[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Pursuit Of Happiness (2007)
Ha tisztességben megőszül és továbbra is ezt a szintet tartja, akármennyire is furának tűnik, Will Smith lehet a jövő Morgan Freeman-je. Tudom, jó pár évvel ezelőtt még én is kiröhögtem volna ezért bárkit, de most bevállalom, hogy én mondtam ki.
10/10
Man With The Screaming Brain (2005)
Bruce Campbell iz da man, emberek, ő a tuti, ezt már régóta mondogatom. Most is olyan filmet hozott össze (írta, rendezte, és a főszerepet is eljátssza), hogy ihaj. :)
Napjainkban, a kies Bulgária egy isten háta mögötti kisvárosába érkezik a gyógyszeripari mágnás, William Cole (Campbell) és neje, Jackie, hogy befektetési lehetőségekről tárgyaljon a helyi metróhálózat (!) kiépítése ügyében. Ugyanitt megismerkedünk Igorral, a kemény taxisofőrrel, Tatoyával, a szó szerint halálosan szép cigánylánnyal, Dr. Ivan Ivanovics Ivanovval (Stacy Keach!), az őrült tudóssal, és az ő segédjével, a félidióta Pavellel (Ted Raimi). Mindannyiuk sorsa összefonódik, olyannyira, hogy balesetek és gyilkosságok következtében a film második felében többszörös agy-transzplantációra is sor fog kerülni, ami okoz majd némi konfliktust a megosztott test birtoklása során, de hát ez már csak így működik az ilyen őrült tudósos filmekben. :)
Aki kedveli a régi stílusú, Frankenstein-áthallásos sci-fi/akció/horror képregényeket és thrash-filmeket (pl. Toxic Avenger), és nem zavarja a modernebb környezet és a kissé parodisztikus kivitel, annak kötelező darab. Bruce Campbell rajongóknak szintén. Akitől távol áll ez a stílus, azoknak nem fog tetszeni... de nekem megér egy 7/10-et. Amíg várjuk a "My Name Is Bruce"-t, megteszi ez is. :)