Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megnéztem megint a Hõs-t.
Még mindig le vagyok nyûgözve, bár az kétségtelen, hogy szinte csak a képi világával érte el ezt a hatást. Ebben erõsen veri még a Gyûrûk urát és a Mátrixot is nálam.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CSOCSO
szerintem is a hulk otszorr jobb mint egy pokember vagy egy punisher vagy a tobbi.
nekem sokkal jobban tetszett mint a pók 1-2 pl. szerintem nagyon jól sikerült. persze ízlések és pofonok, de ez volt az egyetlen, ahol sikerült elkapni a képregényes jelleget.
nemtom, hogy meghalt-em szerintem nem, de ki mondta, hogy az egésznek a daredevil után kell játszódnia?
Sephi
Az jo film? Jezus... szerintem eddig az elso olyan film a marvel kategoriaban ami tokeletesen unalmas volt. Meg lama is.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Hé!
Az igenis egy jó film volt!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Hulk 2??? Hogy lehet egy olyan szeme
tet folytatni ???

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

LezLee
Igen, de lehet, hogy a kevésbé népszerû comic filmadaptációjára a kutya se lesz kíváncsi...
Blasta
Magyarán már ellõtték a híres szuperhõsöket, most jönnek a második sorban állók és így tovább...

Mondjuk egy kevésbé népszerû comic-ból szvsz jobb filmet lehet csinálni.
Hogy miért, az monst nincs kedvem elmagyarázni :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
"ezenkívül egy spin-off is készül majd Elektra kalandjaiból, akit mind a Daredevil 2-ben, mind pedig az elõbb említett moziban Jennifer Garner alakít."

Jó vicc.

Nem halt meg a Daredevil 1-ben????????

CSOCSO
nagyon is zsir es most megy a mozikban a masodik resze.. igaz mar az usteamon is megvan..soot az elso cd mar duborog is lefele

mondjuk a trailerekbol is latszott de az elobb beleneztem es kiakadtam..gyonyoru!!!! istentelenul zsirul meg lett csinalva!!!!
Dynamic
ah, megvan:

"A Marvel kiadó egy sajtótájékoztató keretein belül elárulta, mely képregényeit kívánja a közeljövõben megfilmesíteni.

Folytatások:
A Hulk második része 2006-ban várható, és vele együtt az X-Men harmadik része.

Új képregény adaptációk:
Amerika Kapitány, Nick Fury, Namor és az Iron Fist.

A 20th Century Fox azonban késõbbre halasztotta a Fantastic Four kalandjainak megfilmesítését: az eredetileg 2004 karácsonyára tervezett filmet csupán 2005 nyarán mutatják be.

A Daredevil folytatásának elõmunkálatai is folyamatban vannak; ezenkívül egy spin-off is készül majd Elektra kalandjaiból, akit mind a Daredevil 2-ben, mind pedig az elõbb említett moziban Jennifer Garner alakít."
kepregeny.net

Mondjuk ez már 1 éves hír, de lehet, hogy még aktuális.
2005-ben tuti nem lesz
Jano
Unschlagbare Fünf, Die Rächer, nemtom az angol nevüket.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Dynamic
Nekem rémlik Amerika Kapitány is, vagy csak álmodtam?
PetruZ
2005-ben jön a Sin City is, mint adaptáció. Na, az egy érdekes film lesz, sztem olvassatok utána, ha még nem hallottatok róla. Kiindulásnak ajánlom ezt a linket, plusz a kepregeny.net megfelelõ oldalait. 😊
nem kell vélemény, hiszen tudjuk, hogy mik lesznek a ff-n kívül. decemberben penge 3, februárban elektra, a batman-nek már az elõzetese is tölthetõ, és a man-thing, green hornet, ghostrider 3-asból is egy tuti kész lesz. aztán kétezerhatban xmen3 és superman.
Blasta
Skacok!
Véleményeket várok, milyen képregényadaptációkat várhatunk még az elkövetkezõ 1-2 évben! :-)

Nekem már csak 1 tippem van, amit ismerek is. Ez a Fantastic Four
Egyéb szuperhõsös feldolgozandó cucc nem ugrott be (már amit ismernék).
Ja és nem az X-Men harmadik részére vagy a Batman 5-re gondolok...

Dynamic
ellégé=eléggé
sorry
Dynamic
Ott rontották el a Spawnt, hogy a téma ellenére ellégé gyerekfilmre csinálták.
Sir Quno Jedi
Egy fickó végig a dublõre és CW színesbõrû lett !Szerinted ?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

sigmavirus1
Nekem a Spawn film is tetszett, csak a végén a pokol valami szürnyû....nagyon gyengék az animációk!😊

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Mittomén, csak a teszt rémlim úgy hogy kb 1 éve volt a konzolba....😊

Viva La Virus1!!!

Sephi
Saved! -

Hat Culkin gyerek nekem mindig is szimpi volt bar nem foszerpelo volt. Lenyegeben nagyon jo film es egyben talan vigjatek is. Vallasos kereszteny emberekrol szol es bemutatja mennyire eltulozak es hogy mennyire maniakusok tudnak lenni az emberek Istenert. Szerintem alapbol tulzas amit azok csinalnak es ami szomoru hogy ez a valos eletben is igy van. A film mondanivaloja is kb a fentebb leirt gondolatokat emliti. Jo film!

VinylToy
Elefánt

Inkább kihagytam volna 😞

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Megkukkantottam a Getno c. magyar filmet, hát mit mondjak, nagyon nem tetszett.
Mostanában ez a második magyar film ami nem tetszett.

PetruZ
A Spawn képregényben nagyon sötét, nagyon cinikus és nagyon gonosz is néha. A film gyakorlatilag csak az elsõ néhány füzet tartalmát meséli el, egyébként már lassan 200 felett jár a kiadott lapszám. Bitang jól meg is van rajzolva, kb. úgy, mint az újhullámos képregények többsége (pl. Chastity, Darkness, Witchblade).
A film... hát olyan szódával és jóindulattal elmegy kategória, de a képregény látványvilágához képest borzasztó gyenge.
Waterhorse
Közben aztán rájöttem, hogy félrebeszélek én is. Hiszen a Hulkon kívül ott van még a Macskanõ, a Schumaher-es Batman-ek és a Spawn, bár ez utóbbi nekem bejött, viszont képregényváltozatát nem olvastam, aki pedig ismeri azoktól viszont negatív véleményeket hallottam.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Waterhorse
PS-re nem tudom, de PC-re olyan 4 éve jött ki, gondolom, a konzlos sem tér el idõben sokkal.

Waterhorse
"bár ilyen mangákat még nem nagyon néztem 😊"

Indításnak ez nem volt rossz, bár manga helyett inkább az anime szót használd, a manga ugyanis inkább a japán képregényekre értendõ. Ha ennyire tetszett, akkor ajánlom az ilyen anime-okat, mert általában a legtöbb movie hasonló mély gondolatokat tartalmaz.

Tikal
Ghost in the shell
japán animácios rajzfilm 😊

komoly gondolatok egy rajzfilmben, jo zene, tetszett, bár ilyen mangákat még nem nagyon néztem 😊
4,5/5

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

(bár lehet, hogy tévedek)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Az a PS-es játék 3-4 éve jött ki 😊

sigmavirus1
Bocsesz, mostantól jobban fogok vigyázni!

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Nemtom, csak úgy jött, nekem tetszett az X-Men két része, a Pókember 1-2 és a Hulk is, sõt még a Daredevil is bár azt csak a Pókember képregényekbõl ismertem, viszont pl. a Megtorlóról viszont sok rosszat halottam, igaz errõl majd lesz saját véleményem is, mer tmár régóta megvan de még nem néztem meg....
No d ea lényeg, a Hellboy-ról én elöszõr kb 1 éve halottam az 576 Konzoolban mikor megjelent egy PS-es játék róla, azóta meg úgye kijött a film de még mindig nem tudtam semmit a témáról, ezért eleve kevesebb lelkesedéssel vágtam bele...de aztán megláttam a nácis témát és végül elégedett voltam!😊

Amúgy a Daredevilt érdemes megnézni mert szerintem egész tûrhetõ, mégha nem is olyan kira mint a Pókember!😊

Viva La Virus1!!!

Glpetyus
Nekem megvan DVD-n,de én is megnéztem tegnap...
Hát vaduljak meg,ha nem hiányzott belõle 1-2 jelenet
(mondjuk nem meglepõ,ismerve a retket)

Bandee1987
Tegnap este néztem meg a sakált a retekklubbon. Tök jó film volt

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Dynamic
még csak most vetítik = most fogják vetíteni
Dynamic
Azért a SPOILERT nem ártana kirakni a végével kapcsolatban.
Fõleg, hogy moziban még csak most vetítik.
Sephi
Szerintem sem kurtak el. En kivaltkeppen elveztem az egeszet.

Waterhorse
fdelégwet=feléget

Waterhorse
-Talán a rövidsége zavart még, máris érdekesebb lett volna a sztori mondjuk 2 részben.
-A sárkányok hátterét is jobban bemutathatták volna, kik õk, miért jöttek, egyáltalán mi vezérli õket, mert az hogy védik a tojásukat rendben van de nem pusztán ebbõl áll egy sárkány jellemzõje, meg hogy gyilkol és fdelégwet mindent amit lát szerintem.
-És még valami: a Helyszíneken sajnos nagyon látható, hogy nem öltek sok pénzt a filmbe.

Waterhorse
Sárkányok viharában: Jhon Rheys Davies mint oltós király?😊))
Sajnálom, hogy számomra nem mondott semmit a film, pedig jól megcsinálták a sárkányokat, nem úgy mint Dugeons & Dragonsba. Csak a sztori az úgymond elég sablonos volt, és mindíg történt vmi, de mégis eseménytelennek tünt, nem értem, bár lehet csak azért mert 1 délután, harmadik nekifutásra sikerült megnéznem. A kevés sárkányos film mellett megállja a helyét, de senki ne számítson Sárkányszíves színvonalra történetileg.

Waterhorse
Hellboy-t valóban nem kúrták el szerencsére, én már kb 4x néztem meg, de miért írod, hogy "ez megint valami gyenge képregényadaptáció lesz"? Hulkon kívül mi volt az? Talán a Daredevil, de azt nem láttam csak ezt hallottam, így nem tudok róla véleményt mondani.

Sephi
😛PPPPPPPPPPPP

Davidus
Lehet egy kérdésem?

V9ykn8_TZL0

PetruZ
De jó, hogy ebbõl az alapviccbõl már van x+1. változat is...
Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

Arch
reklám lenne, ha beírnám... 😊

sigmavirus1
Megnéztem a Hellboy-t, szerintem elég fasza film, azt hittem ez megint valami gyenge képregényadaptáció lesz de elég kira töténete volt, csak a végén mikor meghalt a csaj....hát szúrkoltam hogy ne éledjen fel, szomorú lenne, de a befejezése fankóbb lett volna így. Aztán este megnéztem a Van Hellsinget ami szintén hanghulatos volt és ott a bafajezésnél még az is megtõrtén ami a Hellboyban nem, meghalt a csaj és szerintem ez igy elég faszas befejezés volt, megnyílt a menyország vagy mi meg minden...
Ferlüdülés volt a sok "kinyírok mindenkit de elvesztem a szerettemet de nem baj mert a végén úgy is életre kel" filmek után!😊

Viva La Virus1!!!