Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
És már letelt a 4 perc is...
Shyamalaná-tól megszoktunk egy bizonyos szintet, egy bizonyos minõségû rettegést majd a végén egy jó kis csattanót.
Ezt a plakátokon, bemutatókban szépen elénk is tárták és ismerve a rendezõt nem kételkedtem a dologban.
VESZTEMRE.
Általában átlátok a marketingesek "frankó" film-trailer-ein, most nem sikerült (és nem csak nekem)...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A csapat megérkezik, kicsit megismerjük a jellmeket, indítékokat, megkedveljük, megutáljuk akit kell, majd felfedezik a templomot, próbálják összerakni a mozaikokat, megtudni hol is vannak, majd megtörténik a BAJ és EKSÖN.
Akinek ez nem fér be 50 percbe azzal van a gond és nem a filmmel.
Tény, hogy lehetett volna benne több akció is. De nekem nem volt unalmas. (lehet, hogy egy bizonyos kor felett már nem csak az eksön érdekel??)
De le fogom mérni otthon, hogy hány perc után kezdõdik a para és ha 50 percen belül van, akkor jajj nektek! :-D
(amúgy szerintem sem egy ász film, egyszer nézhetõ de addig engem teljesen elszórakoztatott)
Az emberek többsége színészek/plakátok/reklámok alapján ítél meg egy filmet (még mielõtt látta volna). Ez média, semmi köze a filmhez.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
En pl a Van Helsing-el voltam igy. Alig vartam... osztan meg jaj.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Így van!!!
Szal ne nezze' igy vazze!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hat mit is mondjak... igy elsore talan az jutt eszembe hogy nagyon erdekes es jol megvan csinalva. Igaz kicsit talan tul rovidre sikeredett bar ezeket nem tudom bisztosan mert meg nem lattam.
Szüzet szüntess: hát én ettõl a filmtõl többet vártam, fõleg hogy mindkenki dícsérte. Nem igazán tetszett.
A Bajos csajokat érdemes meglesni?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de a legdurvább akkor is az, hogy egyszerûen átbasznak a reklámmal, totál nem az, aminek beállítják
Riszpekk

ha rendes tempóban beszélnének, fél órás lenne, az alapötlet jó, de jól elbaszták
OKT 15 - TEAM AMERICAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Riszpekk
Azt meg szerintem nagyjából el kell tudni dönteni, hogy mikor "évül el" egy film esetében a spoiler szó használata.Egy 20 éves filmnél mindenképp, de egy olyan filmnél ami pár napja megy a moziban, nem igazán...
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Régen mintha jobbak lettek volna,bár lehet csak nosztalgia.
Jó a mai szemmel sok gagyibb,de mégis.
Lehet az elvárások nõttek meg a filmekkel szemben.
Go Jeff Go!!!!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nekem az operatõri munka tetszetta legjobban.voltak szép képek benne.Jet li-t meg komálom.
Go Jeff Go!!!!
De akkor felesleges irkálni ide a filmekrõl.
Azthiszem többek gyetértenek.
Vagyis csak annynit írjunk,hogy jó volt,szar volt,és akkor jaj d ejó kis topik!Igen bõbeszédû emberekkel.
Én eleve tudtam mi lesz a Falu lényege,mert millió helyenolvastam,leültem megnéztem,és nemazért nemtetszett mert tudtam.
Ellenpélda:I robot,az nagyonjó kis film volt,pedig nemúgymentem moziba,hogy csupa titok.
Szóval nemkell itt az embereket lecseszni,hogy elrontják a te szórakozásod!
Nemkell elolvasni és kész,vagy amikor megnézted utánna.
Megnézed az IMDB-n a pontokat,aztán a te véleményeddel összeveted.Ja.,és akkor nemirhatunk le egy filmbõl sem..hmm pedig a hét mesterlövészt kielemeztem volna..lehet valaki még nemlátta..nemakarom lelõni a végét.
Go Jeff Go!!!!
Kivételesen kicsit csalódtam Shyamalan-ban.
Maga a film nem egy rossz film, ötletes meg minden, faszán van elmesélve.
Annyi a gond, hogy NEM ERRE SZÁMÍTOTTAM!
A bemutató, a plakátok és természetesen a rendezõ neve nem ezt sejtette.
Reméltem, hogy egy csavaros történetet kapunk amin még jókat is fogunk borzongni, de ebbõl csak a csavaros történet valósult meg, az is elég szolidan.
Így egy 5/10 a pontozásom sajna.
Nem ez a kedvenc Shyamalan filmem.
(Adrian Brody azért rulez volt!!!)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
tegnap a HERO-t ultunk le meglesni... hat en erdekesnek talaltam ( bar en se csipem a dragon ball fele repulgeteseket) de a tobbiek mar szidtak magukban.. negyedenel ki is kapcsoltattak velem hogy ezt a szart marpedig ok nem nezik meg.. mondjuk engem se nagyon izgatott a dolog
Strasky és Hutch: szerintem jó kis film, egyszer bõven nézhetõ. 5/10
A dolog: ez már egy régebbi film, Kurt Russel fõszereplésével, még csak most láttam elõször és ahhoz képest hogy régi, jó volt.
Mondjuk már a HW-n is az egyik gyerek puszta szórakozásból is berakta néhány hónapja a film rövid lényegét, annak ellenére, hogy senki nem kérte.Nem olvastam el, de akaratlanul is észrevettem 1-2 szót ami szerintem a sztori csattanója lehet.
Nagyon kíváncsian vártam a filmet, de asszem most már végképp elmarad a meglepi😞
Kösz srácok