Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mega LOL! Amikor leultunk megnezni nem is hittem hogy ez ekkora lol muvi lesz 😄DDD Naon jo mozi! Mindekinek ajanlom , szerintem egyszer nyugodtan nezheto 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Merha egyedül, akkor gyanús vagy! :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Másodszor néztem meg, nagyon romatikus, jó kis film, kizárólag csajjal nézni! 😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Az elején Jackie egy épület tetjérõl átlõ egy másik épületbe egy nyilat amin egy kötél van és azon átcsúszik oda és ellop valamit (azt hiszem egy aktatáskát). A másik amire emlékszem hogy pár autó üldözi õt, õ meg elõszed egy távirányítót és elõjön pár távirányítós autó amiket beirányit az autók alá és felrobbantja õket.
Esetleg valaki tudja mi ennek a filmnek a címe(magyar, angol,kínai,mind1)????
jackie rulz!
nahmegegyszer megkerdem: valaki tud rola valamit hogy jackie filmeket lehet e otthon venni dvd-n?
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO
Pénteken adták az rtlklub-on.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
hulye kerdes: magyarorszagon lehet kapni a regi filmjeit szinkronosan? esetleg dvd-n???
ehh😊 mondjatok akarmit de nekem ez akkor is nagyon tetszett!!!!
nagyon jo volt ujra egyutt latni Sammo Hung ot es Jackiet.. igaz nem verekedtek egymas "mellett" de legalabb megenn egy csapatban voltak😊 cool!!
amugy o az:
bar koreografuskent dolgozott jackie filmeknel ( 2003 as medallion stb)
meg volt egy csomo masik meglepi szinesz😊 szal kircsi volt.. meg a verekedes a kis paddal , ha jol emlexem a reszeges karatemesterben volt szinte majdnem ilyen verekedes😊 szal nekem nagyon nagyon tetszett!!!
jackie rulz!!! remelem meg sok filmben fog szerepelni!!!
ja a film szerintem olyan 7.5/10 es!
aranyos.. aki szereti jackiet az lesse meg!
VÁÁÁÁÁÁÁ alig varom 😛
Ilyen megy az AvP topikban?
Na haddlám
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nagyon erzem az avp topikban hogy az alienesek tok boldogak hogy muhahaha kinyirt 1 alien ket predit.. a predisek meg nyavalyognak hogy 1 predi kitud nyirni egy csapat alient es hogy szar a film es baromsag meg a predi 10 szer jobb
nehezen csalodhattal volna.. igyis mindenki szejjelfikazata.. szal csalodni csak kellemesen lehet
Nekem nagyon tetszett a film, jó volt újra alieneket és predatorokat látni a vásznon, nem csalódtam a filmben és ezekután kiváncsian várom a rendezõi változatot DVD-n 😊
!SPOILER!
Elejen meglepo volt, hogy vegig szivattak es megalaztak. Sot meg alkoholista lett. (Kb. Dragan add az eleted, uccso cserkesz style). Nem ezt vartam a Rendorstory sorozat utan. Jo volt a valtozatossag.
!SPOILER!
Jo film. Bar csak egyszer nezheto. Mivel komolyabb hangvetelu mint a story sorozat tobb resze.
Az Alien filmek jobbak (bár nekem a Predatorok is tetszettek - módjával, az elsõ annyira nem, a második egy kicsit jobban), de ennek ellenére én akkor is Predator párti maradok 😊
Olyan ez az egész, mint a "kinek az apukája erõúsebb" vita 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
par dolog nekem se tetszett.. de nagyon varom a directors cutosat😊
/milyen erdekes hogy szinte mindenki az alien filmekhez meregeti es nem a predikhez/
nahpersze nem gondolom hogy azert mert a predi filmek sokkal jobbak.. pl szerintem akarmelyik alien film ketszer jobb mint a predi filmek
coool😊 77 es film.. szinte belegondolni is remes hogy akkoriban ilyet muveltek...
pontozni ilyet nem pontozok.
mas: szerintem egy ilyen filmben sokkal szebb ha valamit igazi babokkal, diszlettel, stb vel jatszanak el... elegge feltuno a szamitogepes belenyulas. bar gyonyro meg minden de pl a kocsmaban jatszo ufo feju emberek jobban bejonnek mint pl a harmadik reszben eneklo csucsori szaju nemtom micsoda...
mondjuk az Avp ben szinte eszrevehetetlen az szgepes grafika.. legalabbis most igy nem emlexem rajuk.. de lehet hogy ha ujraneznem akkor feltunne nagyon is
/pl mikor a kiralynore masznak fel.. az tuti cgi volt de nem emlexem milyen minosegu/
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Amelié csodálatos élete - hát nem tudom, hogy ebben a kategóriában (legyen az bármi is, mondjuk romantikus vígjáték?) lehet-e ennél jobbat alkotni. Szerintem nem nagyon 8/10 (egyébként elsõre nem tetszett ennyire)
Vörös Szonja - egy szóval: minõsíthetetlen. Nem értem, hogy gyerekkoromban hogyan tudtam ezt annyiszor megnézni. Egy pont Brigitte Nielsen testéért, egy néhány jó díszletért, egy pedig a nyitózenéért, az összesen 3/10
House of 1000 corpses - ezt is láttam már, úgyhogy nagy meglepetéseket nem tartogatott. Ügyesen összelopkodott középszerû texasi..-klón, gyenge befejezéssel, jó szereplõkkel. Pontozzam? 5/10? Nem tudom. Kb.
Arizonai álmodozók - Kusturica nagyon király, ez megmásíthatatlan tény, még ha ezt a filmjét sokan túl amerikainak is tartják (mivel az is 😊. pont 10 éve láttam utoljára, akkor egy kicsivel jobban bejött, de most is meg voltam vele elégedve, Johny Depp pedig rulez itt is. szeretem amúgy az ilyen hangulatos filmeket. 7,5/10
Aliens Vs Predators - Csak leírom akkor a véleményemet. A film elsõ fele nagyon nagy gáz. Ezer helyrõl lopták össze a dolgokat (sorozás Armageddon, mozgások Mátrix, mozgó belsõ tér Cube, stb.), a szereplõk személyisége pedig olyan gyengén kidolgozott, mint egy szappanoperában (egyébként lehet, hogy nem rossz színészek, de itt inncs szükségük arra, hogy szerepeljenek...). SPOILER!
Erre még rátesz egy lapáttal, hogy kurvára nem érti az ember, hogy a picsába építhetnek a Földre az Alienek piramist. Elképzeltem, ahogy a kis Alienek hordják a köveket, meg keverik a betont... Aztán a film felénél szerencsére meg lettválaszolva a dolog.
SPOILER vége.
aztán beindul a film, és egy élvezetes akciómozi lesz belõle. Semmi extra, az Alien filmek színvonalától olyan messze van, higy hihetetlen, de azért nem rossz akciófilmnek. Gyakorlatilag minden kiszámítható, az utolsó tíz percet fél órával a vége elõtt sejteni lehet. Bár így leírva gáz, de bõven nézhetõ, kicsit azrt módosítok, fél pontot 6/10
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Azért szar a film, mert utálod KD-t?<#confused>#confused>
Nem a Shaun-t dícsérem (tudom, egyszer nézhetõ) csak az van, hogy némelyik embernek kurva szar ízlése van...
<#ravasz1>#ravasz1>
Ha most latom a trailert kesobb (nehany honap mire lesz) elfelejtem melyik tetszett.
Most ezek vannak a listaban:
Flight of the Phoenix - http://www.apple.com/trailers/fox/flightofthephoenix/fotp_trailer_l.html
Team America - http://www.apple.com/trailers/paramount/team_america/large.html
House of the Flying Daggers - http://www.apple.com/trailers/sony/houseofflyingdaggers.html
Madagascar - http://www.apple.com/trailers/dreamworks/madagascar/md_qt_lrg.html
Twins Effect I-II
New Police Stroy
Uccso kett Jackie Chan miatt.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Eltérõ ízlésû igen.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Az Alien és Predatorokat is szidják néhol pedig azok nekem alapmúvek.
RE2 - szar
Dodgeball- szar
Shaun of the dead - szar
Eye 1,2 - szar
The Village - szar
Spider-Man 2 - szar (utálom Kristen Dunst contos fejét)
Shark Tale - aranyos, de gyenge
Forgotten - még nem láttam
Ami érdekel most - White Noise, Saw, Th Grudge
Véleményem
Volt itt már 10 pontos Catwoman és 1 pontos Donnie Darko 😊
Egyébként én is egyetértek Sephi-vel RE2 ügyben.