfilm van.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

I.C.ram
Én utáltam õket akkor is, meg most is. Szerintem nem voltak benne szépek a rajzok. Látszott, hogy amerikának készül.

Ezerszer szebb rajzokat produkálnak az európai rajzfilmek.

Nemrég láttam a Belleville-i rendez-vous-t. Az valami fenomenális volt. Nagyon szépek voltak benne a rajzok. 😊
CSOCSO
orulok hogy nem csak en gondolom igy.. akkor most vagy mindketten hulyek vagyunk vagy igazunk van😊
szal eneklos mesek roxx😊
naja... poenokat egyszerubb kitalalni mint fasza rimeket...
meghat poenoskodni is konnyebb mint enekelni..
Sephi
Imadtam a regi Disney filmeket. Igenis ha meg eneklosek is akkoris. Ezek az ujjak man baromsagok. Akkoriban mind tortenelmet irtak. Most mar nem tudnak mit kitalalni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
nah
meglestem a notre damei toronyort... majd utanna a szepseg es a szornyeteget... nemtom ti hogy vagytok vele, kovezzetek meg, de nekem nagyon bejonnek/hianyoznak az ilyen eneklos mesek!!!!
azonkivul hogy szerintem uberszebbek mint az ilyen shrek meg hasonlok. sokkal jobban sozlnak az enekek, zenek, jo nem annyira poenosak...deeee... szal nem ertem miert hanyagoljak oket.. mert oke... megertem hogy sok embernek nem jonnek be... bar szerintem azert azokat a meseket nem kene fikazni.. legalabbis szerintem nem fikazni valoak.. ahogy a herkules mese sem az.. meg van jopar dizni mese.. amit meg ugy emlegettek hogy egesz estet betolto mese... ezek nekem hianyoznak... tok cool a shrek poenkodas... meg az ice age.. a grafika.. haaaaat... eskuszom nekem szebbnek tunik a szepseg es a szornyetek megrajzolasa.. oke, az enekek mondhatni gyerekesek. de szerintem szepek. Foleg a notre damei toronyor enekei.. amikor a csako olyan hangot enekel ki hogy a hatam beleborsodzik.. nah mindegy.. pontot nem adok ra. egyszeruen nagyon szep es jo mesek!

de azert egy ilyen segitseg hal lettem mar egyaltalan nem nagy szam. Szalnem minden mese rulez...
van meg a raszputyinos.. ami meg jo...
kincsesbolygo.. haat nem rossz...
nah. mindegy
CSOCSO
valami amerika:
egesz jo kis film...

reszkess amerika (szerintem ennek olyan cimet kellett volan adni hogy : csak jottunk (jottunk lattunk visszamennenk miatt, meghat az angol cime is just visiting)
de a just visiting konyvet viszont mar latogatoknak forditjak ..LOL.. nah mindegy.. barmok ezek a magyarok film forditasban...
amugy maga a film tetszett!!! foleg a titkarnogadzsi.. hjajj.. az valami isteni pina😊 aly landri vagy kicsoda?...
PetruZ
A King Arthur a jelenlegi történelemkutatások szerinti leghitelesebb (értsd: legvalószínûbb) feldolgozás, ami egy viszonylag friss, az ezredforduló utáni, igen alapos kutatás eredménye alapján született.
Sephi
A Kelta hiedelem szerint Artur Kiraly amiutan kiszedte az Excaliburt megkuzdott a sarkanyal valami dombon. Amutan megolte szep eletet elt (hahaha) majd abba a domba temetek...

Eleg erdekes, mert elvileg fingjuk sincs, hogy egyaltalan letezett ez az egesz. Vagyis meg azt sem tudjak eldonetni, hogy van e valosag alapja az egesz Arthur mondanak. Ugyhogy ilyen alapbon barmi lehet hiteles.

Sephi
Te egyszeruen nem lehecc 14 evesnel nagyobb. Mert ha igen akkor komoly problemak vannak.

Blasta
Ha tájékozódtál volna, akkor tudhatnád, hogy JELEN pillanatban a történészek szerint ez a leghitelesebb története Artúr királynak.

(arról nem szólok, hogy maga a film ezt hogy tálalta, de a sztori álítólag így hiteles...)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Hát ha valami szar vígjáték amiben egy arcnak magyarul hangzó neve van, 100%, hogy ezért nem ülök be moziba.
Miért Te igen????

Bandew
LOL!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Rafaelo
aham miért te nem nézel meg egy hollywoody filmet ha van benne valami magyar ???<#ejnye1>

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sephi
Szal te azert nezted meg a filmet mert van egy , idezem "magyar vonatkozás" benne?

Rafaelo
úgy értettem hogy magyar név láazló = lászló = magyar vonatkozás a filmben !!! csak így

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sephi
Valami szerplo de nem tudom miert orul neki a Rafaelo hogy benne van.

Bandew
AZ meg ki? :-)

Sephi
Az miery jo hogy a Lazlo benne volt?

Rafaelo
The Whole Ten Yards 2/10

Hát gyerekek ilyen szart még életemben soha nem láttam pedig két ok miatt kezdtem el nézni a bruce willis meg hogy a lazlo ! elötte olvastam kritikákat hogy botladozik benne a Matthew Perry de akkor még nem tudtam hogy tényleg azt csinálja keményen másfél órán át szó szerint . a történet jelenetek egymásutánisága 0 értelem . ennyi meg ne nézzétek !

Bandew
12 majom tényleg nagyon király film!

12 majom

Megnéztem ezt a régebbi filmet és nagyon tetszett. Aki még nem látta és szereti az sci-fi-t akkor nézze meg. Bruce Willis és Brad Pitt játszik benne

Apja lánya

Hát ezt is megnéztem, de ezt inkább nem ajánlgatom. Nagy átlag.

Bucser
Szerintem az egész film nagy LOL volt..... A csatajelenet úgy ahogy jól nézett ki.. de se füle se farka történet aztán meg a házasság a végén Semmi köze nem volt az Arthur mondakörhöz😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Arthur király ütöt.Igaz az a rész mikor 1 km-röl nyillal lelõtte az arcot a fáról az elég lol volt.
fifi
Bíbor folyók 2>anyázott mindenki hogy mekkora szar. Szvsz nem volt rossz film. Bár kicsit nullára redukált dolgok voltak benne/anfetamin pl./ de egész jó film volt azt tekintve is hogy az 1-et nem láttam bár nem is vagyok kíváncsi rá. Délelõtti álmos hangulatomban tetszett... 7/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Zongoratanárnõ.
Elõször félrevezetõ. Majd meghökkentõ. Aztán kemény. Egyre inkább...

CSOCSO
igy jartal😊 muahahah nah csa😊
CSOCSO
szertinem a blervics is egy hulladek film.. de mindegy
Blasta
Az Open Water-t nyugodtan kihagyhatjátok.
A Blairwitch közelébe nem érõs mégis arra hajazós digitál kézikamerás megtörtént esetes.

Annyira low budget, hogy látni lehetett a film alatti részeknél az Mpeg tömörítés kockáit (ott azért minden mozog, halak, buborékok, árnyékok, stb...) Viszont ez ebben az esetben nem válik a film erényévé.
Szal felejtõs

I.C.ram
Enyhén eröltetett szar film volt. Nem kicsit gusztustalan.
Sephi
A fene a porszivodba! Lealt a netem es most indult ujra 😄DDD Anyadat csokoltatom 😄DD

CSOCSO
nekem is bejon sean penn de leginkabb az iam sam bol.. szerintem kurvajol jatszott.. legjobban.. talan legnehezebb szerepe volt..
CSOCSO
ja igen.. azon lepodtem meg hogy clint eastwood csinalta a filmet
kurvára tiltakoznék! azzal hogy nagyferót mint szinkronszinészt leszólod a ford fairline-n felnõtt generációt sérted vérig. feró csinált elfogadhatót (garázs) fost (politizálás) és kurva nagyot (fairline). eszem faszom megáll.
van cimborám aki túl a harmincon is fairline-i nézeteket vall (minden szitu egy ford idézet) és corvettel a segge alatt csinálgatja végig hajdú bihar megye lányait-asszonyait. :-)))))

más: sean penn lassan életmû díjat érdemel, mer' vsz zseniális szinész, gondljunk csak a nem vagyunk mi angyalokra vagy a carlito útjára. meg persze játszma, dead man walking. szóval nagy kedvenc.

Sephi
En annak idejen nem mertem kijonni a mozirol mert elkonyeztem 😄DD

hen-tes
pff.
legalább nem az a hétköznapi jajj de boldogok vagyunk együtt nyáltenger az egész ^^

most egyébként titanicot néztem
most láttam elösször végig, tetszett, csak kicsit szomorkás a hangulatom tõõõõõõle. :\

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

CSOCSO
mar meg is lestem tegnap... nah.. szerintem egesz jo vilm... nagyon megszorongatott mikor seant lefogtak a foldre.. nagyon jol jatszott szerintem. bar ezt mar megmutatta az i am sam filmben is.. tetszett de nem vol tegy nagy was ist das...7/10 est itelnek.. nahja. 1szer megnezesre jo..
Jano
Jesszus.

Akkor most már Liuz Máríjá Eszter Csikkóne. 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

PetruZ
Áttért a kabbalista vallásra és felvette az Eszter nevet (is).
Sephi
"felnõtt fejjel"

Pontosan de akkoriban nagyon teccet 😄D

Jano
Madonna mét Eszter?

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Laalee
hát nem egy rendõrakadémia az biztos 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

AnuluWork
Õ volt Madonna elsõ férje, akirõl sokáig az maradt meg az emberekben, hogy õ volt az, aki ferte a feleségét. Bár, ha most nézzük Madonnát - khm., Esztert -, akkor nem csodálom ...

Ahogy elvált Madonnától, onnantól felfelé ívelt a karrierje. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB