Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem kötözködni akarok, de szerintem nem olyan borzalmas fordítás az... a lényeg, hogy az értelme ugyanaz legyen. Én is másképp fordítanám, de ez még egy elég kis probléma az olyanokhoz képest, mint pl.: "blow off our balls" "lefújják a golyóinkat"...
Panzermeyer
Hát szinkronosan tényleg néha el tudnak vmit igazán barmolni. Pl. a fejet wc-be nyomkodós jelenetet láttam felírattal, meg szinkronosan is. És meg kell mondjam, hogy felírattal sokkal viccesebb...

mov ah,4ch int 21h end

Sephi
Vazeg... egy dolog amit nem ertek. A magyar feliratozas a mozikban lenne a fo tema itt. Remek pelda :

Angol szoveg :

-Who the hell is that?

Magyar forditas :

-Ki az isten az? (isten kis i-vel)

Tehat a Hell forditasa nekik Isten mi? Csodalatos!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Panzermeyer
HÁáááááááá A nagy Lebowski kurra jó film. Kedvenc jelenteim:
* hol van a pénz lebowski? - azt hiszem itt van valahol, had nézzem meg mégegyszer
* a csóka mindíg akármirõl beszél, vietnám a vége
* a haverjuk temetése <- megalol

mov ah,4ch int 21h end

Jo film lett volna, de a vege szar 😊 En happy end-t vartam.

Sephi
Ja talan az elso resz mert a tobbi unalams de naon.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

AnuluWork
Terminal

7/10

Tom Hanks nagyon jó volt benne, de CZJ? Abban a nõben egy jó dolog van: a lába. Oszt ennyi is. Pont neki való szerep volt. Az egész nõ kb. ilyen szinten mozog, mint amit a filmen megszemélyesített. Amolyan amerikai Victoria Beckham.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Bandew
Remélem mindenki nézte tegnap a Nagy Lebowski-t. Bár a köcsögök 20 perccel elõbb kezdtek.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Keresztapa: ALAP FILM! Most fejeztem be az ujranezest (mar netom hanyadik).

T Ö K É L E T E S ! ! !

I.C.ram
Szerintem nagyon jól megcsinálták, mert az lejeén azt ase tudni, hogy ez most valami fantasy film valahol az 1800-as évek végén. Vagy valami Amish-kolónia, vagy esetleg valami jelenben játszódó "szektás sztori. Jó volt a félrevezetés az elején, nagyon 😊
Sephi
Jaj mekkora alatsag vala amaz muvi 😄

artschi
pl. a kobra c. filmje itt 999 Ft!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
asszem lehet, és nem is horror áron.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
A falu

Hát... eléggé vegyes érzelmeim vannak. Azt, hogy mi volt a faluban, ill. ki csinálja azt, a film közepén rá lehet jönni szvsz, viszont a végén, hogy miért van a falu, az határeset.

7/10

a.carkey
Jersey Girl

7/10

Dir: Kevin Smith

A medve nem játék.

PResident Evil
okultam...

Blasta
Godsend
----------------
4/10

Aki tudni szeretné milyen a film, annak eszébe ne jusson beülni rá moziba!!!
Képzeld el a Temetetlen múltat + Jófiút (Culkin) + egy kis Ördögûzõt és máris megvan a film.
Nem unatkoztam rajta, de nem is izgultam. Leszámítva a teljesen kiszámítható "teljes csönd majd durvuló zene majd megint 2mp csönd és VUUÓÓÓÁÁÁÁÁÁ" részeket.

Köztük meg megy a nyomozás és a végén a nagy megvilágosodás. A világon semmi újat nem ad, és sajnos még De Niro bácsi sem menti meg a filmet, hisz harmadhegedûs csupán!

Nyugodtan kihagyható!

Egyedül a kissrác arcától voltam kikészülve, undormány egy fejet tudott vágni... :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
AVP -

Hat ooo... mit is mondjak? nem volt akkora baromsag mint aminek elkepzeltem volna de sajnos a vege fele mar eleg nagy tulzas volt. Egyszer megnehato mar csak az effektek miatt is.

The Forgotten -

Nekeme szsz nagyon teccet a muvi es nem asitottam vegig. Havernek nem ez volt a velemenye az mar majdnem elaludt 😄

Panzermeyer
Most néztem meg A 17-es fogolytábort (Stalag 17), nem rossz csak már régi (1953). Egyenlõre még csak angolul tudtam megnézni, mert nincs hozzá magyar sub, vagy legalábbis én nem találtam. Érdemes megnézni, 8/10 .

mov ah,4ch int 21h end

Tatyla
Szerintem azt a Disney társadalmi munkában csinálta!<#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

az oltári azért erõs túlzás, de a szindbád bukása a rajzolt mûfaj végét jelentette.
PetruZ
És az utolsó hagyományos technikájú Disney-rajzfilm a nemrég oltárit bukott Legelõ hõsei, vagy mi volt.
a trailerben az a szívás, hogy aki megnézi, annak már nem sok újat mond a film. szerintem baromi jól sikerült a forgotten, szerensére nem láttam elõtte a trailert, de frankón megértem azt is, aki utálta a filmet😊
Laalee
igazábol a dizni a hableány óta cgi-t használ, az egy dolog hogy 2d vagy 3d most a 3d a nyerõ. jobb ha hozzászokunk.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Blasta
Nekemse

Falu:
SPOILER
Nem akarok nagyszaju lenni, de a 20 percben mondtam a havereknak (akikkel neztem), hogy szerintem mi lesz vege, s meg az idobeni kamut is meg tudtam saccolni. Es bejott. Pedig nem olvastam semmit a filmrol elotte. Lehet, hogy makom volt vagy a film alapbol szar es konnyen kitalalhato, de nekem nem tetszett.
SPOILER

Tatyla
Most néztem a Darkness magyarul a Rettegés háza címü filmet!
Ezt a készitöknek!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A Madagascar-t nezted? Nemsokara fog jonni. Nekem pont a rajz stilusa miatt tetszik. Igaz, hogy CGI, de mas.

CSOCSO
milyen erdekes hogy a nagy regi mesek tele voltak dalokkal...
szepseg es a szornyeteg, aladin (majdnem alient irtam), herkules, oroszlankiraly.... mind tele volt enekekkel.
most meg csak a viccelodos filmecskek.. ice age, szorny rt, shrek, capamese.. es mind szamitogepes...
oke a poenokat nem banom...sooot!!! az enekeket mar nem hianyolom, bar akkoriban nekem nagyon tetszettek azok a filmek, de ebbol a szamitogepes grafikabol kezd elegem lenni...
nem mondom hogy nem szep.. mer baromira latvanyos... de amilyen szep CGI-t tudnak rajzolni.. pont annyival szebb rajzot birnanak osszedobni min jopar evvel ezelott...
jo-jo anime... csodalatos a ghost in the shell 2... nincs parja.. de azert szivesen meglesnek egy GiTS1 stilusu verziot is...
Mike at home
tetszett moziban, sry 😊)))

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
rendben 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

CSOCSO
nahja.. en is csak divx ben szedtem le..
Blasta
Holnapután-ra a mozi után még pénzt kiadni??????<#guluszem1><#csodalk>

Sephi
Nekem naon is teccet maga az alakitasa. Szerintem tokeletesen eltalatak 😄

Mike at home
megvettem a Holnaputant 4k-ert

moziban tetszett, DVD-n mar annyira nem
mondjuk 4k nem a vilagvege, annyi elmegy siman mozira is

Mike at home
en rosszul voltam tole soxor
dehat izlesek es pofonok

CSOCSO
😞((((((((((((((
a trailere eszmeletlen jonak tunik...😞(((((((
Ombika
Collateral - A halál záloga most neztem meg es vegre nem 1 semara keszult film,mint altalaban szokott!!

Nem agyament lovoldozos reggeltol estig!

Tatyla
Most néztem dvd- a Bourne csapdát! Akinek tetszett a Bourne relytéj ez is og a többiek utálni fogják! nekem személy szerint bejött! Csak az operatör munkályát kifogásoltam néha! mintha a verekedéseknél a szinészekkel együtt fetrengett volna földön, ilyenkor azt se tudtam ki kivel van!

Kandurex
Forgotten, a jól sikerült rekláma miatt megnéztem a filmet is... bár ne tettem volna, ilyen vérláma, néhol unalmas történtettel rendelkezõ filmet, minden másban rendben van, de ebben...pfeeeej 😞. Na mindegy: 4/10. Most már nem fogok zsákbamacskázni, a tököm ki van 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Nem mondtál ellent neki, csak neked más volt az amit értékelni tudtál abban a foslében.
Nekem sajna semmi :-)
(azé sajna, mert pénztet fizettem ki rá)

Sephi
Hat kedves baratom sajnos megint ellent kell mondjak neked. Szerintem pont a draculat alakito szinesz volt a legjobb az egeszben!

Mike
Van Helsing

vagy micsoda

hát

technikailag tökéletes film, gyönyörüen van fényképezve, szép a táj, hangulatosak a diszletek, a computeresek is kiettek magukért,

csak sajnos maga a film, irtó szar, Drakulát játszó szinész egy ripacs, és általában az egész nagyon unalmas

szal technikailag 9/10
mint film 3/10

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

VinylToy
Öööö...ja, csajjal néztem 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

CSOCSO
Jackie Chan - Isteneg Fegyverzete (Armours Of God)

Nah ezt a filmet eszmeletlenul imadtam fiatal koromban ( nah mintha oreg lennek😊
szal egy jo 10 evvel ezelott...
nem is tudom mikor lattam ezelott, de most nagyon jo volt ujranezni.

(az elejen van egy zene mikor legyilkolnak par embert a duvatbemutaton ...pfff... erdekes erzes volt ujra hallani)
magus
Terminál

jópofa, bár veszesen nem alakit nagyot Tom Hanks, de hozza a formajat, es a filmnek van egy jopofa varazsa😊 Olyasmi mint akapj el ha tudsz

BADE
A hétvégén néztem meg a Börtön pszichó ill. az Epstein éjszakája címû filmet.Mindkettõt az HBO-n,úgyhogy aki tudja fogni az nézze meg.

Börtön pszichó:
7/10
Nagyon izgalmas fordulatokkal teli thriller,még a nézõ sem tudja,hogy mit gondoljon,kinek higyjen,de többet nem írok,mert lelõném a poént.

Tartalom!

Epstein éjszakája

Jochen Epstein és gyerekkori barátai, Karl és Adam együtt élték túl a birkenaui haláltábor borzalmait. Évtizedekkel késõbb Jochennek feltûnik egy katolikus pap, akiben volt kínzójukat, egy SS-tisztet vél felismerni.
7/10

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Dynamic
Ha a feliratok.hu-n nincs akkor sehol sincs.
Tud valaki feliratot a Szex,csajok, Ibizához?
Nem találok sehol.