1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Fenéket, Riddick21 pont arra kívánt utalni a maga karcos stílusában, hogy értelmet keresel az értelmetlenségben, és a nézettséget hozod fel érvként. Egy filmnek szerintem nem kell értelmesnek lennie ahhoz, hogy az egyik legfontosabb (de nem az egyetlen) funkcióját betöltse: szórakoztasson. Ha ezt hozza, akkor legyek igénytelen, de nekem elég. :)
    Megint túlliheged a dolgot, neked nem jött be, ennyi. Szerintem jó pár filmet tudnál te is mondani, ami nem jött be a közönségnek, mégsem lett sz*r. :)

(Az igazsághoz hozzátartozik, hogy azért nálam ritka az olyan film, ahol ennyivel megelégszem. De az már többnyire elég, ha bevallottan nem akar többnek látszani, mint ami. A Shoot'em Up-ban és a Crank-ban 10 másodperc alatt eldől ez a kérdés és innentől kezdve már kifejezetten b*szná a csőröm, ha megpróbálnának "méj és komoj" témákkal foglalkozni. Na, pl. az Ultraviolet ezért volt számomra iszonyat nagy bukta.)