Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Történet vótmá kategóriába tartozik.
Csavar végül is nincs benne.
És én személy szerint nem bírom John Woo-t
Extra slowmo felvételek és azok a kibszott fehér galambok közben.. az összes rohadt filmjében benne van. Névjegynek unalmas és rossz, pont azért mert nagyon észrevehetõ.
Jha de nem róla kérdeztél😊
Mind1. 1x nézd meg, h elmondhasd, h megnézted😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
nem nõ miatt, csak úgy eszembe jutott ez a kérdés, hogy szerintetek milyen ilyen filmek vannak, és kiváncsi votlam, hogy miket mondtok. Amiket eddig modntatok azok közül van amit láttam, van amit nem. Amit nem, befogom pótolni 😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

N0 TXT TLK PLZ!4!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ez van, pénz beszél.... mi meg ugatunk 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Hát igazából nem is tom eldönteni, hogy tetszett-e a film, vagy sem. Voltak benne jó jelenetek, amik tetszettek, de ennek ellenére a film végén óriási hiányérzetem volt. Egyrészt attól, hogy szerintem túl rövid, másrészt attól hogy ebben a filmben, és ebben az ötletben sokkal nagyobb lehetõségek rejlettek, amiket kihasználatlanul hagytak. A film elsõ 40 perce dög unalom, az utolsó 40 perce pedig tiszta akció, fight. Én hiányoltam azt a sejtelmes, feszültségteli hangulatot, ami megvolt az Alien filmekben. Továbbá nem igazán voltak benne horroros, ijesztgetõs jelenetek, amik nekem nagyon hiányoztak. Az emberi karakterek, szereplõk egytõl egyig gyengék, felejthetõek, még a fõszereplõ csaj is teljesen középszerû, érzõdik a filmen, hogy a hangsúly a predatorokon van, ezért ezek elég jól meg lettek csinálva, volt 1-2 egész pofás fight az alienek és a predatorok között. A film története sem fogott meg igazán, ez a film egyik legnagyobb gyenge pontja. Mégis azt mondom, hogy a film végi jól sikerült akciójelenetek miatt nyugodt szívvel ajánlom minden Alien és Predator fannak, akik pedig a tömör akciót szeretik, azok nyugodtan tekerhetnek 40 percet elõre, semmit nem vesztenek 😊)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
N0 TXT TLK PLZ!4!
pl. Angyalok Városa.
gondolom nõ miatt.. 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
amugy nem egy hepi muvie.. de nem olyan gaz mint a masik 3 amit mar emlitettem...