Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
220/kilója.
Mé? :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

fifi
Annál sokkal sokkolóbb a film elején egy dolog/bunyó-leszámolás/ amit nem lövök le...De nagyon kemény...Mindenki nézze meg!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bandew
Bazzeg soha!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
De akkor mikor eteti?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Loál János
Utálom az ilyen indokolatlan erõszakot a filmekben. :C

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Bandew
Ja errõl a jelenetrõl mesélt egy ismerõsöm. Azt mondta elég sokkoló.

CalebJoe
Megdugja utána meg meg kétszer fejberúgja, rámászik szétüti a fejét utána megfordítsa és a fejét veri bele a betonba egy párszor aztán meg leköpi, kómába esik a csaj.
Amúgy Monica Bellucci a csaj.
Sephi
Na neeee

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bucser
Gondolom épp megerõszakolja....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
A pasi eppen eteti a csajt vagy mit csinal?

CalebJoe
Most néztem meg a Visszafordíthatatlan címû filmet, hát mit mondjak brutális képi világot mutat be. Erõs idegzetûeknek.

PetruZ
Képregénysorozat formájában.
Sephi
Na surgosen szegyejed el magad! Sarokba veled! Bant meg bunodet!

Egyebkent hogy a korte?

Blasta
Így már más a fekvése a leányzónak.
Én nem néztem ennyire utána :-)

Sephi
Hat figyej. Letezik a trilogia es nem tudom ha konyv vagy kepregenyben (utobbirol halottam valamit).

Sokan fel voltak lazadva hogy a filmben nem melyednek bele a szereplok multjaba es egy nagy kavarodas az egesz amit alig lehet megerteni.

Kulfoldi forumon olvastam hogy kell legyen folytatas (ami lehet hogy elozmeny lesz) mert ez nem maga a story egeszben.

Blasta
Lesz 2?

Nem kéne.
Az ilyen filmeket meg kell hagyni jó magányosságukban, hogy csak ennyit kelljen mondani.

"MARHA JÓ FILM AZ IMMORTEL"

és ne kérdezzenek vissza, hogy: az 1 vagy a 2?

Sephi
Akkor nezd meg az Immortel-t is 😊 imadni fogod!

I Robot: Ez kira film volt, most komolyan. Nem vartam sokat, de nagyon kul. CG buntet. Tortenet rendben van. Meg Sonny-t is megkedveltem benne. (Jo beszolasai voltak)

9/10

Sephi
Immortel -

Ez a film egyszeruen magaval ragadott. Teljesen mas vilagba kergetett es amikor vege lett hirtelen hulyen ereztem magama valosagban. Nem tudok rola mit irni csak azt hogy hihetettlen elmeny volt. Minden egyes jelenet megerte a percet.

Alig varom a folytatast de sajnos jo masfel evet kell ra varni meg 😞

PetruZ
Már úgy nincs köze, hogy nem folytatás, nem elõzmény, de egyébként ez is valami kísértethistóriás film. Még nem láttam.
PetruZ
Ja, ja, magyarul lett ez a címe, egyébként ángliusul Stir Of Echoes (1999) cím alatt keresd. Természetesen a világon semmi köze a Hatodik érzékhez. Újabb magyar címadási lelemény...
Sephi
Mostez komoly?

The Garrett
valamit rosszul csinálsz akkor 😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bucser
Search for alternate download locations aztén felhoz egy keresõ ablakot ott a kidobott találatokra klikkelsz és szépen hozzáadod a letöltési listádhoz úgy, hogy kijelölöd melyik fájlt folytassa.. ja meg be kell állítani portokah aha tûzfalad és routered van...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jano
Bizony van egy Hetedik érzék is.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sephi
Hetedik? 😊)))

Az nem Hatodik bazz? 😊))

"...de ez nem ilyen egyszerû." - hát ez az!

Én eddig azért nem tudtam semmit leszedni, mert mondjuk rákerestem egy fájlra, azt elkezdte leszedni, aztán mondjuk a felénél megállt, és azóta is ott van a letöltési listában...

Bucser
NA megnéztem egy Basic címû John Mctiernan filmet (õ rendezte) Fõszereplõk John Travolta, Samuel L. Jackson. Okos film akart lenni mint a közönséges bûnözõk, de ez nagyon Buta lett.. kb mint egy diplomával rendelkezõ plázacica akin csak röhögni lehet ha megszólal... Vége a filmnek és ülök bután.. ennyi??? hát ez baromság... Még csak nem is volt megdöbbentõ.. annyi benne a csavar, hogya végére tök egyenesen megy tovább a story.... 5/10.... Egyszer nézhetõ,de a végén csak ülni fogsz bután, hogy erre vártam 1 óra 45 percet???

Loál János
A kérdés megválaszolhatatlan. Attól függ, hogy hány embernek van meg a film, hány szabad slot van a letöltésre, illetve milyen kapcsolattal rendelkezik az, akirõl éppen töltöd, vagy nem lép-e ki 25x naponta.
Ideális esetben 3-3,5 óra, ha 60-64k-val számolunk, ami a Te maximális letöltési sebességed, de ez nem ilyen egyszerû.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Nem vagyok türelmetlen. Kevés nálam türelmesebb ember van.

Amúgy ebben az esetben szerintetek mennyi idõ kell - ha egyszer sikerül elindítani a letöltést -, hogy leérjen a cucc 512ADSL esetében?

Bandew
Bármily meglepõ, de én még nem is láttam. :-D

BADE
Bármilyen meglepõ,még csak most láttam a Hetedik Érzék címû filmet.Nagyon király!Aki még nem nézte meg mindenképp pótolja!
8/10

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Bucser
Tényleg nagyon elvont a film, bár én nem láttam sok értelmét a filmnek.. egy cselekményfolyam.... Folytatást érdemelne... JA és Baromi jól meg van csinálva..😊

SPOILER----------------------------------------------------

A legjobb mikor a csaj A Nikopolos/Horus és a csajnak az oltalmazója (nem jut eszembe a neve) Menekülnek a tiltott zóna felé és megkérdezi a a Fickó:" Van a fedélzeten nem természetfeletti képességekkel rendelkezõ lény?"

Hát azon röhögtem nem is kicsit😊

Spoiler vége----------------------------------------

Bucser
mert baromi türelmetlen vagy... nekem eddig többszáz giga jött dc-rõl és csak egy dsl-em van....

Bucser
Tegnap este megnéztem Oliver Stone-tól: The Doors címû filmet.... Val Kilmer nem véletlenül kapott ezért a szerepéért Oscar Jelölést Kyle McLachlan és Michael Madsen valamint MEg ryan nem sok vizet zavart inkább Morrisonról szólt a film, de baromi jó volt a hangulata.. mint egy óriási klipp tele LSD-s füves Kokainos látomásokkal Jim Morrisson önpusztító életmódjáról.... Nekem nagyo tetszett.. bár kicsit elborult.. és megint csak a belsõvel foglalkozik baromi jól megteremtett külsõ atmoszféraba ültetve akárcvsak azt a Platoon esetén tette...

9,5/10 de csak amiatt, hogy ne legyen jobb a Platoonnál😊

Nademostmáraztántényleg!
Mondja már meg valaki, legyen olyan kedves, hogy honnan f@szból tudnám leszedni az Immortel c.filmet?
PLEASE!

Csak ne DCrõl, mert nekem onnan még semmi nem jött le.

Rambo 20
Amúgy meg az igaz hogy lessz Far Cry film?

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Glpetyus
Termés =

Ezt nagyon vártam= Riddick 8/10

EzektQl meg nem vártam semmit= Walking Tall 8/10
(meglepQen nézhetQ volt)

Highwayman = semmi extra,de 1x meg lehet nézni 6.5/10

hen-tes
HAIR

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

PetruZ
Oldboy (2003, http://imdb.com/title/tt0364569/)
Képzeljük el, hogy lányunk születésnapjára igyekszünk, de kissé túllövünk az ünneplésen (azaz a piáláson) és a rendõrségen kötünk ki, alaposan elázva. Kiverjük a balhét, méla depresszióban bámulunk magunk elé, vagy belepisálunk a szemetesbe, mindezeket többször is. Aztán értünk jön egy régi barátunk, aki egy nyilvános fülkébõl elintéz még egy telefonhívást, aztán... kikapcs. Egy szobában ébredsz, amelynek nincs ablaka, csak egy zárt vasajtó, amely alatt idõnként élelmet adnak. Van tévé, bámulhatod naphosszat, vagy alszol, vagy akármi. De senki nem mond egy kukkot sem, hogy hol vagy és miért? Csak a tévé a kapcsolat a külvilág felé és ezzel méred az idõt is. 15 év telik el... Lassan beleõrülsz a bosszúszomjadba, terveket kovácsolsz a kiszabadulásodra és... egyszercsak kint találod magad egy háztetõn, a szabadban. Elindulsz a teljesen átalakult város utcáin és próbálod kitalálni, mi történt veled. Egy koldus a kezedbe nyom egy telefont és egy pénztárcát, tele bankókkal. Egy étteremben nyers polipot falsz és egy ismeretlen lány hazavisz, amikor rosszul leszel. De miért? Mindig csak a miért? Titokzatos hívásokat kapsz, valaki terelget egy cél felé, a "miért" megoldása felé. És el akarod érni, mindenáron, nem számít senki és semmi. De mikor végre megtudod az egész történetet, azt kívánod, bárcsak meg se születtél volna...
Rendkívül impulzív, különleges fotózású és nagyon összerakott dél-koreai filmrõl van szó, ami mélyen belemar az ember lelkébe. Van benne egy kis adag Fight Club, egy kis adag The Game és mindez nyakon van öntve egyfajta utánozhatatlan távol-keleti stílussal és egy hihetetlen mély drámával. Megrázó és gyilkos film, full két órás feszültség...
Érték: 8 pont
Sephi
A "mert nem egy könnyû film" irasodra reagalva.

Nekem mar az Evangelion utan (aminek az utolso 5 reszet kb 4-szer neztem meg) mar nem letezik nehezebb muvi 😊))

Blasta
Hát ez sem éppen rossz múvi.
De ha egyeseknek nem tetszik, azt el tudom fogadni ebben az esetben, mert nem egy könnyû film, de nem is olyan vészesen mélyrehatoló :-D
A képi világa mindenesetre lenyûgözõ!

Ja és új szerelmem van a fõszereplõ csaj személyét illetõen!!!! :-D

Sephi
Mar csorog lefele 😊

Ha te igy odavagyol egy muviert akkor az man rosz nem lehet kerem alasan!

Blasta
Mindenki nézze meg azonnal az IMMORTEL címû iszonyat királyságos szürreális sci-fi múvit!!!!
Félig CG anim, félig emberi szereplõk.

Ilyen sztorit még tuti nem láttatok, bár észrevehetõek a hasonlóságok az ötödik elem és e között!
De nagyon remek film!!!!

fifi
Hát pedig igyekezz vele mert az alap horror/zombi film!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Blasta
Jah, standard.
Usa film, ez belefér

PetruZ
A végén sztem nincs semmi különös érzelgõsség. Jó, a két öreg miatt van némi, de az standard, viszont az arabok jópofák, meg elõtte az utolsó poén a pajtával és a repülõvel azért feloldja. 😊
Blasta
Azért a végén akad némi érzelgõsség no!!!!
De tényleg aranyos múvi