1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • badsco
    Két filmet is néztem tegnap. Kezdeném a gyengébikkel.

The Kingdom
    Hát ez nem volt nagy eresztés. Először az volt az érzésem, hogy eltévesztették az országot és inkább Irakba kellett volna helyezni a sztorit. Aztán meg az, hogy ez inkább hasonlít a Denzel Washingtonos Siege-re, csak Szaúd-Arábiában. A sztori még csak-csak elmenne, de mire beindul a film addigra tök érdektelenné válik az ember, majd le is zárják gyorsan.
    Spoiler - meg a végén nagyon nem jött be a Rambo effektus egy egyszerű" bombakereső FBI csapattól.
    Jamie Foxx nagyon kilóg a környezetből, egyáltalán nem találja helyét, ezért legtöbbaször idiótán viccelődik, mintha minden frankó lenne. Chris Cooper kissé fáradtnak tűnik, neki sem ez a legjobb filmje, de a Jennifer Garner ennyire ne tudjon azonosulni. Egyszer sir, máskor meg szénné ugrat mindenkit wtf??? Az egyetlen, de viszont az nagyon nagy pozitívum az arab rendőrfőnököt játszó színész. Na ő mindenkit lenyomott

A másik film a 3:10 to Yuma. Nagyon jó kis western, sőt nekem teljesen visszahozta a régi hangulatot. (Talán mert régi film remake-je.) Russel Crow sztem egyik legnagyobb alakítását nyújtja a velejéig romlott rosszfiú szerepében, Cristian Bale is nagyon jó, de aki a legjobb az a Ben Foster az idegbeteg gyilkológép szerepében. EZ a srác sztem a jövő legnagyobb színésze lesz. Hihetetlen milyen szerepekben képes óriásit alakítani. Alpha Dogban meg X-menben alig játszik pár percig, mégis ő marad meg az emberben a legjobban. Na mindegy mindenki nézze meg, mert szerintem nagyszerű film. Nem különben James Mangold rendezése, aki mint tudjuk, képes meglepően élvezhető filmeket csinálni (azonosság, nyughatatlan, észvesztő)