Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még mindig le vagyok nyûgözve, bár az kétségtelen, hogy szinte csak a képi világával érte el ezt a hatást. Ebben erõsen veri még a Gyûrûk urát és a Mátrixot is nálam.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az igenis egy jó film volt!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
tet folytatni ???
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mondjuk egy kevésbé népszerû comic-ból szvsz jobb filmet lehet csinálni.
Hogy miért, az monst nincs kedvem elmagyarázni :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Jó vicc.
Nem halt meg a Daredevil 1-ben????????
mondjuk a trailerekbol is latszott de az elobb beleneztem es kiakadtam..gyonyoru!!!! istentelenul zsirul meg lett csinalva!!!!
"A Marvel kiadó egy sajtótájékoztató keretein belül elárulta, mely képregényeit kívánja a közeljövõben megfilmesíteni.
Folytatások:
A Hulk második része 2006-ban várható, és vele együtt az X-Men harmadik része.
Új képregény adaptációk:
Amerika Kapitány, Nick Fury, Namor és az Iron Fist.
A 20th Century Fox azonban késõbbre halasztotta a Fantastic Four kalandjainak megfilmesítését: az eredetileg 2004 karácsonyára tervezett filmet csupán 2005 nyarán mutatják be.
A Daredevil folytatásának elõmunkálatai is folyamatban vannak; ezenkívül egy spin-off is készül majd Elektra kalandjaiból, akit mind a Daredevil 2-ben, mind pedig az elõbb említett moziban Jennifer Garner alakít."
kepregeny.net
Mondjuk ez már 1 éves hír, de lehet, hogy még aktuális.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Véleményeket várok, milyen képregényadaptációkat várhatunk még az elkövetkezõ 1-2 évben! :-)
Nekem már csak 1 tippem van, amit ismerek is. Ez a Fantastic Four
Egyéb szuperhõsös feldolgozandó cucc nem ugrott be (már amit ismernék).
Ja és nem az X-Men harmadik részére vagy a Batman 5-re gondolok...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Viva La Virus1!!!
Hat Culkin gyerek nekem mindig is szimpi volt bar nem foszerpelo volt. Lenyegeben nagyon jo film es egyben talan vigjatek is. Vallasos kereszteny emberekrol szol es bemutatja mennyire eltulozak es hogy mennyire maniakusok tudnak lenni az emberek Istenert. Szerintem alapbol tulzas amit azok csinalnak es ami szomoru hogy ez a valos eletben is igy van. A film mondanivaloja is kb a fentebb leirt gondolatokat emliti. Jo film!
Inkább kihagytam volna 😞
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Mostanában ez a második magyar film ami nem tetszett.
A film... hát olyan szódával és jóindulattal elmegy kategória, de a képregény látványvilágához képest borzasztó gyenge.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Indításnak ez nem volt rossz, bár manga helyett inkább az anime szót használd, a manga ugyanis inkább a japán képregényekre értendõ. Ha ennyire tetszett, akkor ajánlom az ilyen anime-okat, mert általában a legtöbb movie hasonló mély gondolatokat tartalmaz.
japán animácios rajzfilm 😊
komoly gondolatok egy rajzfilmben, jo zene, tetszett, bár ilyen mangákat még nem nagyon néztem 😊
4,5/5
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
No d ea lényeg, a Hellboy-ról én elöszõr kb 1 éve halottam az 576 Konzoolban mikor megjelent egy PS-es játék róla, azóta meg úgye kijött a film de még mindig nem tudtam semmit a témáról, ezért eleve kevesebb lelkesedéssel vágtam bele...de aztán megláttam a
Amúgy a Daredevilt érdemes megnézni mert szerintem egész tûrhetõ, mégha nem is olyan kira mint a Pókember!😊
Viva La Virus1!!!
Hát vaduljak meg,ha nem hiányzott belõle 1-2 jelenet
(mondjuk nem meglepõ,ismerve a retket)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Fõleg, hogy moziban még csak most vetítik.
-A sárkányok hátterét is jobban bemutathatták volna, kik õk, miért jöttek, egyáltalán mi vezérli õket, mert az hogy védik a tojásukat rendben van de nem pusztán ebbõl áll egy sárkány jellemzõje, meg hogy gyilkol és fdelégwet mindent amit lát szerintem.
-És még valami: a Helyszíneken sajnos nagyon látható, hogy nem öltek sok pénzt a filmbe.
Sajnálom, hogy számomra nem mondott semmit a film, pedig jól megcsinálták a sárkányokat, nem úgy mint Dugeons & Dragonsba. Csak a sztori az úgymond elég sablonos volt, és mindíg történt vmi, de mégis eseménytelennek tünt, nem értem, bár lehet csak azért mert 1 délután, harmadik nekifutásra sikerült megnéznem. A kevés sárkányos film mellett megállja a helyét, de senki ne számítson Sárkányszíves színvonalra történetileg.
Ferlüdülés volt a sok "kinyírok mindenkit de elvesztem a szerettemet de nem baj mert a végén úgy is életre kel" filmek után!😊
Viva La Virus1!!!