[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
egy kis érdekesség
2008 legjobban várt filmjei trailerekkel.hozzá teszem:egy lista a sok közül.ez éppen a blockbusterekre "hajt".pl nincs rajta a Funny Games (ez egy remake lesz,a rendező a saját könyvét újra leforgatta az usa-ban :) sem,és még sok másik általam nagyon várt alkotás
KATT
hogy ne legyen teljesen off
The Man from Earth
azt kaptam,amit vártam.igaz,lehetett volna jóval hosszabb is,én még jó sok kérdést feltettem volna.igaz én nem rökönyödtem úgy meg mint a szereplők,hiszen én nem ismerem 10 éve John-t :) és ezt elfogadva (felismerve...) érthető igazán minden egyes reakció,amik miatt ilyen rövid!
8/10,ha adnék félpontokat is akkor 8.5 lenne :D
minden esetre érdemes megnézni!ha nem tudjátok miről szól,akkor ne nézzetek utána,úgy még nagyobb élmény lesz.ohhh,közben sikerült leírnom hogy élmény,ez biztos jelent valamit :) persze nem úgy élmény mint egy akciófilm,tehát nem a szemnek,fülnek,hanem azért jó,mert új dolgot vet fel,amin te is elgondolkod(hat)sz