Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Na ez a LOL 😄
Én biztos nem unnám magam ha miller lennék,és nem 130-at keresnék havonta 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Lol!
Hogy a ferdeszemü picsa játszik benne,az oké....senkit sem érdekel..
De Banderas-tól azért ilyen fokú igénytelenséget nem képzeltem volna :/
Szerintem inkabb a penzert csinaltak.... mert ugy segenyeknek nincs eleg.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ennél mélyebre már nem is sülyedhetett volna a két fõszereplõ 😄D
0/5
emlékszik valaki arra a lenygel filmre, ami valami pénzes börönd körül folyt, a szemüveges fickóval többször megásatták a sírját, a piros pulcsis ürge lelövi a film végén az öltönyöst, mert az leszólt a piros pulcsiját amit a nõje köttt neki. A szemüveges haverjai próbálnak a szemüveges srácnak segíteni, de az uton a sok szívástól bekómáznak, vontatják a zsekákat mert azok meg matt részegek, csak úgye ezt elfelejtik, és azt hiszik üldözik öket
szovál totál kész a film, csak enm tudom mi volt a címe, és így esélyem sincs arra, hogy megtaláljam
HBO-n is nyomták (lehet, hogy csak ott)
HTX
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nam'-ban a fekák parancsnoka,egy örûlt brutális fehér kopasz(?) pasas volt,aki hetekig egy vietkong FEJÉT hordta a táskájában 😊
Más sajna nem jut eszembe..😞

😊

Jópár éve az HBO-n volt egy film....fekákról szólt,persze a gettóbeliekrõl 😊
A 3(?)barát aztán Vietnámba megy...kb.itt lesz NAGYON brutális a múvi...
Mikor leszerelnek,asszem egy bankrablást kisérelnek meg...
Na ennek a filmnek kéne a címe 😊

THX 😊
Nem volt annyira vészes, mint vártam, és végülis lekötött. Bár maga a sztori persze semmi újat nem tartalmazott, azért a fényképezési munka miatt érdemes végignézni, mivel a különleges stílusa egészen az utolsó percekig kitart, így egy átlagos sztorit is képes volt viszonylag tûrhetõ és érdeklõdést fenntartó formába csomagolni.
Érték: 6/10
Iron Monkey (1993; http://imdb.com/title/tt0108148/)
Annyi jót hallottam már errõl a filmrõl, meg hogy kult így meg úgy, hogy én is megtekintettem végre. Meg kell mondjam, nem is csalódtam benne. Bár az ízlésemnek kicsit túl sok a drótozós harc benne, azért bírom értékelni azokat a filmeket, amelyekben van spiritusz, dramaturgia és csavaros történet is.
Jelen esetben nappal egy doktor, éjszaka afféle Robin Hood-ként küzdõ alak körül kavarog a történet és egy régi kínai hõs, Wong Fei-Hung (akinek alakja sok-sok más kínai filmben is feltûnik) gyermekkorából származik. A Vasmajom éjszakánként a gazdagokat terrorizálja és az ellopott javakat szétosztja a szegények között. Emiatt persze a hatalom tehetetlen, mindenki védi a hõsüket és semmit sem árulnak el. Ebbe a városba érkezik a még gyermek Wong az apjával (Donnie Yen játssza). Csak átutazóban vannak, de több gyanús egyénnel együtt õket is letartóztatják. Némi kavarás után Wong apja megküzd a Vasmajommal és megfutamítja, mire a kormányzó rákényszeríti, hogy hét nap alatt keresse meg a titokzatos rablót. Addig is túszként magánál tartja a fiát. Az apa elindul a városban, de mindenütt falba ütközik, még élelmet sem adnak neki (mivel megküzdött a szegények védelmezõjével és hát ezt mindenki rossz néven vette). Egyedül csak egy doktor és bájos asszisztense nyújt neki segítséget. Igen, az a doktor. 😊 A bonyodalmak tovább fokozódnak, mikor leváltják a kormányzót és az új hivatalnok sokkal kegyetlenebbnek bizonyul elõdjénél. Ráadásul úgy tûnik, Wong apja és ez a kegyetlen ember régrõl halálos ellenségei egymásnak... A végsõ leszámolás egy sor cölöpön egyensúlyozva zajlik, amely alatt lángtenger kavarog és a cölöpök is kezdenek meggyulladni... Bitang nagy!
Az apa szerepében Donnie Yen látható, aki már régóta nagy kedvencem. Kár, hogy többnyire csak epizódszerepeket kap, de azokban azért általában le is mos mindenkit a színrõl (ld. pl. a London Knights-ban, ahol a film végén röpke 10 perc alatt feledteti mindazt a kínszenvedést, amit az elõzõ másfél órában a vén Jackie Chan össze-ugrabugrált 😊 ).
Értékelés: 9 pont (a drótok miatt)
Ui: A film második része a kritikák szerint rém gyenge.
hú de rossz volt
Anyad!!!!!!!
😄DDD
Viva La Virus1!!!

Viva La Virus1!!!
Egyébként pont az volt a viszonyítási alap, miközben néztem 😊
Folyamatosan az járt közben a fejemben. Na annál egy lehelettel jobb.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Amúgy én is már vagy 2 hete láttam de lusta voltam beírni ezt a pár sort!😊
Viva La Virus1!!!
Na ez egy szánalmas film, nemtom ezzel mit akartak....
10/1
Viva La Virus1!!!
Na mindegy, én 3 pontot akartam rá adni, de tiszteletben tartom mások véleményét és nem fejtem ki a részleteket.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
a nagy történelmi filmek vonálát erõsíti, lásd Cleopatra, Ben Hur, stb, csak kevésbé ismert. Mai szemmel nézve a csatajelentek kissé mesterkéltek, a tömeg igazi emberekrõl áll, de ez nem válik a film hátrányára.
egész nézhetõ film, a maga 131 percével sem unlamas.
ismeretlen klasszikus, 7/10
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray