Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wizy
#15613: Le akarom tölteni szinkronosan, de sehol sem találom!!!! te hogy nézted meg? amugy kb három éve láttam, és ha eszembe jut, még ma is nagyokat röhögök rajta:-)))))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

repro
Felejtõs😊

Történet vótmá kategóriába tartozik.
Csavar végül is nincs benne.
És én személy szerint nem bírom John Woo-t
Extra slowmo felvételek és azok a kibszott fehér galambok közben.. az összes rohadt filmjében benne van. Névjegynek unalmas és rossz, pont azért mert nagyon észrevehetõ.
Jha de nem róla kérdeztél😊
Mind1. 1x nézd meg, h elmondhasd, h megnézted😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Alien
a Paycheck-et látta már valaki? (A Felejtés Bére) most akarom majd megnézni

Alien
😄DDD

LezLee
Vagy csak unatkozik 😊))
Bandew
Alien bepörgött. :-P

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Alien
Az elõzetesek alapján egész jó film lehet, vmikor bizti megnézem én is 😊

Alien
Na ezt még nem láttam, pedig már CSocso is mondta nekem, hogy muszáj megnéznem. 😊

Alien
E.T. látttam már régebben 😊

Alien
Köszi, ezt is megjegyzem!

Alien
Én még mindig várom a novembert, hisz akkor jön a mozikba 😊

Alien
nem nõ miatt, csak úgy eszembe jutott ez a kérdés, hogy szerintetek milyen ilyen filmek vannak, és kiváncsi votlam, hogy miket mondtok. Amiket eddig modntatok azok közül van amit láttam, van amit nem. Amit nem, befogom pótolni 😊

Alien
Ennek még csak a bemutatóját láttam, annak alapján érdekes film lehet, ezt is megkéne néznem.

Alien
Még nem láttam, de érdekelne a film, hamarosan megfogom nézni szerintem!

Alien
a Szikla szerintem jó kis film 😊

Alien

RangeR
King Arthur: a középkori-ókori kategóriában régóta ez a legjobb. Jó a hangulata, jók a jelmezek, díszletek.

Bandew
Szerintem is megható.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
"WWhhaaattt iiissss loooovvveee"

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
loool! annal nem hogy meghatoa vege! engem ugy kellet rangatni mert elaludtam jol! 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Viszont Szarumánnak jó volt. :-D

Bandew
ÚRISTEN!!!

repro
ha szomorút szeretnétek nézzétek most az m2-n az Egerek és Embereket. J. Malkovich és m.h. Reviczky Gábor valami félelmetes.

N0 TXT TLK PLZ!4!

CSOCSO
"Emiliooooooooooooo"
CSOCSO
igen!! az meg olyan!
"Ismerem a trukkjeidet"

VinylToy
"Hé Te fogtad meg a seggem?!"

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Megnéztem ma egy régi klasszikust a Bronxi mesét, már láttam de ma újra megnéztem. A filmben többek között Robert De Niro szerepel.

VinylToy
Ismét Diszkópatkányokat néztem...jókat röhögtem ismét 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
E.T

Bandew
Miért? A filmek többségét nem tinédzsereknek csinálják.

Tikal
nem lassan, ez már évek ota igy van, hisz õket lehet a legjobban kihasználni a kapitalizmussal 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LezLee
Sajnos van benne valami. Pedig nem csak tinédzserek járnak moziba...
Mike
én úgy érzem lassan filmeket is csak tinédzsereknek csinálnak (mint ahogy mobiltelefont, és minden más egyebet)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

PetruZ
Szerintem a Miss Daisy sofõrje (Driving Miss Daisy) a befutó erre a kategóriára. Gyönyörû és rendkívül emberi film.
LezLee
Arra meg várhatunk még jó ideig 😞
Punkerwork
és várjuk a rendezõi vágatlan DVD-t

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

LezLee
Igen, sajnos mostanában ez a tendencia. Ugyanez volt a Van Helsinggel és a Chronicles of Riddick-el is 😞(
Ez van, pénz beszél.... mi meg ugatunk 😊
Punkerwork
ha visszaolvasol rájösz hogy azok a barmok megvágták hogy 13+ korhatáros legyen 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

LezLee
Ja, az osztályozás lemaradt 😊

6,5/10
LezLee
Alien vs Predator

Hát igazából nem is tom eldönteni, hogy tetszett-e a film, vagy sem. Voltak benne jó jelenetek, amik tetszettek, de ennek ellenére a film végén óriási hiányérzetem volt. Egyrészt attól, hogy szerintem túl rövid, másrészt attól hogy ebben a filmben, és ebben az ötletben sokkal nagyobb lehetõségek rejlettek, amiket kihasználatlanul hagytak. A film elsõ 40 perce dög unalom, az utolsó 40 perce pedig tiszta akció, fight. Én hiányoltam azt a sejtelmes, feszültségteli hangulatot, ami megvolt az Alien filmekben. Továbbá nem igazán voltak benne horroros, ijesztgetõs jelenetek, amik nekem nagyon hiányoztak. Az emberi karakterek, szereplõk egytõl egyig gyengék, felejthetõek, még a fõszereplõ csaj is teljesen középszerû, érzõdik a filmen, hogy a hangsúly a predatorokon van, ezért ezek elég jól meg lettek csinálva, volt 1-2 egész pofás fight az alienek és a predatorok között. A film története sem fogott meg igazán, ez a film egyik legnagyobb gyenge pontja. Mégis azt mondom, hogy a film végi jól sikerült akciójelenetek miatt nyugodt szívvel ajánlom minden Alien és Predator fannak, akik pedig a tömör akciót szeretik, azok nyugodtan tekerhetnek 40 percet elõre, semmit nem vesztenek 😊)
Loál János
Igen, és még párszor megnézni a filmet.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

fifi
Ha így állsz hozzá a megnézése után az már régen rossz! Neked kéne elgondolkodni azon, amit láttál! Hidd el érdekes dolgokra fogsz rájönni!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

repro
A Rettenthetetlen (bazze mennyi e) és a Gladiátor szvsz inkább felemelõ, mint megható, mint a háborús filmek többsége.

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
ha meghatót akarsz, akkor valami romantikusat inkább, nem?
pl. Angyalok Városa.

gondolom nõ miatt.. 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

dikki*yysw
Nyiri meg Sephi akkor elmagyarázhatnátok Donnie Darkot 😊 vagy kérek egy linket, ahol elmagyarázzák 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Dynamic
Szvsz a Big Fish is.
CSOCSO
jolvan.. en nem sirtam rajta..
amugy nem egy hepi muvie.. de nem olyan gaz mint a masik 3 amit mar emlitettem...
Sephi
Kusse'! Miert nem alszol ilyenkor ?😊

Szerintem meg igenis siros muvi!