Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont azert egy regi nagy dizni mesehez nem sorolnam se a bellevillei randevut se a tobbi filmet
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha nekem amerikai jó rajzfilmrõl beszélnek, akkor szinte csak a Simspons ugrik be.
Szvsz ezt felesleges így nézni. RENGETEG kitûnõ amerikai rajzfilm van.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ezerszer szebb rajzokat produkálnak az európai rajzfilmek.
Nemrég láttam a Belleville-i rendez-vous-t. Az valami fenomenális volt. Nagyon szépek voltak benne a rajzok. 😊
szal eneklos mesek roxx😊
naja... poenokat egyszerubb kitalalni mint fasza rimeket...
meghat poenoskodni is konnyebb mint enekelni..
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
meglestem a notre damei toronyort... majd utanna a szepseg es a szornyeteget... nemtom ti hogy vagytok vele, kovezzetek meg, de nekem nagyon bejonnek/hianyoznak az ilyen eneklos mesek!!!!
azonkivul hogy szerintem uberszebbek mint az ilyen shrek meg hasonlok. sokkal jobban sozlnak az enekek, zenek, jo nem annyira poenosak...deeee... szal nem ertem miert hanyagoljak oket.. mert oke... megertem hogy sok embernek nem jonnek be... bar szerintem azert azokat a meseket nem kene fikazni.. legalabbis szerintem nem fikazni valoak.. ahogy a herkules mese sem az.. meg van jopar dizni mese.. amit meg ugy emlegettek hogy egesz estet betolto mese... ezek nekem hianyoznak... tok cool a shrek poenkodas... meg az ice age.. a grafika.. haaaaat... eskuszom nekem szebbnek tunik a szepseg es a szornyetek megrajzolasa.. oke, az enekek mondhatni gyerekesek. de szerintem szepek. Foleg a notre damei toronyor enekei.. amikor a csako olyan hangot enekel ki hogy a hatam beleborsodzik.. nah mindegy.. pontot nem adok ra. egyszeruen nagyon szep es jo mesek!
de azert egy ilyen segitseg hal lettem mar egyaltalan nem nagy szam. Szalnem minden mese rulez...
van meg a raszputyinos.. ami meg jo...
kincsesbolygo.. haat nem rossz...
nah. mindegy
egesz jo kis film...
reszkess amerika (szerintem ennek olyan cimet kellett volan adni hogy : csak jottunk (jottunk lattunk visszamennenk miatt, meghat az angol cime is just visiting)
de a just visiting konyvet viszont mar latogatoknak forditjak ..LOL.. nah mindegy.. barmok ezek a magyarok film forditasban...
amugy maga a film tetszett!!! foleg a titkarnogadzsi.. hjajj.. az valami isteni pina😊 aly landri vagy kicsoda?...
(arról nem szólok, hogy maga a film ezt hogy tálalta, de a sztori álítólag így hiteles...)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Miért Te igen????
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Hát gyerekek ilyen szart még életemben soha nem láttam pedig két ok miatt kezdtem el nézni a bruce willis meg hogy a lazlo ! elötte olvastam kritikákat hogy botladozik benne a Matthew Perry de akkor még nem tudtam hogy tényleg azt csinálja keményen másfél órán át szó szerint . a történet jelenetek egymásutánisága 0 értelem . ennyi meg ne nézzétek !
Megnéztem ezt a régebbi filmet és nagyon tetszett. Aki még nem látta és szereti az sci-fi-t akkor nézze meg. Bruce Willis és Brad Pitt játszik benne
Apja lánya
Hát ezt is megnéztem, de ezt inkább nem ajánlgatom. Nagy átlag.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Elõször félrevezetõ. Majd meghökkentõ. Aztán kemény. Egyre inkább...
A Blairwitch közelébe nem érõs mégis arra hajazós digitál kézikamerás megtörtént esetes.
Annyira low budget, hogy látni lehetett a film alatti részeknél az Mpeg tömörítés kockáit (ott azért minden mozog, halak, buborékok, árnyékok, stb...) Viszont ez ebben az esetben nem válik a film erényévé.
Szal felejtõs
van cimborám aki túl a harmincon is fairline-i nézeteket vall (minden szitu egy ford idézet) és corvettel a segge alatt csinálgatja végig hajdú bihar megye lányait-asszonyait. :-)))))
más: sean penn lassan életmû díjat érdemel, mer' vsz zseniális szinész, gondljunk csak a nem vagyunk mi angyalokra vagy a carlito útjára. meg persze játszma, dead man walking. szóval nagy kedvenc.
legalább nem az a hétköznapi jajj de boldogok vagyunk együtt nyáltenger az egész ^^
most egyébként titanicot néztem
most láttam elösször végig, tetszett, csak kicsit szomorkás a hangulatom tõõõõõõle. :\
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Akkor most már Liuz Máríjá Eszter Csikkóne. 😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Pontosan de akkoriban nagyon teccet 😄D