Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Austin 3 viszont még mindig tetszik! Régen moziban néztem és nem csalódtam!😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Alien vs Predator
Skorpió Király
Garfield
Holtak Hajnala
asszem ezeket néztem mostanában....
Viva La Virus1!!!
Jet Li egyik utolsó "otthoni" filmje, akkor csinálta, amikor elment Amerikába szerencsét próbálni - és szvsz jobb is lett az utána következõk jó részénél.
1937-ben járunk, amikor a japán hódítások elkezdõdnek és a kínai Sanghaj félig-meddig japán irányítás alá kerül. Hõsünk kínai, aki Japánban tanul, de származása miatt összetûzésbe kerül az iskola radikálisabb diákjaival. Ráadásul a szerelme is japán, akinek az apja fontos politikai tisztséget tölt be. Megtudja, hogy sanghaji mesterét, nevelõapját megölte egy japán mester, ezért azonnal hazautazik. Kiderül, hogy a mestert a küzdelem elõtt megmérgezték. Az események folyása során még saját iskolájával is szembekerül (a japán barátnõ és az iskola vezetõ oktatói pozíciója miatt) és végül komoly döntés elé kerül: a hazáját és a biztos halált, vagy a hontalanságot és szerelmét válassza?
A sztori nincs túl jól kidolgozva (bár mindenképpen pozitívum, hogy épkézláb a sztori és még némi lelki tusa is van benne), de ezt szerencsére jól ellensúlyozza, hogy inkább csak kitöltõ szerepe van a harcmûvész jelenetek között. Azok pedig vannak és elég jók. Ami nem meglepõ egy Yuen Woo Ping koreografálta filmnél. Nem, itt most nem "drótos" filmre kell gondolni, hanem afféle hagyományos-realista, idõnként belassítós, különbözõ stílusokat felvonultató hosszú küzdelmekre, ahol mindenki sérül, szerzi a monoklikat, véres sebeket és csontok törnek darabokra. A rendezõ pedig Gordon Chan, akinek sok hasonló, viszonylag jó színvonalú hong-kongi (és hollywoodi) filmet köszönhetünk.
Értékelés: 7 (nekem végül is tetszett)
ruszkival tényleg lol volt, ahogy verekedett 😛PP
Boldog Karácsonyt!
ez a belep a rendo orsre es 10 rendor birkozik 3-4 zombival ez meg belep mint a terminator es lelo minden zombit es mindenki csak all es ledermed ez meg megy tovabb mintha nemtom mi lenne.. TISZTA LOL>. bocs a spoiler miat.. szerintem semmi erdekeset nem lottem le...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ahogy vartam... kaksi film... nagyon lol, eroltetett szinjateka volt mindenkinek
Mind az imdb-vel, mind szaklapokkal kapcsolatban.
Da nálam ugyanakkor viszonylag ritka abban az esetben, ha
- az általam nagyra tartott újságról van szó
- sokszavazatos filmekrõl van szó (mert a hülyék valahogy kioltják egymást 😊 - egyébként nem csak az fontos, hogy sok legyen a szavazat, hanem az is, hogy a világ minden részébõl érkezzen. Nagyszerû példa a Pókember 2, ami az amerikai bemutatás után valami félelmetes pontszámmal szerepelt az imdb-n. Aztán jött a warez és bemutatták más országokban is, és azóta sokat esett (még mindig magas, de egy hónapon belül végre ki fog esni a top250-bõl, ami reális, mert nekem is tetszett, de oda azért nem való).
Szóval ha ezek a feltételek adottak, akkor én viszonylag ritkán szoktam csalódni (bár elõfordul!), bár nyilván csak viszonyításnak jók - az ember mindig saját maga alakítja ki a véleményét.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Én valami ilyesmire gondolok (ez természetesen nem pontos, csak valami hasonló jellegû a dolog)
10 - a szavazatok 50%-a számít bele a pontozásba
9 - 70
8- 90
7-3 - 100
2 - 90
1 - 80
Nehogy valaki elkezdjen ez alapján számolni, mert NEM ez a képlet, viszont megnéztem több kevés szavazattal bíró filmet, és valami hasonló logikája lehet az egésznek.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
a képregénybõl készült filmek, mint a könyvadaptációk nagyon eltérõek tudnak lenni. nem lehet õket egy kalap alá venni (a szuperhõsöseket valamennyire igen persze) - ha valami sikeres persze, hogy egyre több fog készülni (ld. sikoly -> tinihorrorok, amerikai pite -> tini szexvígjátékok stb.) - ez racionális döntés. (és a pókember brutális amerikai sikere képregénydömpinget indított el - jön 2004-2006-ban
- a blade 3
- xmen3,
- underworld2,
- elektra,
- batman5,
- fantastic four,
- ghost rider,
- hellboy2
- pókember3
- superman5
- green hornet
- man-thing)
vannak jobbak és rosszabbak, de ki venné tényleg egy kalap alá mondjuk a johnny depp-féle 'pokolból'-t (from hell), a tom hanks-féle 'kárhozat útja'-t (road to perdition), a men in black-et, a hollót, a richie rich-et vagy a garfieldot, a maszkot vagy az xmen-t?😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
És akkor is megkapod azt az átlagértéket, amit az egyesekkel és tízesekkel együtt😊
Egyébként ettõl függetlenül úgy gondolom, hogy több ezer szavazatnál azért már kiegyenlítõdik ez az anomália, ráadásul az imdb titkos súlyozási rendszere is a reálisabb pontszám felé terelgeti a szavazatokat (egyébként folyamatosan gondlokodom, hogy miként mûködik a súlyozás, és minél többre jövök rá, annál kevésbé tetszik)
De nem csak ez a gond, a CW-t a szaksajtó is támadta (tudom, most majd valaki jön azzal, hogy az õ véleményük sem mérvadó 😊
Bár az tény, hogy nem tartom sokra az amerikai képregényeket, és közöttük is eléggé alul van nálam a Punisher.
Nem kell letámadni, egyéni véleményt közöltem.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ugyanis az emberek többsége egyszerûen nem tud szavazni. Megnéznek egy filmet, oszt ha tetszett nekik nyomnak neki egy 10-est, ha meg nem akkor 1-est. Semmit nem gondolkodnak mielõtt szavaznának, nem értékelik át rendesen a filmet.
Általában én úgy nézem az imdb-n a szavazatokat, hogy az 1-est és a 10-est figyelmen kívûl hagyom (igaz a Catwoman ez esetben sem remekelt).
hát, nem akarok senkinek a lelkivilágába belegázolni, de ez egy loál film. A poénok nem szimplán gyengék, hanem egyszerûen hiányoznak... A sztori és az akciók elmennek, de az égvilágon semmi kiemelkedõt nem találtam benne. Annak örülök, hogy nagyon hosszú, mert szeretem a nagyívû történeteket, de nem vagyok benne biztos, hogy ennek szüksége volt 130-nál is több percre. (5)
Beleville randevú -
Na ezen viszon lepadlóztam! Iszonyatosan egyedi minden szempontból, akár a rajz stílusát, akár a szereplõket, akár a sztorit vizsgáljuk. A zenéje is zseniális, a nyitó (és címadó) számból pl. eszméletlen komoly dárenbézt lehetne csinálni, de már magában is kurva jó.
Nagyon tetszett, akár az anime-ok, , akár az amerikai rajzfilmek irányából közelítek hozzá (8)
Viszont azok közül néhányon visítottam. Kár, hogy a többi rész felejthetõ.
Az imdb-n állítólag nem véletlenül áll minden idõk 62-ik legrosszabbjaként.
(én még nem láttam, de csak a látvány miatt nem is hiszem, hogy megnézem majd)
Pláne, hogy a négybõl (Garfield tényleg teljesen más kategória) három egész nézhetõ lett (igaz, egyik sem kimagasló).
Egyébként szerintem van HW-ban is normális ötlet, csak azokból nem lesznek blockbusterek. És ez így jó.
Az a szánalmas, hogy egy idõben kuriózumnak számított, mikor egy-egy képregénybõl filmet készítettek.
Mozifilmet.
Most meg divat.
Hálivúdban a tisztelt uraknak nincs normális ötletük!
(a megtorlót meg tényleg kihagytam, így akkor ÖT-re ugrik ez a szám)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nekem tökéletes kikapcsolódás volt egy ilyen másnapos délelõttön. Mókás kis film volt, bár nekem a lefiúzott csajszi aki velük volt végig jobban tetszett mint a fritz, akihez mentek...Kisebb-nagyobb poénok végig, sztem sokkal jobban elõadva mint az Amerikai pite és társaiban...
---más---
nem tud vki lelõhelyet/esetleg Torrentet/ adni a Senior trip címû filmhez? Itthon Töketlenek címen ment...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
szal...
nahja en alien rajongo vagyok szal nekem az a jelenet kesz orgazmus volt😊
a predi egy fasz volt hogy sajat magat jelolgeti meg mert o akkora fasza kolok..igy jart.. kapott egy arctamadot😊
a nagy baromsag mikor a csajt felruhazza alien cucosokkal.. az LOOL.. de csak kicsit.. a sav ugyis csak egy ideig tart.. es az alien cuccok azert jo fegyverek..szal megsem akkora lol...
no mindegy erdekes.. ugy vagyok vele hogy majd inkabb a vagatlan dvd verziot kene majd meglesni es fikat irni rola
!SPOILER!
En azt vartam, hogy egy Predator folenyes kiraly kis sci-fi akcio film lesz. Erre mi van? Az elejen a 3 Predatorbol 2 azonnal meghal. Mar ekkor kezdett elmenni a kedvem. Azutan jottek a baromsagok. A predatorban benne van az embrio (ekkore bena "harcost", aki leveszi a sisakot), de az alienek siman tamadjak. Az alien filmekbol nem ez tunt eddig. A vegen az atomrobbanas elol siman elfutnak a kiralyno szokas szerint tuleli. Mi tortenik? Az hogy a csaj egy szal polobon a -50 fokban siman megoli a kiralynot egy lanccal. A nagymeno predatort meg kinyirjak. Ekkora baromsagot.
Jonnek a predator fejesek es a haverjuk holtestet elviszik. Semmi ellenorzes. Tobb ezer eve toljak ezt harcos dolgot de nem ellenorzik a haverjuk tetemet. Jah persze. Na ezutan jon a legnagyobb lol. A kiralnyo ugy oli meg a predet hogy atdofi a mellkasat. Persze a kis nyomoronca nem dolgik meg, mert a hajon siman kikel. De mi ertelme? Kikel a kis nyomi egy predatorokkal teli hajon. Maximum elintez 1-t de a tobbi vasirtot csinal belole.
Klisekkel felipitett otvarszar forgatokonyves szarsag a film. Csinalhattak volna egy kulos hent filmet, de nem.
A vegen a csajnak szivesseget tehettek volna azzal hogy kinyirjak. Ugy is meghal a hidegben
!SPOILER!
tortenetet mar amugyse varok el a filmtol.... inkabb az alien 5 tol..
de majd kivancsi leszek a vagatlan DVD re
Eszméletlen jó film! Hihetetlen hangulata van. Nagyon jók a szereplõk. Játszik benne a fél "Õfelsége kapitánya" sorozat.
9/11
Hangosan felrögtem amikor meghívták Moore-t a republikánus választási showba, díszvendégként, és megköszönték neki, hogy a filmje hatására akik ingadoztak, és megnézték a filmet, Bush felé fordultak ... 😊
A medve nem játék.