1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • precision
    Dragon Wars

Látvány ide vagy oda kéremszépen ez egy LÓSZAR! Ezzel a filmmel vallatni lehetne pl. a bíróságon: "- Vagy bevallja hogy Ön ölt meg 5 kislányt és ásta el őket a kertben vagy meg kell néznie a Dragon Warst! - Jajj csak azt ne, én voltam, bevallok bármit!". Hihetetlen. Nem akarom felsorolni a hibákat mert egyrészt nem akarok fél km -es hsz -t írni, másrészt csak mégjobban felidegesítene a dolog. Nem hittem el amit látok. 2007 -ben ilyen színészek játszanak amerikai filmben, ilyen vágások, ilyen sztorivezetés van. Kliséhalmaz, bugyuta, szarkupac az egész. 1/10. 1 pont a spec effektekért.

Tenacious D

Jack Black agymenés, Ben Stiller írói segítségével. Nekem bejött. Egyfajta görbetükör az amerikai filmek elé, másrészt a zenék nagyon jók. Itt sem kell mélyreszántó sztorira számítani, de egy agyament vígjátéknál talán nem is az a lényeg. Volt benne egy-két gyenge poén, de Jack Black és a zenék kárpótoltak. Könnyed kikapcsolódásra számítottam, és azt maximálisan meg is kaptam a filmtől. 7,5/10.