Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

Arch
reklám lenne, ha beírnám... 😊

sigmavirus1
Megnéztem a Hellboy-t, szerintem elég fasza film, azt hittem ez megint valami gyenge képregényadaptáció lesz de elég kira töténete volt, csak a végén mikor meghalt a csaj....hát szúrkoltam hogy ne éledjen fel, szomorú lenne, de a befejezése fankóbb lett volna így. Aztán este megnéztem a Van Hellsinget ami szintén hanghulatos volt és ott a bafajezésnél még az is megtõrtén ami a Hellboyban nem, meghalt a csaj és szerintem ez igy elég faszas befejezés volt, megnyílt a menyország vagy mi meg minden...
Ferlüdülés volt a sok "kinyírok mindenkit de elvesztem a szerettemet de nem baj mert a végén úgy is életre kel" filmek után!😊

Viva La Virus1!!!

Sephi
" szánlamason "

Emmegmit akar jelenteni ?😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Haha! Michael Moore-nak dedikalok egy viccet amit be kell ide irni 😊)

Bush meglatogat egy Texas allambeli Iskolat. A gyerekek koszonnek neki , majd mesel valamit es kovetkezi a Kerdez Felelek resz. Bobby jelenetkezik es mondja :

-Bush bacsi nekem 2 kerdesem lenne. - mondja Bobby.
-Igen? Na hajjuk! - kialtja Bush bacsi.
-Az elso az lenne hogy hogyan lehet az hogy Bush bacsi nyerte meg a valasztasokat pedig Gore folenyben volt? Es a masodik az lenne hogy miert teccet megtamadni 9/11 utan Iraq-ot akiknek semmi koze nem volt ehez?

Bush szohoz sem tud jutni par masodpercig majd odaint az egyik emberenek mire hirtelen sotetsegbe borul az egesz terem es senki nem lat semmit. Ket perc mulva ujra feny lesz es ezuttal Mary jelentkezik. Bush int neki hogy beszejen.

-Bush bacsi kerem nekem ugyanaz a ket kerdesem lenne mint Bobby-nak de lenne meg egy harmadik is... - monda Mary.
-Na mi lenne az? - kerdi Bush mikozben megint odaint a embernek.
-Hat hogy hol van Bobby?-kerdi Mary.

😊)))))))))))))))))))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Arch
Aha. Akkor azért van a szánlamason az az... izé 😊)

Sephi
Nem tudok mert csak ket kezem van es ket szemem 😛PPP

Nem erdemes mert egy nagy kaki.

Glpetyus
Jó akkor = 😞
😄

Arch
Mert csak hét, vagy mert nem tudsz ennyit egyszerre olvasni?😊

Macskanõt látta vki? Érdemes azt megnézni?

Sephi
Ne nevesse'! Es inkabb szomoru 😛P

Glpetyus
😊

Sephi
Nalam is jelenleg 7 konyv vam amit szivem szerint egyserre olvasnek el 😊

Glpetyus
Hát sajna van még vagy 433287646338 könyv amit el kéne olvasnom 😞
(idõ hiány sux)

Amúgy aki látta mit szólt a filmhez?

Bandew
De a regényben a fõhõs nem néger és nem Mexikóban játszódik. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Igazság szerint én sem. :-DDD
De már rengeteg ismerõsöm látta, akik olvasták a regényt és mind ezt mondták. A regény tényleg nagyon jó, apám egy évben minimum egyszer kiolvassa. :-P

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Bazeg en meg mindig nem lattam. 😞

Bandew
Ráadásul van egy régebbi feldolgozása a regénynek, ami sajna eléggé bénára sikeredett:
Man on Fire (1987)

Bandew
Akkor olvasd el a könyvet is ha annyira tetszett, mert az (természetesen) sokkal jobb.
De könyvnek az a címe, hogy A Zsoldos.

Sephi
Apropo akinek ez megvan az jelezze mert naon kene 😊

Sephi
Mel Brooks filmek nalam a tuti bejovok. Egyet sem lattam ahol ne rohogtem volna konnyekkel.

Kedvenc muvim :

TO BE OR NOT TO BE

Glpetyus
A Bad Boys 2 egy iszonyat béna film lett,persze szigorúan SZVSZ 😊

Glpetyus

A tûzben edzett férfi

Hát ez qrva jó volt,hihetetlenûl tetszett....
Számomra ez az év egyik legjobb filmje...
D.W. megint Isten volt

9/10

Hellboy

Hát nem vártam ettõl sokat,nem a kedvencem ez a stílus...
Ettõl függetlenûl látványos és egy percig nem untam.
Szal végülis jól szórakoztatott...

7/10 mondjuk

CSOCSO
hat nahja.. a brian elete azert utos elegge😊
Na jó, de az életmûvük legrosszabb darabját nem szép dolog példaként hozni, ami kb. a 0,5%-át jelenti munkásságuknak...
(bár hozzáteszem, még az Élet értelmében is voltak nagyon jó jelenetek - nekem még mindig jobban fekszik, mint a szanaszétlazulós feka poénkodások).

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Bad Boys 2-vel kapcs. egyezik a véleményünk.
Egyszerûen végig unatkoztam azt a filmet.
Iszonyat fárasztó, uncsi az egész.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
nah azert mar a monti fijuk se olyan hudejok...
pl meglestem az elet ertelmet.. hat osszesen 1 ertelmes polyen volt benne...😞
VinylToy
Ez így szokott lenni. 😞

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Nem lenne akkora gáz (fõleg, hogy tulajdonképen szeretem Will Smith-t), de messze van az elsõ résztõl, ráadásul csalódás volt, mert sokan mondták, hogy jó, és úgy látszik nagyok voltak az elvárásaim.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

VinylToy
Jójóó megértelek. Csak azért reméltem tudtál egy-két dolgom mosolyogni a filmen, és nem kínodban 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

sigmavirus1
Én is birom a Rock-ot, fõleg a Mumia 2-ben meg a WWF játékokban de maga a film nem egy nagy szám, csak valami Connan utánzat!:/

Viva La Virus1!!!

132 perc alatt az öt poén, amin nevettem, kevés.
Gyalog galoppban 3 másodperc alatt van annyi.

Sephi
Az naon allat volt 😊))

VinylToy
Azért a:

"- Hány éves vagy? - Tizenhét! - Harmincnak nézlek cula!" résznél sem mosolyodtál el egy kicsit se 😄

Blasta
Itt fõleg a királynõre gondoltam.

(nameg a facehuggerek lassított jeleneteire... :-D)

Most néztem csak meg a Vanília Égbolt-ot és iszonyúan tetszett!

Természetesen a cspv rendesen lehúzta, mint látom és a jegyeladási adatok sem a film sikerérõl árulkodnak, de mégis...nekem hatalmas élmény volt. Persze látni kellett volna az eredetit is, de így jött össze.😊

http://heatfootage.uw.hu/bball.xls

CSOCSO
en is igy vagyok vele.. majd johet a 8 pontos ra ha kiadtak DVD-n az R verziot😊
Hat ebben a filmben nincs sok 3D.
A nagy resze modellekkel lett leforgatva.

Blasta
AVP
--------------

Mivel elég nagy fannak számítok a témában, így kissé elfogult a véleményem.
Nyilván egy percel sem képvisel magvasabb mondanivalót mint egy tucat marvel-movie.

De nekem mégis nagyobb élvezet volt a két régi kedvenc párbaját látni 3D-ben.
A film amúgy látványilag nagyon rendben van és itt nem a CGI-rõl szólok, bár kétségkívül nem volt rossz a királynõt látni a maga roppant erejével és gyorsaságával együtt, amit a gumi babák nem igazán tudtak visszaadni.
Ami bejött azok a díszletek.
Egy az egyben felismertem az AVP játékból egy DM pályát. És az Alienek "látása" is olyan volt mint a játékban láttuk. Korrekt! Figyeltek a részletekre.

SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!
A vége egyértelmû volt, bár szerintem kissé késõn kelt ki a kiscsávó végül, hisz a hordozója elvileg már halott volt vagy ha nem akkor is HASBA lett szúrva jól.

Na ennyi.
Egy 7-est megadok neki, kizárólag az elfogultságom miatt...

Moziban jobb lett volna tán.
Jóccakát

Blasta
ROHATTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Még csak most néztem meg A szövetséget, nem vártam tõle túl sokat mert elég sokan szídták, de nekem egyszer nézhetõs kategóriába sorolva tetszett.

Jano
Ték.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Blasta
Igazság szerint nem rossz a film és a robotikából is elénk szórnak némi morzsát, de azért mégiscsak hálivúd...

Bandew
De durván ám! Pont a múlkor ment az HBO-n a Két torony és ahogy véletlen odakapcsoltam, pont az ment amikor Aragorn és Arwen beszélgetnek Völgyzugolyban. Teljesen úgy nézett ki, mintha egy rajz lett volna pl a Szilmarilokból. Abból az egyetlen képbõl is sugárzott, hogy ez Gyûrûk Ura.

Én még nem láttam, de már most nagyon bánt az asimovi cím lenyúlás, úgy, hogy gyakorlatilag 3% köze van az egésznek a asimovi életmûhöz.
A válaszom erre a hozzászólásra az, hogy Tolkien után valóban újabb hatalmas árukapcsolásra készülnek sajnos. A szarabbnál szarabb fantasy-ken és sci-fi-ken felnövõ nemzedék alig ismer IA regényeket, így majd fognak.
Menni fognak a könyvek, és jönni fognak a további filmek is. Igaz, hogy egyiknek sem lesz köze az eredetihez, de majd csinálnak Alapítvány címmel filmet, ami teljesen másról fog szólni.

(ehh, lehet, hogy jó film az I, robot, de nem tudom feldolgozni azt a hatalmas megalázást, amit minden idõk legjobb sci-fi írójával szemben elkövettek, Peter Jackson minden képkockájából süt a Tolkien iránti alázat...)

Blasta
Ja és számíthattok a folytatásra:

NAGY VALÓSZÍNÜSÉGGEL We, Robots (Mi, a robotok) címmel :-))))

Blasta
I, Robot.

Nem volt rossz, de többet vártam.

SPOILER!

A végén mikor Spooner beleszúrta a fecskendõt a nanobotokkal a "fõgonoszrobotba" az enyhén mókás volt...

Amúgy fasza kis film.

7/10

Blasta
Számomra szánalmas, hogy ezek az agyatlan történetek töltik meg a vásznakat.
Egyszer-egyszer még csak-csak jó lenne (évente egy Batman 1. minõségû comic adaptáció) de ez a dömping már SZÁKSZ KEMÉNYEN (még ha pár nézhetõ darab is készül)

CSOCSO
szemely szerint talan a masodik meg a harmadik jobban bejott😊
az elso utan azok mar jobban kiforrottak😊
CSOCSO
autin powers osszes resze nagyon rulez😊
Glpetyus

Én a robot = nagyon tetszett 9/10