[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Én egyetértek Blasta -val. Én is "levágtam" már az elején, hogy ez egy agyatlan akciófilm (a shoot em upról beszélek ofkorsz) így nem is figyeltem oda az irreális dolgokra. Na mondom akkor ez egy poénos film lesz, hajrá, szeretjük az olyanokat. Egyetlen egy olyan poén sem volt benen ami mozgásra késztette volna a számat. Ez egy tipikus hatásvadász film... látványfilmnek kevés, akciófilmnek túlzás, vígjátéknak gyenge. Igen, a filmnek az a lényege hogy szórakoztasson. A shoot em up (engem) semmilyen formában nem kötött le, nem szórakoztatott. Nem azt mondom, hogy ez valakinek nem tetszik. Nem is ugatom le a másikat azért mert neki más a véleménye (nem akarok újjal mutogatni, tudja az illető hogy róla beszélek), meg nem szánalmasozom le miatta. Tehát vulgárisan fogalmaza a shoot em up egy szar film, de ha valakinek bejön, hát örülök neki.