1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • bigapó
    OFF:

Nem értem miért háborogsz ezen? Hol írtam azt, hogy ez elfogadható? csak megjegyzésként írtam be és azt is odaírtam, hogy mindkét oldalon voltak ilyen és ehhez hasonló dolgok. Nem elfogadható ez sem, mint ahogy az sem, hogy T-34-es harckocsik lánctalpaival kell megoldani a hadifoglyok létszámának csökkentését (remélem érted), valamint az sem, hogy 20 évig Szibériában "őrizzük" a hadifoglyokat, holott egy békeszerződés megkötése után azokat el kellett volna engedni...

Egy háborúban vannak szabályok, de nincs olyan aki be tudná ezeket tartatni ott abban a szent pillanatban amikor kellene. A mai napig vannak erre példák (lásd Iraki incidensek), csak manapság nagyobb a média és hamarabb felkapja a híreket, hogy nagy botrány legyen belőle, de minden csoda 3 napig tart, aztán mehet a süllyesztőbe. Ilyen a mai világ, háborúk meg mindig lesznek amíg ember az ember...

On: és téma off...