Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ferlüdülés volt a sok "kinyírok mindenkit de elvesztem a szerettemet de nem baj mert a végén úgy is életre kel" filmek után!😊
Viva La Virus1!!!
Emmegmit akar jelenteni ?😊)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bush meglatogat egy Texas allambeli Iskolat. A gyerekek koszonnek neki , majd mesel valamit es kovetkezi a Kerdez Felelek resz. Bobby jelenetkezik es mondja :
-Bush bacsi nekem 2 kerdesem lenne. - mondja Bobby.
-Igen? Na hajjuk! - kialtja Bush bacsi.
-Az elso az lenne hogy hogyan lehet az hogy Bush bacsi nyerte meg a valasztasokat pedig Gore folenyben volt? Es a masodik az lenne hogy miert teccet megtamadni 9/11 utan Iraq-ot akiknek semmi koze nem volt ehez?
Bush szohoz sem tud jutni par masodpercig majd odaint az egyik emberenek mire hirtelen sotetsegbe borul az egesz terem es senki nem lat semmit. Ket perc mulva ujra feny lesz es ezuttal Mary jelentkezik. Bush int neki hogy beszejen.
-Bush bacsi kerem nekem ugyanaz a ket kerdesem lenne mint Bobby-nak de lenne meg egy harmadik is... - monda Mary.
-Na mi lenne az? - kerdi Bush mikozben megint odaint a embernek.
-Hat hogy hol van Bobby?-kerdi Mary.
😊)))))))))))))))))))))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem erdemes mert egy nagy kaki.
Macskanõt látta vki? Érdemes azt megnézni?
(idõ hiány sux)
Amúgy aki látta mit szólt a filmhez?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
De már rengeteg ismerõsöm látta, akik olvasták a regényt és mind ezt mondták. A regény tényleg nagyon jó, apám egy évben minimum egyszer kiolvassa. :-P
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Man on Fire (1987)
De könyvnek az a címe, hogy A Zsoldos.
Kedvenc muvim :
TO BE OR NOT TO BE
A tûzben edzett férfi
Hát ez qrva jó volt,hihetetlenûl tetszett....
Számomra ez az év egyik legjobb filmje...
D.W. megint Isten volt
9/10
Hellboy
Hát nem vártam ettõl sokat,nem a kedvencem ez a stílus...
Ettõl függetlenûl látványos és egy percig nem untam.
Szal végülis jól szórakoztatott...
7/10 mondjuk
(bár hozzáteszem, még az Élet értelmében is voltak nagyon jó jelenetek - nekem még mindig jobban fekszik, mint a szanaszétlazulós feka poénkodások).
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Egyszerûen végig unatkoztam azt a filmet.
Iszonyat fárasztó, uncsi az egész.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
pl meglestem az elet ertelmet.. hat osszesen 1 ertelmes polyen volt benne...😞
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Viva La Virus1!!!
Gyalog galoppban 3 másodperc alatt van annyi.
"- Hány éves vagy? - Tizenhét! - Harmincnak nézlek cula!" résznél sem mosolyodtál el egy kicsit se 😄
(nameg a facehuggerek lassított jeleneteire... :-D)
Természetesen a cspv rendesen lehúzta, mint látom és a jegyeladási adatok sem a film sikerérõl árulkodnak, de mégis...nekem hatalmas élmény volt. Persze látni kellett volna az eredetit is, de így jött össze.😊
http://heatfootage.uw.hu/bball.xls
A nagy resze modellekkel lett leforgatva.
--------------
Mivel elég nagy fannak számítok a témában, így kissé elfogult a véleményem.
Nyilván egy percel sem képvisel magvasabb mondanivalót mint egy tucat marvel-movie.
De nekem mégis nagyobb élvezet volt a két régi kedvenc párbaját látni 3D-ben.
A film amúgy látványilag nagyon rendben van és itt nem a CGI-rõl szólok, bár kétségkívül nem volt rossz a királynõt látni a maga roppant erejével és gyorsaságával együtt, amit a gumi babák nem igazán tudtak visszaadni.
Ami bejött azok a díszletek.
Egy az egyben felismertem az AVP játékból egy DM pályát. És az Alienek "látása" is olyan volt mint a játékban láttuk. Korrekt! Figyeltek a részletekre.
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!
A vége egyértelmû volt, bár szerintem kissé késõn kelt ki a kiscsávó végül, hisz a hordozója elvileg már halott volt vagy ha nem akkor is HASBA lett szúrva jól.
Na ennyi.
Egy 7-est megadok neki, kizárólag az elfogultságom miatt...
Moziban jobb lett volna tán.
Jóccakát

A válaszom erre a hozzászólásra az, hogy Tolkien után valóban újabb hatalmas árukapcsolásra készülnek sajnos. A szarabbnál szarabb fantasy-ken és sci-fi-ken felnövõ nemzedék alig ismer IA regényeket, így majd fognak.
Menni fognak a könyvek, és jönni fognak a további filmek is. Igaz, hogy egyiknek sem lesz köze az eredetihez, de majd csinálnak Alapítvány címmel filmet, ami teljesen másról fog szólni.
(ehh, lehet, hogy jó film az I, robot, de nem tudom feldolgozni azt a hatalmas megalázást, amit minden idõk legjobb sci-fi írójával szemben elkövettek, Peter Jackson minden képkockájából süt a Tolkien iránti alázat...)
NAGY VALÓSZÍNÜSÉGGEL We, Robots (Mi, a robotok) címmel :-))))
Nem volt rossz, de többet vártam.
SPOILER!
A végén mikor Spooner beleszúrta a fecskendõt a nanobotokkal a "fõgonoszrobotba" az enyhén mókás volt...
Amúgy fasza kis film.
7/10
Egyszer-egyszer még csak-csak jó lenne (évente egy Batman 1. minõségû comic adaptáció) de ez a dömping már SZÁKSZ KEMÉNYEN (még ha pár nézhetõ darab is készül)
az elso utan azok mar jobban kiforrottak😊