Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Jo jo kollega de a IMDB-en pl a rendorakademiak max 3 pontosak de szerintem majig az egyik legkedvesebb vigjatekok 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
mar jon is lefele...

sean penn? o jatszik a nevem sam ben? az egy uberzsir volt. nekem nagyon tetszett (megfogott nagyon a tortenet)
CSOCSO
ha jol emlekszem a Hermes House Band -Can't Take My Eyes Out Of You-t dudolgattam. mert nem tudtam a cimet.. de o se tudta...😞 sztan mondta hogy aki tudja az telefonaljon.. na mindegy.. en voltam hja.. de nekem fogalmam se volt hogy kit hivjak.. hja igen..aszem a radio 1 en ment a zene.. de nekik egy kurva telefonszamuk nem volt. eert hivtan aszem a danubiust...hatha tudja a csako... de nem😞
Hát Sephi-vel egyet értek. max 1x nézhetõ.

Én is meg lettem köpködve annak idején, amikor dícsértem...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
IMDB-n 8.2-es pontozást kapott, és jópár oscar-t is zsbre tett.
Tán lehet benne valami...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Tessek? Oten neztuk meg amibol 4-en elaludtak a film felenel kb es az egyik kiment masik szobaba Tv-et nezni ....

Kezdek megijedni amikor valaki aszongya hogy az jo film!<#wow1>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Orulok hogy neked, tetszik. En habzo szajjal fejeztem be a filmet. Meghozza a story miatt.

Blasta
Mystic River
---------------
9/10

A film kurvajó! Rég nem láttam ilyen jó, érdekes múvit!
Sean Penn megérdemelte az oscar-t! Akárcsak Tim Robbins és a filmben a feleségét alakító hölgy. Nem beszélve a rendezõrõl...
Nézze meg mindenki!

10-et adtam volna rá, de az utolsó 10 perc nem kellett volna, hamarabb hagytam volna abba a filmet.
De amúgy mindenben Nr.1!!!

Az IMDB rövid jellemzése, amivel 100%-osan egyet értek:

"The strongest American movie since American Beauty"

:egyetért: ... <#shakehead>
Bandew
Ken Park! A film, amiben rámernek zoomolni a f*szra!
Szvsz szánalmas! <#shakehead>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hen-tes
ken park<#eljen>
csak nem értem hogy került a filmbe ken park 😄D

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

AnuluWork
- Béla! Én vagyok!
- Béla, Én vagyok!<#hehe>

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Az Te voltál? Hallottam valami ilyesmit... én is hívtam már, mert ritka nagyot bakizott, csak korrigálni akartam (tudod, szeretem tenni az agyam, én mindig mindent jobban tudok :-) ) atz nem volt hajlandó beolvasni, biztos mert saját magát járatta volna le. :-) Azért nagy fazon, csak a jakso.hu már két éve béta :-)

Nem vagy normalis, hogy annak a fasznak dudolgatsz zenet.

Amugy ha jo magyar film, akkor Indul a bakterhaz.

fifi
Buta tompa kor, még butább, tompább embereinek sivár-szegényes-röhejes életének bemutatása. Süt róla a szocreál sablon begyepesedés.
Attól jó film...
Egészséges erotika dettó-miért a gyár>hogy ládát gyártson, minek a láda>hogy elfoglalja az üzemben dolgozókat.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bandew
Nekem sem jött be igazán, de Szõke nagyon jó volt benne.
Amúgy meg honnan jött, hogy most mûvészi-e vagy sem?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
nekem ismerosom ajanlotta az argot hogy mekora fasza film... nemtom.. en ertelmes magyar filmet nem lattam meg.. kontroll ide meg oda meg a csinibaba meg akarmi mas.. egyikse volt nagy cucc
nahjo a zimmer feri erdekes volt..
CSOCSO
en jaksot hivtam fel... dudoltam neki egy zenet mer nem tudtam mi a cime.. es akosog leadta a radioban.. haverok meg sirva fetrengtek a foldon ugy hivtak fel hogy hallottak engem.. nahbaze😊 NO COMMENT😊
nincs magyarázat, alapfilm
Sephi
Ize tenyleg! En megneztem a Roncsfilmet! Most igen bevallom en vagyok az allat de ez miert is volt annyira jo film!?!? Egyetlen jelent ahol rohogtem amikor a Bela a feleseget probaja etetni de semmi mas nem volt benne.

A muveszi alkotas lenne? Mi volt ebbe muveszi??

Magyiza mar el nekem valaki es lehetoleg nem kell anyazni...

Sephi
😄DDD

Blasta
Így van!
Rajongani lehet azért a csodáért! :-D
De a Rap,revü se kutya...

Na. Ezt mondtam. Szerintem ez az Argo, és nem a magyar nemtudommicsoda.

Fifi: még nem sikerült megnéznem.

fifi
Akkor ajánlom az Apám beájulna címû filmet...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Punkerwork
Árpa 1 tipikus média g@ci, elvbõl nem nézem meg azt a hulladékot.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Laalee
csak azért mert magyar nem fog tetszeni. és valjuk be, hogy árpa probálta eladni ugy ezt a "filmet" hogy a magyar füstölgõ puskacsõ, annak meg irtózatosan gyenge. (vigjátéknak is)

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ui.: Magyarfilm-rajongó vagyok... eddig nem láttam olyan magyar filmet, ami nem tetszett volna. (Na azért nem a 2x2 néha 5-nél kezdtem... de ki tudja, talán az is tetszene.)

Argo: nekem annak idején tetszett. Nem azt nézem a filmben, hogy mire hasonlít, minek az utánzata esetleg, vagy honnan ismerem a színészeket (pedig a Dallszból is benne vót a dzsoki, én láttam! :-D ) egy vígjátékban az ötleteket, a vicces helyzeteket (Tyson betelefonál a Danubiusba :-) ) nézem, és jót szórakozok rajta. Még véletlenül sem jut film közben eszembe, hogy úristen, ezért mennyit kapott a rendezõ, vagy hogy jobb lett volna több ertoikus jelenet bele, mert három hete ne b...tam (elemntem a személyeskedés felé, bocs...) hanem jót szórakozom rajta. Lehet, hogy bennem van a hiba...

Laalee: mert Amerikában azért neve van a feketének, itt meg csak cig... na, cigiznek. Mennyivel menõbb már az "import", mint a "bevándorló"?

repro
miért, azt hiszik?

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sephi
Latod bogar ez tortenik amikor az ember tul sokat ul nem otthon 😄D

AnuluWork
Azért a Jáksó megölése miatt már megérte megnézni ...<#hehe> (Mellesleg a gyorsbüfés volt az egyetlen jó dolog a filmben. A többi tényleg nem volt nagy eresztés.)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Laalee
hát nagyfero õõõõ szinkronszinésznek is szar volt 😄

az a buzi a vivatvböl, a nevétsemtudom de ránézek és el kell kapcsoljak 😄 a többivel nincsnagygond de elmlitésre sem méltó az alakitásuk ebben a filmben.

komolyan a kisváros c. "kult"sorozathoz tudnám hasonlítani, a képi világot és a szinjátékot.

Blasta
A színészek azé rendben vannak nem?

Laalee
argo, mint a fagyasztógép 😄

és hihetetlen szar. guy richie utánzat, szar rendezéssel gyenge szinészekkel, 0 történettel, lapos poénokkal.

CSOCSO
van valami magyar film.. valami Arko vagy valami akarmilyen rovid cime van.. mi az.. es az jo?
Sephi
Azta a filmet mar azzal is elbasztak hogy elkezdtek forgatni 😄DD

Laalee
már a címe elriasztot a megnézéstõl 😄
nemértem miért hiszi a magyar cigányság egyik fele hogy õk a magyar mexikóiak a másikfele hogy õk a magyar getto négerek 😄

Blasta
1et értek!
Én 3/4-ig bírtam aztán DEL.
Szánalmas...

Sephi
Rap , Revu , Romeo -

En nem gondoltam volna hogy magyar ember kepes ekkora faszsagot csinalni es meg mekkora sikere is volt alitolag. Ez meg a Magyar Vandornal is roszabb mert annal leglabb mosojogtam. Ez az a film amit a Galvolgyinek nem kellet volna elvalalnia mert szerintem rohelyesen jaccota a kemeny dont. Bucinak aztan nagy szerepe volt.

En nem szoktam pontozni de : 0/10

Sephi
Pontosan.

"A ki az Isten?" szóösszetételben naggyal szokás
Sephi
Valoban am a Hell az bibliai. A gorog mytologiaban nem talalunk emlitest hogy amaz helyet pokolnak neveztek hanem teljesem masnak csak most nem jut eszembe.

Tehat ha hasonlitast vegzunk akkor a Hell es isten kozott megvan a kapcsolat es igy ergo mar alapbol arra az Istenre ertette akinek nagy i-vel kell irni a nevet!

Laalee
bridget jones 2...
berángattak a moziba csak azért néztem meg 😄 kár volt. lapos semmitmondó lejárt poénok. kap mondjuk 4/10 et Hugh Grant miatt. a film 3/4 e se nem vicces se nem megható még csak történetnek sem nevezném. a filmre jellemzõ hogy a nézõk 80% a nõ ennek 3/4 e tulsúlyos, gondolom önigazolásnak tartják a filmet hogy kövéren is jok 😄
süljön ki a szemem ha mégegyszer megnézem

Dynamic
Má' nem azért, de az isten szót nem kell feltétlenül nagy betûvel írni.Akkor írjuk nagy betûvel ha a bibliai istent szólítjuk meg.Ha általánosságban beszélünk egy akármilyen istenrõl, mint "titulus"(pl. Zeusz egy isten, bibliai isten stb.) akkor kis betû.
Sephi
Akkoris! Ez szentseg sertes!!! LE AZ ELLENZEKKEL! 😄D

A "Ki az ördög az?" megfelelõ lehetett volna, de a "Ki a pokol az?"... ez utóbbi: broáf 😊 Talán azért írták Istent kis I-vel, hogy ne káromolják, ti. nem illik kimondani a nevét nekije 😛
Sephi
En itt a hell <-> isten szoforditasrol beszelek. Nem lehetett volna

Who the hell is that?

Ki az ordog az? vagy Ki a pokol az?

Miert pont igy kellet? Es miert irtak az istent kis i-vel?

Es es unatkozom na 😄DDDDDDD

nem kötözködni akarok, de szerintem nem olyan borzalmas fordítás az... a lényeg, hogy az értelme ugyanaz legyen. Én is másképp fordítanám, de ez még egy elég kis probléma az olyanokhoz képest, mint pl.: "blow off our balls" "lefújják a golyóinkat"...
Panzermeyer
Hát szinkronosan tényleg néha el tudnak vmit igazán barmolni. Pl. a fejet wc-be nyomkodós jelenetet láttam felírattal, meg szinkronosan is. És meg kell mondjam, hogy felírattal sokkal viccesebb...

mov ah,4ch int 21h end