Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is.
Csak azt nem szeretem, hogy a második rész túl van sztárolva.
(Persze úgy is fogalmazhatnék, hogy nálam nem az van a csúcson)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Bandew
Nekem is tetszik az össze Alien rész. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Becsületkódex

Épp most fejeztem be, elég jó kis francia film, bandaháborúról
szól. A taxi fõszereplõje játszik benne.

6/10

Nem, azt még nem adták ki.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Vajd skriiin verzson!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FREAK
hát ezt nem tudom
192 perc, 16:9, csak annyit ír rajta: szélesvásznú változat

Riszpekk

Mike at home
de ez meg nem a bovitett 3. resz, vagy igen?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nagyon örülök, hogy tetszett, tényleg!

Blasta
Az is, de amin készvoltam, az a Jazz bárban volt.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
SPOILER

Naon utos volt ahogy lelotte azt a ket muksot akik eloptak a taskajat 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Collateral

7/10

Nagyon jó kis akció-krimit láttam! Örültem, hogy megnéztem.
A film marha fasza hangulatban indul, jó kis laza zenével, taxizás közben egész tûrhetõ párbeszédek.
A feka srácon meglepõdtem, egész jót alakított Tomász mellett. Csak a neve gáz, Jamie Foxx, tiszta csajos név... :-D
Szóval a film jó, ajánlom mindenkinek!
Sephivel egyet értek a lentebb írt SPOILER-ben! Az a rész kicsit zagyva lett, amiatt nem 8-as a film nálam.
Pár jeleneten igen nagyot néztem, tetszett az egész cucc, a fanyar humorral együtt...

NÉZZÉTEK MEG!!!

hogy lenne már hozzá felirat??
Sephi
En soha senm felejtem el azt a jelenetet amikor Aragorn megjelenik a hajoval es kiszalnak a szellemek. Anyam mekkorat neztunk 😄DD

(de ha jol emlekszem a konyvben Aragorn egyedul erkezik a hajoval pedign a filmbe ott volt Legolas es Gimli is)

FREAK
na most fejeztem be a DVD-s Gyûrûk Ura trilógiát

egyben a film 10/10 (mi, ha nem ez?)

külön fordított sorrendben jöttek be, a 3. már végre mozgalmas, változatos volt, de mindegyikben volt valami, ami nélkül az egész nem lenne ilyen jó

kicsit hosszúnak találtam a 3x3,5 órát, egy 4 órás filmbe bõven belefért volna minden, de talán pont ettõl több a film, végülis túl lehet élni

a nevekkel van bajom, fõleg a magyar fordítással (ha már muszáj a neveket lefordítani, legalább ne ilyen infantilis szintre vitték volna), meg néhol a szinkron sem lett a legjobb (a nazgul szinkron pl. kimondottan gagyi az eredeti hanghoz képest, de az enttel sem végeztek jó munkát)

na azért örülök, hogy végre megnéztem

Riszpekk

Feketén fehéren

Egyszer nézhetõ vígjáték, pár jó poénnal, és semmitmondó sztorival.

2,5/10

a.carkey
Chasing Liberty

7.5/10

Az amerikai elnök lánya, az elnök prágai tartózkodása során meglép a titkosszolgálattól, és kalandozni kezd. Fsz: Mandy Moore

A film tele van jó kis zenékkel. Amúgy a csaj szinte minden filmje nagyon jó. (How To Deal, All I Want ...) Zenél is, amolyan Jennifer Love Hewitt, csak picit fiatalabb kiadásban.

A medve nem játék.

Sziasztok! Nem találok a Szex,csajok Ibizához feliratot. Valakinek megvan?

Sephi
Colateral -

Nagyon korekt muvi! Aki teheti az nezze meg. Nekem csak egyetlen egy jelent nem teccet (SPOILER) espedig az amikor bementek a diskoba es szarra lott mindekit a Vincent. Szerintem ezt mashogy is meglehetett volna csinalni de na. Azon kivul a film nagyon utos!

a.carkey
Dodgeball

"Körülbelül olyan hasznos vagy, mint egy faszízû nyalóka ..."

Mekkora film!!! 😊

A medve nem játék.

Panzermeyer
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Na így már világos, köszi kedves Blasta! 😊

mov ah,4ch int 21h end

CSOCSO
VEEEEEEEEEGRE VALAKI AKI NEM SZIDJA A 3-4. reszt!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaa!!!!

oke. nem aszondom hogy szamomra ok a legjobbak.. de szamomra mindegyik alien resz siman 8-9 pontos film

szoval nekem az osszes resz NAGYON tetszik
Blasta
pontosan, Árnyék egy vallásos figura aki azért fordult a vallás felé, hogy megértse saját mivoltát.
Korrektül mutatják be a filmben.

Tikal
igaz, mesék között biztos jo, de inkább mást olvasok 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ja bocs, csak vmiért a preadatorra irtam 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sephi
A Vegitelet naon fajn vala! 😄 Az bisztos! 😄D

Panzermeyer
Ismersz? Gy.U. fikázós topic? Hm... Nem tudom, szerintem keversz valakivel. Nem emlékszem, hogy írtam volna a Gy.U. fikázós topicba. (Mert nem is tudom, hogy mi az a Gy.U. fikázás.) Régebben egy párszor a gumiszobába írogattam, de az már tényleg nagyon régen volt.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Nos igen... Be kell vallanom, hogy a háttértörténetet nem ismertem tökéletesen, csak nagy vonalakban. Ez tényleg az én hiányosságom. Majd talán egyszer pótolom 😊 És, hogy miért néztem meg? Azért, mert az elsõ rész tetszett.

Rájöttem, hogy a ráció szó nem igazán a legjobb kifejezés, amit találtam. Hogy, mit is akartam ezzel mondani? Csak annyit, hogy nem találtam igazán jó ötletnek. Még az is jobb lett volna, ha hobbiként festeget, na persze abból csak olyat lehetett volna kihozni, hogy minden ima helyett fest egy képet - lol. Mellesleg, ha a képregényben így lett megcsinálva az ürge, akkor egy szót se szóltam, mert legalább hiteles a megfilmesítése. Azt hittem, hogy õ is egy ilyen újonnan kitalált figura, ezer bocs a hiányosságért.

mov ah,4ch int 21h end

Alien téma - nem akarom szítani a tüzet, úgyis mindenki utálja, ha elkezdek itt a kifacsarodott ízlésemmel vitatkozni, de 😊
Alien 3 _nálam_ a sorozat toronymagasan legjobb darabja. Ebben van a legösszerakottabb sztori, egyedül ebben lehet kidolgozott karakterekrõl beszélni, a jellemábrázolás az "Alien univerzumban" ugyanis kicsit el lett hanyagolva. És ami persze ugyanúgy relatív, de nekem hangulatilag ez jön be a legjobban.

Végítélet - 4 részes tv-filmnek készült, annak szerintem tökéletes. Érdemes a könyvet is ismerni hozzá, úgy sok helyen jobban összeáll a kép és a szereplõk sem lesznek annyira antipatikusak.

Bandew
Hé! Én téged ismerlek a Gy.U. fikázó topikból!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
eeeeees.....khm.... Hua'!!!!!!!!!!!
Sephi
Meg ize'! Ne irjal ennyi szoveget mert sok! Hua'!

Blasta
"És minek kellett egyáltalán vallásossá tenni a figurát? Hol van ebben a ráció?"

Ezt fejtsd már ki nekem, hogy mégis miféle rációt vártál attól, hogy a "teleportálós csávó" vallásos???????

Blasta
LOÁL

Birom az ilyen dolgokat.
Senem figyel oda a filmre, senem ismeri a hátterét.
Akkor minek nézi????

repro
a teleportálós csávó az elején tulajdonképpen mit szórakozik az elnökkel, ha az újabb feltünésekor már jófiú lesz?
Nézd meg még 1x.

És minek kellett egyáltalán vallásossá tenni a figurát?
lásd Képregény

N0 TXT TLK PLZ!4!

Panzermeyer
Üdv!

Most néztem meg 2 filmet, X-men 2 és A tale of two sisters.
Hááááááát...
Az X-men 2-tõl többet vártam, bár látványos, a történet imitt-amott laposra sikeredett. Na meg aztán ott vannak a hülyeségek benne. Pl.: a teleportálós csávó az elején tulajdonképpen mit szórakozik az elnökkel, ha az újabb feltünésekor már jófiú lesz? És minek kellett egyáltalán vallásossá tenni a figurát? Hol van ebben a ráció? Sokkal többre számítottam az elsõ rész után. Érthetetlen, hogy miért ér meg az imdb -n 7.9 pontot, mikor az egy 7.3 . Mellesleg a Xavier agyának manipulálását bemutató jelenetek egész jók voltak. Tetszett, ahogy meg volt csinálva, hogy mit lát, és mi a valóság. Véleményem szerint 6/10.

A tale of two sisters:
Hm... Egy kicsit defektes nekem a sztori. Bár a történet lényegének nagy részére fény derül, mikor érthetõvé válik, hogy mi is a kiscsaj. (Ez most elég furán írtam le, de csak úgy tudtam volna rendesen, ha spoilerezek, azt meg nem akartam, nehogy elrontsam mások élményét.) Node, sok megválaszolatlan kérdés marad, ha a fõ rész ki is derül. Pl most miért is látta a Su-yeunt sárosan feküdni a mosogató alatt a vendégségbe érkezett nõ? Most akkor a mostoha látta visszatérni Su-yeunt, vagy nem? És, ha igen, akkor ennek mi volt az értelme, ha nincs kibontva belõle vmi történés? Nem tudom... lehet aludnom kellene rá egyet, vagy mégegyszer végignézni. 6/10 .

Az Alien és Predator filmekhez is nyilatkozom, ha már jó pár hozzászólás óta beszéltek róla. Az alien 1 és 2, egész jó lett, ezek nagyon tetszenek nekem. Hiába, Ridley Scott az Ridley Scott, és James Cameron pedig James Cameron. Viszont a többi része... hát vegyes érzelmeket vált ki belõlem. Bár a 3. rész rendezõjének neve sem alsókategóriás, mert pl A játszma, iszonyatosan jó film lett. Azt hiszem ezért a gyengus epizódért a forgatókönyv írót kell szapulni. A 4.-rõl már nem is beszélek. Most ebbõl már vagy nagyon nem kellene több részt csinálni, vagy csinálni vmi nagyon überfilmet, és úgy befejezni.
Most következzenek a Predatorok. A Predator jobb, mint egy átlag akciófilm a 80-as évekbõl, annyi bizonyos. Ha jobban belegondolok, hogy most tetszett-e vagy nem, akkor talán a tetszett felé hajlok. Predator 2: Tulképpen ez emelte nekem a kult filmek közé a Predator sztorit. Iszonyat tetszett, mikor a végén kiderül, hogy ezek alienekre is vadásztak már meg, hogy idejárnak már több száz éve.
És akkor most jöjjék az Alien vs Predator. (A magyar címe elég béna, nincs rá szó, hogy mennyire.) Node a sztorihoz hozzászólva. Nem mondom, hogy rossz, csak nem is túl jó. Bishopot sztem azért nem kellett volna feltétlenül megöletni, igazán a nézõk fantáziájára bízhatták volna, hogy majd valahogy túléli ezt az egészet, aztán a megcsinálja a robotikai karrierjét. A film látványos, efektes, kult filmmé csak az Alien és Predator rajongók számára fog válni, de annyira nem rossz. Ha kijön belõle a rendezõi változat, mindenképpen megnézem, mert bízom benne, hogy sokkal jobb lesz. Jelenleg 6.5/10 nálam.

Ha már így belelendültem... Nézzük a Shaun of the dead -et is. A cím poénos, a Down of the dead után. De a film? Most ez horror, vagy vígjáték akar lenni? Mert így felesbe elég gyenge lett. Bár a címébõl ítélve vígjáték lenne, akkor viszont jobb poénokat is kitalálhattak volna. 5/10 .

Úgy látszik még futja a tegnapi 3 energiaitalból, szóval gépelek tovább 😊))

Ken Park:
Te jó ég!!!! Ez a rendezõ kész elmebeteg. Azt kívánom neki, hogy csináljanak meg vele mindent, ami a filmben történt. Abszolút egy hülye film, undorító, visszataszító. Akinek tetszik, annak ajánlom a rendezõ másik remekmûvét, a Kids -et. Egészségükre. Bár ennek már picit jobb a sztorija.

Az utolsó szamuráj:
Egy újabb film arról, hogy valaki beleszeret és kitanulja a harcimûvészetet. Semmi újdonság nincs benne. Nekem a Shogun c. sorozat sokkal jobban bejött. 6/10 .

Stephen King - Végítélet:
Nagyon vontatott a történet. Valami jóra számítottam, mikor elkezdtem nézni, de halálra untam magam közben. És agyamra ment az öreglány "you're all welcome here!", meg a trashcan man "my life for you" és "bomdi-bomdi-bom" hülyesége. Mikor a történetnek számomra már vége lenne, nekik még akkor is sikerül 15 percet a végéhez rakni, hogy tovább unatkozzam. Véleményem szerint "M-O-O-N spells," boring. Bocs, az angol dumáért, csak nekem a fülemben így maradt meg.

Hú, de feltörtek belõlem a rossz filmemlékek 😊
Ezért zárásként mondok pár filmet, ami nekem bejött.

Ragyogás (1980-as verzió): Jack Nicholson félelmetesen jót alakít! Én is ilyen õrült akarok lenni!!! 😄D
A remény rabjai: nagyon jó történet. Ez volt az elsõ begyûjtött filmem.
A kísérlet: valóságshow kicsit másképpen, remekül sikerült.
A tengeralattjáró: tisztára úgy érzi az ember, hogy õ is ott van a tengeralattjáróban.
Donnie Darko: rohadt jó lett az a nyúl figura 😊
Amerikai história: Edward Norton pazarul alakítja a rosszfiút, majd a jófiút 😊
Az élet szép: keserûen komikus, komoly film, sok poénnal.
Kiképzõtábor: na ebben aztán van pár csavar !!!
És még egy pár, ami kommentár nélkül van: Halálsoron, Hatodik érzék, Jákob lajtorjája, Mátrix (elsõ rész), Oldboy, Pi.

Hát remélem sikerült pár ellenséget szerezni. Köszönöm, hogy végigolvastad!

mov ah,4ch int 21h end

fifi
Bittorrent

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

nem tudja valaki honnan lehet leszedni A FALUT INGYEN
cáo
I.C.ram
Na megnéztem a Shaun of The Dead-et. Nem rossz kis film, az eleje kicsit uncsi, de aztán beindult a móka 😊

Legvége kemény nagyon 😄
Nemö 😄

Sephi
Ne ne! hagyad en kovetem 😄DD

TCM: SHAFT!!!!!!!!!!!

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Blasta
Kurva messzire mentetek már a témától skacok! :-)

Megnéztem a Bajos csajokat, sajnos. Pontozhatatlan szerintem.

Kezdem követhetetlennek érezni a "vitát".

"Nem értem miért szerencsétlenek."

Hát nem tudom. Lehet, hogy én a fogyasztói társadalom elkényeztetett gyermeke vagyok, de nem lennék a helyükben.

Bandew
Nem értem miért szerencsétlenek. NA mindegy a lényeg, az, hogya nem kapnád meg készen a téplálékot, bizony te is elmennél és magad szereznéd meg. Vagy inkább megvárod hogy éhenhalj?

I.C.ram
BS playerben hogyan lehet brightnesst állítani, mert nálem inkatív a csuszka, nem tudom miért 😞 Sok film túl sötét 😞
I.C.ram
Belenéztem egy kicsit, jónak igérkezik, kicsit emlékeztet a Hullajóra, remélem ez is tetszeni fog 😊
I.C.ram
Na letöltöttem a Shaun of the Dead-et 😊 Majd megnézem valamikor a hétvégen.
Igen, Fekete-Afrikában a szerencsétlenek, akik vagy vadásznak, vagy bogyóznak, más lehetõség nincs.