[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Arany iránytű
Kellemes csalódás, bugyutább filmre számítottam. Waitin' for episode 2. 8/10.
I am Legend
Na, ez nekem nagyon bejött. Igazság szerint már mindent leírtak előttem, csak ennyit tennék hozzá:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sokan írtátok hogy rossz lett a vége. Én pont ellenkezőleg gondolom. Ha az lett volna, hogy bedobja a gránátot majd elfut és "pont-az-utolsó-pillanatban-elugrik-hogy-csak-a-cipője-sarkát-perzselje-meg-a-robbanás" akkor egy átlagos amcsi film lett volna. Érezni lehetett, hogy már feladta a dolgot. A kutyája halálánál már éreztem, hogy meg fog halni. Ha nem így lett volna, az lett volna a baki. Már nem maradt senkije, agyilag is picit bekattant, a film végére teljesen reménytvesztett lett. A nő visszaadott neki egy kis reményt, és az ellenszer megtalálásával úgy érezte, már nincs mit tennie ezen a Földön. Meg az ellenszert is meg kellett védenie. Ezek miatt válaszottta a halált, helyesen. Nem minden filmnek kell teljesen happy endnek lennie
Szóval nekem nagyon tetszett. 10/10.