Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
<ÉPP TÉRDELVE ÍRJA EZEKET A SOROKAT, DE MINGYÁ INDUL>ÉPP TÉRDELVE ÍRJA EZEKET A SOROKAT, DE MINGYÁ INDUL>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Indulok, elötte megmosom az ánuszom és fél óra múlva csöngetek nálad. :-D
Akkor tudod, mi a dolgod 😊
na ezt ne szedje le senki aki nem akarja elrontani a film-élményt 😛 én inkább töröltem az elsõ 5 perc után. Majd moziba 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
TÉnyleg ég és föld az 1 hez képest le a kalappal 8/10!
(lesz 3 is ^^)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
JASON X
Iszonyat gagyi szar horror (amúgy sem tartom sokra a Péntek 13 sorozatot, de ez...), még akkor sem lett volna jó, ha a rendezõ direkt viccnek csinálja. De egye fene, a látványért, meg a díszletekért kap 2 pontot (végülis végig bírtam nézni :-D).
2/10
TAXI DRIVER
Hát sajna nekem ez a film eddig kimaradt az életembõl, de ez most végre bepótolásra került. A film nagyon jó, végig leköti az embert, a színészek zseniálisak és a helyzetek is igen eredetiek. Igaz a film '76-os, de a téma amit feldolgoz, még ma is aktuális (sõt!).
9/10
FROM HELL
Nekeb bejött a film látványvilága, olyasmi mintha a Sleepy Hollow és a Vidocq világát kevertük volna (igaz ez a film elõbb volt). Tetszett, hogy benne volt az eleféntember és szinte egy az egyben úgy nézett ki, mint Lynch klasszikusában. Sajna félelem ügyileg igencsak alulmarad, de ez engem nem nagyon zavar, bár jó lett volna egyes részeken kicsit félni.
SPOILER
Sajnos a vége sem növelte a félelem érzetet, amikor is kiderül, hogy Hasfelmetszõ Jack nem más, mint Ian Holm (a kis Zsákos Bilbó :-D), de azért tetszett ahogy suttog.
6,5/10
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
szerintem cool volt es kesz.. a kiralyno megmutatasa is az elejen.. a lassitott felveteles facehugger ugras meg a verekedesek..szal minden.. a vegen is kiraly volt a kiralynos resz.. szal szerintem rednben volt az egesz... a hulyeseg csak az volt mikor a csaj felfegyverkezett.. nah az lol volt elegge...meg 1 ket reszlet.. de nem veszes kozel sem!

!!!!😊
nem vot ez olyan rosz... sokan fikazni fogjatok kozuletek.. aki nem alien vagy predi rajongo az meg se nezze.. mert kettojukon kivul nulla a film.. visoznt mint alien rajongo 8/10!!!!
hát pázzé ettõl a filmtõl kész lettem. Az agyonhájpolt Tamagochi-t és a Bugris és Páfrányt agyonüti kb. 20 perc alatt (nem kell megijedni, mindkét film jó, szeretem õket, csak éppen szerintem túl vannak dícsérve), és a lendület simán kitart a végéig.
Nem emlékszem, hogy láttam-e valaha szebb filmet, a fényképezés, a rendezés és a vágás egyszerûen tökéletes. Kicsit féltem a sztoritól, azt nem szokták megnyomni annyira az ilyen filmekben, de a végére teljesen elégedett voltam azzal is. Persze sokan lesznek, akik számára ez csak egy közepes film, nekem azonban bevonult a kedvencek közé.
Szerintem emberemlékezet óta nem adtam 10 pontot, úgyhogy ez most megkapja.
Persze azért rossz se volt, csak a neve alapján jobbra számítottam (6,5)
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
10/7 mindkettõ
Én sem hittem el, amikor egy werk-filmben mutatták maszk nélkül. 😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

6,5/10
Én azért inkább maradnék a jó öreg Svarcinál.

Ugyanakkor a sztori elég sovány, mondjuk pozitív, hogy kalandfilm irányba próbálták terelni a történetet.
Összességében 6/10
ha kb 100 ezer ember szavazott erre a 4 filmre az imdb-n, akkor biztos olyan alkotások, amit illik megnézni 😊
Boldog Karácsonyt!
:-D

Boldog Karácsonyt!