Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ne félts nem írom bele, még a végén munkatársak lennénk.
Nem arról van szó, hogy valaki hisz, vagy sem (én sem vagyok vallásos, sõt...), hanem arról, hogy ez a film hogyan mutatja be a történéseket, és a készítõk mit akarnak mondani.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
lényeg a hatásvadászat
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A vér azért volt ennyi, mert ekkora veréstõl ennyi vér folyik. Egyszerû fizikai és biológiai törvényszerûség.
Utojara a Jurrasik Park elso reszet neztuk az elso sorbol. Azt se felejtem el soha 😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
rég rossz lenne, ha egy film a vér mennyiségétõl lenne hiteles😊
Hát mikor elkezdtem nézni akkor nem voltam benne a témába mert utoljára talán 7-8 éves koromban olvastam bibliát, akkoriban tetszettek a történetek amik benne vannak, azóta persze enyhén kinõttem de kb a film második órájában megint 7-8 évesnek éreztem magam és látni akartam hogy hogyan dolgozták fel a törénetet.... Hát enyhén brutális módon de nem annyir amint amilyennek halottam egy havertól pár nappal elötte, õ ugy nyilatkozott a filmrõl hogy a korbácsolós résznél majdnem rosszul lett, én csak azon csodálkoztam hogy ezt így le merték vetíteni a mozikban...
Mindenesetre szerintem pont azért jó a film mert élethûen ábrázolja Jézus szenvedéseit és halálát, már a tököm televolt a régi filmekkel amik ugyanezt próbálták bemutatni 1 deka vér nélkül...
8/10
Viva La Virus1!!!
felejtheto, bealvos alkotas
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
FÖLÉ emelkedik, tehát JOBB
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
szerintem az i robot siman volt egy 7es film..nem kell 6.8asozni... jo kis film volt.. es nem is emlitenem egy lapon a resivel ami max 5 pontot kap tolem...de inkabb 4 mert nemhogy kozepesen semmilyen hanem meg idegesito is volt szamomra...
garfield.. mast vartam de lnem volt annyira ubergaz..
es most lestem a ryan kozlegeny megmenteset!!!! jo kis film volt!8/10
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Abban a filmben nem volt mit megérteni, mivel semmi nem történt benne. De tõlem nézheted reggeltõl-estig.
Ok?
Sci-finek (???) közepes.
V9ykn8_TZL0
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
1.fél feje hiányzott
2.a baltás, kibicsaklott a lába és azon járt
de igazából csúnya talán csak az volt amelyiket a Licker szétszedett a végén mikor a faszi a vonathoz ment hogy meglógjon a vírussal!
Viva La Virus1!!!
Példának az (emlékeim szerint, bár nem sokszor láttam a filmet) elsõ zombitalálkozást hoznám fel, ahol beindul a metálzene, és a baromikemény kiscsaj (aszittem a plafonra mászok, annyira felb*szta az agyamat az egész figura - bár ha ez volt a cél, akkor gratula) gépfegyverrel lelövi a sorban álló (!) zombikat. Ez ultrafos.
Tegnap megint belenézegettem a Beyond-ba, és tudom, hogy összehasonlíthatatlan a két film (több okból is), de míg a RE-nél a szánalom legalját éreztem, a Beyond alatt fosok, ahogy ezt egy horrorfilmtõl el lehet várni.
Volt egyáltalán jó csúnya zombi a RE-ben?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Viva La Virus1!!!
Különben én a folytatást vhogy úgy képzeltem volna el, mint a 28 napppal késõbb-ben. Ott marha jól eltalálták szerintem a város feelingjét, hogy sehol senki, csak csupa szemét az utcán. A Resident Evil 2-ben is megvolt pedig ez, mert nagyon jól néz ki a város, én fõleg ilyen irányba vittem volna a történetet, persze úgy, hgoy ne tûnjön koppintásnak hanem új dolgokat kellett volna belevinni. De mostmár mindegy 😊
Az a véleményem, hogy a film a kihagyott lehetõségek mintapéldája. Millió energiát és pénzt beleöltek a díszletek megcsinálásába (ami nem is lett rossz), de valahogy nem sikerült az izgalomkeltés tökéletesen, így elég közepes lett az összkép.
Több zonbit akarok!!!
Szokásos bosszúállós történet de türhetõ megvalósításban, nem rossz egy film!😉
Viva La Virus1!!!
Nos, nem is tudom igazából mit mondjak a filmrõl. Tualjdonképpen vannak benne jó jelenetek (pl a templomos nem rossz, illetve az iskolában) de ezekkel szerintem az a baj, hogy túl keveset voltak ott, sokkal jobban kellett volna húzni szerintem. Aztán, valahogy jobban is kilehetett volna hozni a város hangulatát, mert jól nézett ki minden (mint a játékban) de szerintem kellett volna több paráztatós jelenet amikor a városban bóklásznak, mert nem igazán volt ilyen.
Talán SPOILER
A vége kicsit az alien 4-re emlékeztetett, ami itt nem igazán jött be nekem.
Az egész film teljesen más, mint az elsõ rész volt. A kaptárnak megvolt a hangulata, hogy a föld alatt volt, zártan, eldugva. Itt meg hirtelen ki a városba. Mondom szerintem jól nézett ki a város, de sokkal többet kilehetett volna hozni belõle, ha kicsit kóborolnak még ott, aztán a suliban illetve a templomban is húzzák kcisit az idõt. A végén amikor Alice verekedett azzal a szörnnyel, (Nemezis vagyis a csávó az elsõ részbõl ugye, Matt volt a neve asszem) szóval valahogy az sem jött be igazán, hogy összekellett verekedniük.
Na lényeg a lényeg, tulajdonképpen nem olyan rossz a film szerintem, de sokkal jobban kilehetett volna hozni pár dolgot, mint ahogy itt megtették, több paráztatós jelenet kellett volna (alig volt, talán egy-két dolgon lehet megijedni a hirtelen történés miatt) Szóval aki látta az elsõ részt végül is megnézheti ezt is, amely nem jobb mint az elsõ rész, de azért nézhetõ 😊