Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Mikel??? Most akkor talan mond azt hogy a Resident Evil 2 mualkotas mert eskuszom ugy elkuldelek valahova hogy onnet sem josz vissza.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CalebJoe
Ne legyetek már ilyen nagy filmszakértõk!
Sephi
Igen! Na akkor ezt megbeszeltuk!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
tudod mit Sephi:
NE NEZD MEG A RE-2-t MER SZAR!!!!!!!!!!!
igy jo? <#mf1><#idiota>
Sephi
hat nem szoltam mert nem szoltal hogy szojak hogy kerdezzem meg es akkor szoltal volna de megsem....

CSOCSO
de nem szoltam mer tudtam hogy te megkerded hogy nem a kene neked szolni nekem hogy megkerdezzem hogy szolj, hogy megkerdezned ha meg nem szoltam... de mar mindegy
Sephi
ha szoltal volna hogy szojak hogy kerdezem meg akkor tudtam volna en is.

CSOCSO
ha megkerdezted volna hogy akarok e szolni hogy kerdezd meg akkor tudtam volna rola
CSOCSO
10 eve nagyon birtam a van danme filmeket😊

zsan klod bim bam😊
Sephi
Ha szoltal volna hogy kerdezzem meg akkor talan jo lett volna.

CSOCSO
ha megkerdeztel volna, elmondtam volna hogy egy felig megragott nyaloka jobb a filmnel
Sephi
Resident Evil 2 - Apocalypse -

Ovon aluli utes. Ennyire rosz filmet a HOTD ota nem lattam. Inkabb koltottem volna el a penzemet szines papirszalveta kolekciora vagy ilysemire. Aki teheti kerulje el messzirol!

CalebJoe
Megnéztem az új Van-Damme filmet a Wake of Death-et sima akciófilm nem rossz.

7/10
Tikal
Az ötödik pecsét 😊
magyar film, régi, nagyon jo 😊 4/5

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Igen a bicajos
Shark Tale - Tobbet vartam a filmtol.

Sephi
"Meking my way downtown ... walking fast and im home bound"

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

CSOCSO
😊))))))))))))))))))
egy vagyam van a vilagon: BULA BULA!!!😊)))))))))))))
VinylToy
"Neeem vagyok a rabszolgáááád!" 😄DD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

CSOCSO
Szex, Csajok, Ibiza
eeerdekes. viccesnek nemvolt valami vicces, zenek kozepesek, csajok... volt par aranyos😊 a sztori se nagy cucc.. de azer nezheto
5/10

/Kevin es Perry ROXXXXX/
FrankeinsFine 😛

CSOCSO
White Chicks

haaaat...szerintem jobb volt a dodgeballnal..

6/10 estadnek ra.. de a dodgeball ra 6.5/10 et adtam... szal... de 7/10 mar eros lenne..szal...
maradjunk annyiban hogy a dodgeball 6/10 ez meg egy 6.5/10
CSOCSO
Me'Shell😊)))))))
CSOCSO
biciklizos?
CSOCSO
igen .. az is😊
fuckin' chuck norris😊)))))))))))
Meg a Lance Armstrong.
Azert Chuck "Texaxi Kopo" Norris is zuzott 😛

CSOCSO
najo aze a nemetbalvany polyen utott😊
CSOCSO
Dodgeball

haaaaaat.. kozepes szintu.. nem is rohogtem rajta... 6.5/10
The Stepford Wives filmrõl mi a véleményetek?Szvsz nem volt nagy szám.
Bandew
Naugye! <#vigyor>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Panzermeyer
A The Eye c. filmmel kapcsolatban teljesen egyet értek Petruzzal. Valóban ellaposodott az elsõ kb fél óra után. Ha azt a vonalat fejlesztik tovább, szerintem egy nagyon tuti filmet csinálhattak volna belõle. A fõcímzene sejtelmes és fantasztikus, nekem nagyon bejött. Az ilyesztgetések elég rémisztõek az elején. De utána... nudlijóska

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Bakker, tényleg igazad van, valóban ismersz! 😊))

mov ah,4ch int 21h end

Sephi
Megegyek jovo heten Pestre fel es megveszem mindet 😄

PetruZ
Shaun of the Dead
Valahogy a kezem ügyébe került és gondoltam, megnézem. Nos, nem egészen erre számítottam...
Anglia, valami nevenincs város nevenincs külvárosa, a Winchester nevû "közintézmény". Itt múlatja az idejét Shaun, a lassan a harmadik X-be forduló örök gyerek, szerelme, a szép szõke Liz, barátja Ed (aki fûben utazik, eléggé flúgos és olyan egyszerû ember, mint a facsipesz 😊 ), és Liz barátai, David (az okostojás) és Di (a buta liba) társaságában. A film éppen némi lelkizéssel indít, melyben Liz közli - leendõ - hõsünkkel, hogy õ ennél többre vágyik, mire Shaun mindent meg is ígér. Persze másnapra mindent szépen elfelejt, és miközben igyekszik megoldani magánéleti problémáit, senki sem figyel a híradóban itt-ott felbukkanó hírre, miszerint egy amerikai ûrszonda váratlanul visszatért a Földre és pont Anglia felett semmisült meg. Ezután pedig bekövetkezik az, amire senki sem számított: aki meghal, zombivá lesz, a harapása is fertõzõvé válik, és csakhamar csaknem egész Anglia áldozatul esik a kórnak. Shaun persze ebbõl mit sem érzékel, csak késõbb döbben rá az eseményekre... és innen elindul az õrült rohanás Liz-ért és a többiekért, valamint a harc a zombik áradata ellen.
Meglepõen jó film, én nagyon kellemesen csalódtam benne. Elõzetes infóim szerint csak valami blõdlinek tûnt, de szerencsére ez nem lett igaz. Az elsõ percektõl kezdve folyamatosan - de finoman - kínozzák a rekeszizmainkat Shaun szerencsétlenkedései, Ed "produktumai", valamint környezetük teljesen tipikus, álmos angliai kisvárosba illõ karakterei. Mint nagy horrorrajongó pedig a szemem lábadt könnybe egy-egy ismerõs név hallatán, jelenet láttán: Fulci étterem, az 28 Days Later-ben látott néger zombi srác (a "fehér szemû") felbukkanása, a Cannibal Ferox (?) egy híres széttépõs jelenetének hû másolata, régi klasszikusok felidézése, a Night of the Living Dead házostromának megismétlése és a többi. Ezek között meg ott dolgozik a finom angol humor, ami csak ritkán késztet minket harsány nevetésre, de végig jól szórakoztat és nem olcsó geg-ekkel próbál operálni. Tipikus karakterek, jól ismert zombifilm klisék, de mégis szórakoztató egésszé áll össze a film...
...És kell ennél több manapság?
Érték: 7/10

The Eye
Errõl is sokat hallottam már, hogy így meg úgy az utóbbi idõk egyik legjobbja, viszont a Shaun-nal ellentétben ez azért némileg csalódást okozott.
Az alapsztoriban semmi új nincs: egy fiatal lány, aki két éves kora óta vak, új szemeket kap. Eleinte minden okénak tûnik, de aztán rájön, hogy õ olyan dolgokat is lát a szemeivel, amelyeket más nem. Mikor már majdnem a teljes katatóniába kerülne az õrület miatt, jön a szimpi doktorbácsi és együtt kiderítik, hogy mi okozza ezeket a látomásokat.
Sokan hasonlították a Sixth Sense-hez és valóban sok a hasonlóság, bár a két film két külön alapról indul, de nagyjából azonos kacskaringókon és helyzeteken át vezet az útjuk, kicsit eltérõ befejezéssel. A The Eye egész jól indul, aztán az elsõ kísérteties jelenetek is nagyon ott vannak a szeren, de utána, amikor a szemek eredete után kezdenek kutatni, ellaposodik az egész, a vége meg - a látványos jelenet ellenére - elég... hát ki kell mondani: unalmas és elõre látható volt. A film fele környékén a feszültség megbicsaklik, nem fokozódik tovább, és a történet elkezd a teljes érdektelenség felé zuhanni, de annyira, hogy a vége - a film elsõ felével ellentétben - tökéletesen kiszámíthatóvá válik. Mindenre kapunk magyarázatot, minden úgy történik, ahogy várta a nézõ, de ez egyáltalán nem okoz elégedettséget, csak unalmas csalódást. Pedig lett volna potenciál a filmben. Aki olvasta Shaun Hutson Victims (magyarul Áldozatok címmel jelent meg már elég régen) c. regényét, az tudja mire gondolok. Az alapsztori ugyanaz, de a kifejlet és a befejezés... nem igazán.
Értékelés: 6/10
CLINT EASTWOOD9
Nem-e tudjátok hogy holvan ez a 2 film az interneten?:
Apafej
Apád-anyád ide jöjjön!
Vagy nincsen-e meg valakinek és nem-e osztaná meg velem a dc++-on?
A második film az egyik havernek kell!

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

FREAK
Nekem a kettõ a csúcs, valszeg mert csak azt olvastam 2-3 évvel azelõtt, hogy láttam. A 3-ban a színészekkel nem vagyok megelégedve, de jó a hangulata.
Az 1-et meg kéne néznem még 1x, asszem eddig csak németül láttam.

A 4 meg... Na szal ez egy trilógia, és pont 😊

Riszpekk

Ja, látom most fog novemberben megjelenni.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Kiadták az ötödiket?
Nagyszerû!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

repro
Nagyobb könyvesboltokban most van dögivel.

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
most adták ki újra 1-4-ig. valamint:

Szerzõ: King, Stephen / amerikai
Cím: Callai farkasok. A Setét Torony, 5.
Eredeti cím: Wolves of the Calla. The Dark Tower, 5.
Fordította: Bihari György
Oldal kb.: 880
Formátum: 122x200
Kötés: kartonált
Bolti ár kb.: 2200 Ft
ISBN 96307 7644 8
Várható megjelenés: 2004. november

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sephi
En is! Most mar tuti hogy elkezdem vadaszni a Setet Torony reszeket! 😄

Jano
Ték. ..C

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
hi

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Olvastad az eredeti Atlantisz gyermekeit?
Ted Breautigan (az idõs fõszereplõ, nem tudom jól írom-e) minden idõk valaha élt legnagyobb "törõje", akiket azért tartanak fogva, hogy minden világok "tartóoszlopait" meggyengítsék mentális energiájukkal.
A Fekete Ház mellett a Setét Torony sorozat (7 rész, ebbõl még csak öt készült el, és az ötödik még meg sem jelent) is teljes egészében ezzel foglalkozik, mint ahogy Kingnek mostanában a legtöbb alkotása. Mostanában mindent e köré a téma köré épít valamilyen módon, így próbál egy hatalmas ívû történetet kihozni az egészbõl.
Imádom.

Sephi
Hoppa! Varjunk csak! mi koze volt ennek a filmnek a Setet Toronyhoz ???

Ezt azert kerdem mert most mar a Talizman folytatasat a Fekete Haz -at olvasom es ott is ez a Setet Torony a tema....

Igen, sajnos elég halvány lett, mert nem tudták eldönteni, hogy a Setét torony-szálból mennyit tegyenek bele, és így teljesen felemás lett 😞

Tulajdonképpen nem teljesen.
Az elsõt azért kedveltem, mert elõször hozta vissza a könyvélményt.
A harmadikat azért, mert szinte tökéletes.
A másodikat éreztem csak egy kicsit halványabbnak, de az sem vészes.
Szeretni összességében a hármat szeretem, mert úgy kerek.

a.carkey
Az Alamo

Komplexebb történetileg, mint a John Waynes 1960-as változat, de az mintha jobb lett volna mind a karakterekben. Mindenképpen érdemes ezt is megnézni, különösen annak, aki egy kis kosztümös háborúsfilmre vágyik a sok Alien, Predator és Terry Potter között. Dennis Quaid, Billy Bob Thornton, Jason Patric, stb.

Amúgy Disney film.

A medve nem játék.

FREAK
tippelek: neked az 1 tetszik legjobban 😊

nyertem valamit? 😊

Riszpekk