1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    Na, itt páran kérdezték, hogy mi a pálya a The Ultimate Bourne Collection-nel, hát én Írországban nyomom, szóval itt vettem a helyi Virgin Megastore-ban, kemény(?) 40€-ért, és igen, egy nagyon elegáns fémtokba van belepakolva a 3 DVD!
    Magyar vonatkozás a lemezeken nincs, de mivel az extrák főleg technikai jellegűek, így a szövegezésük harmatos, főleg a látványra hajaznak, megmutatják az akciójelenetek készítését, így ez nem okozott gondot, a film pedig szerintem -miután legalább egyszer már láttam mindet magyarul- tökéletesen érthető akár egy közepes angoltudással is!

Így a csomag ára és a kivitelezése közötti arány szerintem érdemessé teszi a megvásárlásra, amit bármelyik nagyobb külföldi DVDwebáruház honlapján elkövethettek, legyen az e-bay, amazon vagy pl. a play.com!

(vettem még egy Hellboy Director's Cut-ot is, 3 lemezes kiadás, ütős díszdobozzal, nagyon állat belső borítókkal a karakterekről, kemény 10€-ba fájt az is:D)