1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Z
    Hát pedig volt benne bőven.

Nekem ott lett sok,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mikor az autópályán azzal a bazi nagy gépkarabéllyal a száguldó autót simán meglőtte egy FBI ügynök, akinek azért a harcon kívül nagyon sok mindenhez kell értenie. Kvázi jobban lő, mint a Rangerek, vagy a Delták.

Később a házak közötti lövöldözésnél nem akartam elhinni, hogy az RPG tűzben senki nem sérült meg, aztán a házban tök bután fedezetlenül hagynak egy ajtót, ahonnan a fiú előjön, és lelövi az egyik jófiút, hogy azért a drámai szálra is feltehessük a koronát. Amúgy jó volt, csak nem kellett volna ennyire szájbarágósan előadni olyan jeleneteket, mint a robbantási helyszín átvizsgálása, a potenciális szemtanúk kikérdezése körüli mizéria, a támadás koordinálására alkalmas magaslati pont megtalálása, és a helyszín átvizsgálása. A legtöbb mai filmmel az a baj, hogy leerőlteti a mondandót - ha van - az ember torkán, amitől nekem speciel öklendezhetnékem támad.

Tegnap csak belenéztem "mohikánba", és ismét megerősítést nyert, hogy a film zenéje számomra még mindig a legjobb az eddig megnézettek filmek közül.