Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én tiszteletben tartom mások véleményét, még ha el is tér a sajátomtól (nagyon ritkán van, hogy elborul az agyam), de azt tényleg nem tudom elviselni, ha valaki ilyen mondatokat ír. Hidd el, én sem vagyok az a kötekedõs típus, van nekem jobb dolgom is annál (pl. játszhatnék vagy nézhetnék filmet, azok jobban felizgatnak, mint a kötekedés 😊
Mad Max - én most néztem meg mind a hármat újra, és tényleg nem rosszak!
Még a harmadik rész is rendben volt, pedig arról elég rossz emlékeim voltak.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
En is latom oket anno az HBO-n de mar nem emlekszem rajuk 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nagyon reg ota kedvencem a MAD MAX 1. Mai szemmel nezve egy gagyi film, mert nem nagy story es a megvalositas sem hype-s.
De annak a filmnek akkora nagy SZAR AZ ELET alap hangulata van, hogy hihetetlen. Akarmikor nezem mindig megfog es az elene az autos uldozes valami isten.
Mult heten megmutattam a filmet egy havernak aki arrol hires hogy minden filmet fikaz, de komolyan. Utalok vele filmet nezni, mert nem birja befogni a szajat, folyton mondja, hogy ez + az nem jo benne.
Meglepo mondon tetszett neki a film 😊
Pedig ha joltom 78-s 😊
Nem birom hangujozni hogy en NEM kotekedek veled mert nincs miert es azert meg ugysem tudok veled szovitaba kezdeni!
Te sokkal ertelmesebb vagy mint en ez teny , tobett tanulhatal vagy mashogy nevelkedtel! En megeskuszom mindenre ami szent hogy nem kioktatas kepett irtam es reszemrol ez a dolog le van zarva!
Pisz! 😊
Az "akkor jobb volt" vitát pedig nem akarom újrakezdeni, én ugyanis ebben nem hiszek.
Egy sci-fi esetében esetleg (vagy ahol a vizuális dolgokon - is - van a hangsúly), de thrillerek között nem.
Egyébként emlékeim szerint nem szidtam le, nem adtam rá rossz pontot, nem írtam, hogy szar film, szóval nem értem a felháborodást.
Én sem kezdek el senkit téríteni, hogy a Donnie Darko 10 pontos film, még ha az is

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Oké.
Akkor kérlek ne szólj hozzám, mindkettõnknek ez lesz a legjobb.
Majd én sem szólok hozzád, és akkor nem fogok "félreérteni" semmit.
Kiváncsi vagyok, mikor fogod megérteni, hogy ha leírsz egy bunkózó mondatot, akkor azt bunkózásnak fogják tartani annak ellenére is, hogy esetleg te nem gondoltad úgy.
"En is a 199X -es filmekrol beszeltem."
Idézek tõled:
"hany uj filmet szamolsz 1990-tol idaig"
Nálam az idáig 2004-et jelent.
Biztosan megint félreértettem valamit, és csak kötekedek.
"Szamold ossze hany keszult 2000-ig es meglatod melyik a jo es melyik a stilusos jo."
Köszönöm a tanácsot, majd én eldöntöm, hogy melyik film tetszik és melyik nem.
Mint ahogy mindenki maga eldöntheti. Nem kell, hogy megmondják senkinek.
"A regi filmek az igaziak! A mostanik nagy szarok egy ket kivetellel."
Ez is egy vélemény.
Én nem értek vele egyet, de mindegy.
Amúgy ha a mostaniak szarok, akkor nem értem, hogyan lehet az, hogy a Közönséges bûnözõk "ha most nezed meg akkor persze hogy gyenge".
Hiszen ha valaminek nincsen erõs konkurenciája, akkor ma is jónak kellene lennie. Magadnak mondasz ellent, vagy szimplán csak logikátlan vagy.
Mindegy, magánügyed.
Hozzá tenném, hogy már szerintem cirka 10 éves filmrõl van szó, és akkoriban még más volt a krimi-thrillerek úgymond "divattya" :-D
Lényeg, hogy ha AKKORIBAN látod mint én, Te is totál készlettél volna.
(valami magazinhoz adják? Meg kell vennem)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem tudod felfogni azt hogy en nem bantani akarlak es nem kotekedni. 😞(((
En is a 199X -es filmekrol beszeltem. Szamold ossze hany keszult 2000-ig es meglatod melyik a jo es melyik a stilusos jo.
A regi filmek az igaziak! A mostanik nagy szarok egy ket kivetellel.
Néha észrevehetnéd, hogy amit leírsz, az mást jelent, mint amit magadban gondolsz róla.
Mirõl beszélsz?
A tíz legjobb között pl. 5 darab készült 1990 után.
Arra most nincs idõm, hogy mind a 250-rõl pontos statisztikát készítsek...
Egyébként nem voltam berúgva, egy kortyot sem ittam.
Csak egyszerûen elegem van abból, hoghy állandóan "megtalálsz", ráadásul néha érdekes stílusban.
Tudom, erre azt mondod, hogy te nem is "azt" akartad mondani, de ha egyszer száz emberbõl 99-nél ugyanazt jelenti az adott mondat, akkor feltehetõleg úgy kell értelmezni. Tudod, erre szokták azt mondani, hogy ha leírod a neten, hogy "kurva anyád", és utánaraksz egy szmájlit, attól az még ugyanazt jelenti.
Bazi nagy bun volt! Bocsas meg Istenem hogy igy kezdtem amondatomat!
Baz...
Beavatás: Nem új film,nekem tetszett,bár gondoltam,hogy Pacino a hunyó.
Hellboy: Rászántam magam,és ez is tetszett,kis humor,meg nemkellkomolyanvenni,de szórakoztató.
Resident 2: Az elsõnél sokkal pörgõsebb,több akció,több zombi.Úgy leültet arra az idõre.Milla nagyonkemény benne.
A Falu: Ez nekem nemjött be,valahogy..hmmm.nemtudom,többet vártam,és nem a szörnyek hiánya,mert tudtam,hogy nincsenek benne,már a rendezõ neve sejtette,egy kis csattanó a végére.Azért meglehet nézni.
Go Jeff Go!!!!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Nezd meg az Imdb top-ot is... hany uj filmet szamolsz 1990-tol idaig?
Egyebkent megjegyzem hogy verig meg vagyok rola gyozodve hogy az este be voltal csipve mert te nem szoktal ilyen alpari modon beszelni 😊
Én sem szóltam le, csak egyszerûen arról van szó, hogy nálam nem ütött akkorát.
Keresztapa - tetszés szerint lehet bármilyen régi klasszikust beilleszteni a példámba. Az pedig, ha valakinek nem tetszik, az elfogadható természetesen, de ettõl még olyan filmrõl van szó, ami kidolgozottságának, színészeinek és monumentalitásának köszönhetõen ma is nagy film (még ha nem is tetszik mindenkinek, olyan film talán nincs is a világon, ami mindenkinek tetszene).
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Bocs de nem kioktatos jellegel mondtam.
En most par hete fogtam neki a Keresztapanak! Meg van mind a harom resz DVD-en! Es mi tortent? A masodik resz felenel beleuntam es nem neztem tovabb! Egyszeruen unalmas lett a film! De garantalom hogy ha 199X evekbe neztem volna es talan oregebbel ettem volna akkor elveztem volna!
A Usual Suspect pedig akkoris nagyon rulez muvi volt a maga idejeben de ha most nezed meg akkor persze hogy gyenge!
A Keresztapa ugyanolyan jó film volt 30 éve mint most.
A remény rabjai 10 éve is akkora élményt jelentett, mint ma.
Ha szerinted nem, akkor gondold így.
De a kioktató mondataidat tartsd meg magadnak.
A "hogyan" tényleg zseniális volt, de ezt több filmrõl is el tudnám mondani (pl. Hatodik érzék).
A kettõ közül nálam ma az Én a robot vitte a prímet, nagyon jó kis film. Tetszett a látvány benne.
Nálam 7/10.
Szerinem az is nagy baj hogy majdnem 10 evre ra nezted a megjelenes ota 😊
Akoriban egy ilyen story erosen utos volt!
Lassan már azt veszem észre,hogy az Edward Norton név garancia a jó filmre!
8/10
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Számomra óriási csalódás. (és igen, szégyellem, hogy csak mostláttam, de legalább megvettem olcsón a dvd-t)
Éveken keresztül hallgattam baráti körbõl:
"Ez minden idõk legjobb filmje"
"Örökös kedvenceim között van"
"10 kedvem filmem közül az egyik"
Na ezek után mi mást tehettem volna, mint hogy nagyon sokat várok.
Amit kaptam:
- eszméletlenül jó szereposztás
- jó, de nem kiemelkedõ történet
- a negyvenedik (!!!) percben kitalálható befejezés
- kellemes, de nem eget rengetõ csavarok
- színvonalas krimi
- Kevin Spacey és Benicio Del Toro önmagában is rulez
Ez önmagában kellemes, és elég is lenne, de nem ilyen elvárások után.
Szerintem 7,5 pontot ér, egy tizeddel sem többet.
Mivel tudom, hogy hatalmas a rajongótábora, így erõteljes flémre számítok 😊 Sajnálom, ennyi a véleményem.
A filmet egyébként Thaiföldön már bemutatták nemrég, szóval hamarosan várható.
Nagyon jo film es Duncan hihetetlen mondon jatsza figurat.
Mi csak ma neztuk meg es el kell hogy mondjam hogy eloszor megijedtem hogy Stepehen King adaptacio de Tom Hanks miatt ultunk le mert aszontuk hogy ez nem lehet rosz film. Es nem is tevedtunk.
Egyszeruen fenomenalis volt!
Cseszdmeg, neki úgy tetszett!!!
Nemtom mit olyan nehéz ezen megérteni.
Na fejezzük be.
Nézd meg, utána rájössz miért mondtam hogy fordítva a pontok.
Egyébként meg nem neked írtam.
És foglalkozz a Te iq-al, tréningezz rá.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nos állítólag ez a film bukás volt Amerikában. Ezek az amcsik tényleg hülyék! A filmmel egyáltalán nincs semmi különösebb baj, igaz nem is az a film, ami örökre megmarad a filmtörténelemben.
A sztori szvsz nagyon jó. Ma már nagyon ritkán lehet olyan filmet látni, aminek a sztorija teljesen új. Szinte már az összes film koppint, átalakít (ez nem mintha negatív dolog lenne, hisz én se tudnék új dolgokat kitalálni). De ez teljesen egyedi volt. Néha egy-egy jelenet szinte teljesen ugyanaz volt, mint a Jelekben. Ez kicsit bosszantott, de hamar túltettem magam rajta.
!SPOILER!
Na akkor elmondom miért lett ez a film Amerikában bukás. Mert nincsenek benne szörnyek! El is képzeltem a hülye dagi amcsigyerek arcát, hogy "De hát akkor most nincsenek is szörnyek? Akkor ebben most mi a félelmetes?".
Nos pont erre megy rá a film témája is, csak egyesek túl hülyék és bezártak, hogy ezt észrevegyék. Ugyanis a filmben nem a szörnyek a gonoszak (mivelhogy nincsenek is), hanem az emberek. Ezért hagyták ott a várost és a technikát, ezért menekültek és készítettek maguknak egy saját világot. Nem tudom ki hogy van vele, de ezt már én is éreztem. Volt, hogy annyira elegem lett az emberek gonoszságából, butaságából, hogy tényleg azt kívántam, bár csak egy kis kunyhóban élnék az erdõben, mindenféle elektromosság nélkül. Na a filmben szereplõk ezt tényleg meg is valósítják!
Igaz a vége felé már sejtettem, hogy nem a múltban vagyunk, mindenesetre nagyon ötletesnek találtam.
Egyszóval egyáltalán nem azt kaptam a filmtõl amit vártam, hanem többet. Ha nincs A Falu, én csinálom meg. :-D
7/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
az emberek mikor ertik meg, ha arnyekban allnak akkor ne a napra haragudjanak
vagy vmi ilyesmi 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
en is belekonnyeztem