1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sheltem
    "és edddig világszerte az egyik legsikeresebb japán rajzfilm mely 231 millió dollárt hozott eddig a készítőknek..."

Gondolj bele mennyi pénzt hozott volna ha még értelmes is lett volna.

Tőlem teleírhatsz akár egy oldalt is Miyazaki mit hogyan képzelt el és valósított meg ez az ANIME akkor is egy nagy rakás bűzölgő gané amikre még a döglegyek se mennek rá.

Persze biztos velem van a gond ahogy írod is amiért nem fedeztem fel a művészi tökéletességet a szétrohadtarcú nyanya által kioltott tűzdémon újraéledésében és ZUPERHŐSSÉ válásában, vagy a rettenetesen bonyolult szerelmi szál kiteljesedésében, ahol hirtelen nem tudtam hányjak a "gyönyörtől" mikor vénasszonyként is a "lovagról" álmodozik, akiben persze érzelem mint olyan 0 van jelen a rajzfilmben, mer ő a keményfiú akihez ne szóljon senki,mer úgyse értené meg senki a rettenetes titkát, hogy ő egy tollas madáristenszörnymegaZUPERMEN.
    Najó részemről be is fejeztem ezt, ígyis több időt vett már el ez a japán orrváladék az életemből mint kellett volna, kár rá egyetlen több szót is pocsékolni.