[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hidalgo-A tűz óceánja
Szintén másodszor láttam ezt, akár csak az "Ellenség a kapuknál"-t, először 3 éve kb. Nem tudom, hogy vagytok vele, de ebben a k**va hidegben már a sivatag látványa is finomságos. Nos Gyűrűk urás Aragorn barátunk ebben a filmben sem kispályás szerintem, általában szoktam nézegetni IMDB értékeléseket, kommenteket és pl. ennél a filmnél nem igazán értem miért kapott "csak" (mihezképest ugye) 6.5 es értékelést. Persze a sztori az egy rémegyszerű sivatagi életre halálra verseny és ezzel az ember el is mondta miről szól a film, semmi csavar, semmi meglepetés, de mégis...
Megindító a film, roppantul "aranyosan" ábrázolja a ló és az ember kapcsolatát(nem a lób*szó kozákokra céloztam mielőtt jönnek a humoros kommentek),a küzdést együtt, a szenvedést és a végén a búcsút a pacitól. Én imádom az ilyen állatbarát,de mégis frankón megcsinált filmeket, a Hidalgo látványvilágára is azt mondom, hogy nagyon ott van a szeren.A filmben a következő mondat a kedvencem, ami még az előző megnézésből is bennem maradt: "Nobody hurts my horse..." (énis kinyírtam volna egy ilyenért abban a helyzetben az tuti)
Értékelés: 9/10
),a küzdést együtt, a szenvedést és a végén a búcsút a pacitól. Én imádom az ilyen állatbarát,de mégis frankón megcsinált filmeket, a Hidalgo látványvilágára is azt mondom, hogy nagyon ott van a szeren.A filmben a következő mondat a kedvencem, ami még az előző megnézésből is bennem maradt: "Nobody hurts my horse..." (énis kinyírtam volna egy ilyenért abban a helyzetben az tuti)