Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hááttö.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Én sem láttam pl. a Tróját de nem mondok róla se jót se rosszat, mert nem is érdekel!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Na mindegy, téma dobva részemrõl.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Én is voltam úgy filmekkel, hogy az elsõ negyed óra után nem fogtak meg, és utána már nem volt sok esélyük. De ettõl függetlenül végignéztem õket, egyrészt mert ha már megcsinálták, akkor ennyit megérdemelnek, másrészt mert máskülönben nem alkothattam volna ítéletet róluk.
Undead egyébként (pl. az Evil Dead 2-vel együtt) a horror és a paródia határvonalán helyezkedik el, enm szabad tõle rettegéskeltést várni, hiszen önmaga stílusát parodizálja ki.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Egyébként a Zoolander a másik jeles képviselõje a kategóriának.
Köszönöm, de vígjátékokban maradok azoknál, aminek legalább minimális értelme van (pl. Monty Python jöhet szarásig, Kevin Smith úgyszintén, de sorolhatnám még tovább, mert van rengeteg nézhetõ alkotás)
Kb. egy éve érzem azt, hogy az ostoba vélemények lenyomnak mindent. Nem arról van szó, hogy valakinek nem tetszik egy film (mert erre mindenkinek joga van), hanem arról, hogy képtelen megindokolni, hogy mi nem jó benne.
De könyörgöm, az Undead-el mi a baj???
Van normális története (nem tudom, hogy a fikázók nem nézték végig, vagy nem értették...), rengeteg olyan jelenet van benne, ami csodálatosan lett fényképezve (néni puskával, háta mögött a lehulló ausztrál zászló klasszikus!), a szereplõk általánosságban rendben vannak és ott van a film végi fordulat, ami kiemeli a hasonló alkotások közül.
A Dawn remake érkezéséig el lehetett mondani, hogy az elmúlt évek egyik legjobb zombifilmje volt.
"Amugy meg megintcsak nem ertem hogy minek viszonyitod a temat az ismeroseid velemenyehez? En a sajat velemenyemet mondtam."
Szóval bocsi. Lehet, hogy fel tudnál sorolni olyanokat, amik számodra rosszabbak, de az ominózus hozzászólást én írtam, nem Te.
Amúgy meg sajnálom, hogy ez a véleményed a filmrõl, ugyanis kategóriájában az utóbbi idõk legjobbja, és nem csak amiatt, hogy baromi kevés ellenfele van.
Szvsz.
Hú hát szerintem ugyanaz az eset, mint a Kill Bill-nél, csak itt nem Tarantino volt a rendezõ. De ha nem õ írja, akkor a sztorit, a fordulatokat nézve, egy tipikus B-movie. Ami kiemeli ezt a filmet a középszerûségbõl azok a hihetetlen egyedi és furcsa karakterek,és a néhol egész durva jelenetek. És a karaktereket egytõl egyig kiváló színészek játsszák. Christian Slater, Dennis Hopper, Christopher Walken, Brad Pitt, Gary Oldman. Szóval már a szereplõgárda miatt is érdemes megnézni mindenkinek, aki szereti a krimit, és nem áll tõle távol Tarantino furcsa, egyedi stílusa.
7/10
UNDEAD....pfff,nem is tudom....1/10 (nagy jóindulattal)
13 Kisértet.... 1x elmegy 5/10
Holnapután....semmi extra,de ez legalább szórakoztott 6.5/10 mondjuk
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én minden egyes alkalommal jobban röhögök. :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nem tudok erre mit válaszolni 😊
Szerintem ennél mélyebben nincs már hely a filmkészítésnek 😄
(persze elfogult vagyok, az ilyen típusú vígjátékoktól a falra mászok)
Nem azért, mert nem jön be a film (bár errõl is el lehetne vitatkozni), hanem azért, mert 5 perc alapján akarsz ítéletet alkotni valamirõl. Bármirõl is legyen szó, ez képtelenség.
Kb. az egyetlen jó poént itt most elsütöttétek, de szerintem a Doktor Szöszik és a Beépített szépségek Oscart érdemelnének emellett.
Jano, soha nem bocsátom meg 😊
Folytatás király lesz.
Ami viszont nemtetszett, hogy nem volt meg az a para hangulat, hanem inkabb egy 10/10 es akciofilmre hasonlított valami jo kis paráztatós film helyett. lÁtványra mindenképpen csillagos hatos. Minden másban sajna van mit csiszolni az AwP 2 -g.
Overall 7/10!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"ott egy kicsit bevág" ;Ð
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Lehet nekiállni sajnálni 😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Történet vótmá kategóriába tartozik.
Csavar végül is nincs benne.
És én személy szerint nem bírom John Woo-t
Extra slowmo felvételek és azok a kibszott fehér galambok közben.. az összes rohadt filmjében benne van. Névjegynek unalmas és rossz, pont azért mert nagyon észrevehetõ.
Jha de nem róla kérdeztél😊
Mind1. 1x nézd meg, h elmondhasd, h megnézted😊
N0 TXT TLK PLZ!4!