Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Ja én is így voltam vele. A célnak megfelel, de semmi több. Azért a Coen tesóktól többet mondó filmet vártam.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
The Ladykillers -

Hat ez egy tipikus szobat delutani muvi. Kellemes szorakoztato de semmi tobb. Tom Hanks nagyon teccet benne 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Alien
Ja oksi, így már értem 😊

na hogy ne legyen off, elmondom ide is, hogy megnéztem a Predator elsõ részét, természetesen nem most láttam elõször, de most dvd-n néztem meg, és elég jók benne a hangok 😊
Hamarosan meglesz a második rész is dvd-n 😊

Hentes Bill
kezdõdik az olimpia... na meg megyek esküvõre a 7végén. de ez már off

Boldog Karácsonyt!

Alien
de kedvelem a thrillert 😊 talán a misztikus részét nem, bár ez sem feltétlenül igaz 😊

Különben a Játsz/ma is thriller 😊)) na már kiváncsi vagyok a véleményedre róla , várom a hétfõt 😊))

de miért csak akkor nézed meg? 😛 😄D

Hentes Bill
ház pedig szvsz az az 1ik legjobb misztikus thriller

lehet, hogy nem kedveled a mûfajt, nem?

Boldog Karácsonyt!

Alien
enm=nem

emgnézzem=megnézzem

...

Alien
Hmm nekem nem igazán tetszett a Hatodik Érzék, úgyhogy ezek után enm tudom emgnézzem-e 😊))

Hentes Bill
A szem: kellemes ázsiai thriller(horrornak nem nevezném), para zenével (vagy inkább hangokkal), vége király volt. azért a hatodik érzék egy kicsit jobb volt, de ez sem volt rossz 😛

Boldog Karácsonyt!

Sephi
-Sanka , meghaltal?
-Ja

Vagy valami lilyesmi 😊))))))))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
Jeg veled/Cool Running...
kovezzetek meg de szerintem uberzsir ez a film😊 eleg fiatal korom ota imadom😊 most volt a tv ben es uberrulez😊 JA MANN!😊
Dynamic
??
Miért, õ mást írt?
Sephi
Az Dzson Karpenter te birka!

(ejjen a feherbor) 😊))

Alien
A linkbõl megtudod 😊 Különben a John Carpenteresrõl, 1982-es, Kurt Russel-el.

na most melyik thing-rõl beszélünk. az eredeti überpata 50-es évekbeli filmrõl, vagy a john carpenter-féle újrafeldolgozásról?
CSOCSO
LOL
Alien
áááá én már elfelejtettem, de most miért kellett újra elõhozni?

Amúgy komolyra forditva a szót, hallani sem akarok arról a filmrõl 😊

Bandew
Hát a dolog. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Alien
Na megnéztem a The Thing-et 😊 Egész jó film, tetszett! Pedig nem egy mai darab a film😊 de tényleg jó, ahogy itt mondtátok már páran. Tetszik az is , hogy nem igazán lehet rájönni, hogy most úgymond ki kicsoda is valójában 😊

Bandew
Én már rég elfelejtettem. :-)

Magyar vándor: felejtsétek el!

PetruZ
DunaTV-n adták egyszer, én ott csíptem el. 😊
Sephi
Te jo eg azt aszem en is lattam 😊)

PetruZ
A The Thing-gel szerencsére nem az a "baj", ami a jobb adaptációkkal. Ilyen esetben valami ilyesmit mondanánk, hogy: "jó benne, hogy nagyon jól követi a könyv cselekményeit, a legtöbb dolog egy az egyben megegyezik, ugyanakkor néhol itt-ott elszáll egy kicsit a látvány érdekében (és ezért "cserébe" kihagy részeket, mint pl. a kiszabadult kutyák üldözését a jégmezõkön)." De nem ezt mondjuk. A film ugyanis nem adaptáció, hanem remake, és a könyv késõbb készült el, ergo érthetõ, hogy ez utóbbi részletesebb és bõvebb.
Egyébként mint remake, egy '30-as években készült fekete-fehér film felújítása. Volt szerencsém az eredetihez is és meglepõen jó (már az akkori ingerküszöbhöz mérten adagolt horror-szinthez képest).
PetruZ
Én még azt is olvastam vhol, hogy Morpheus szerepére is valaki mást akartak elõször, de nem ért rá. Nem fogjátok kitalálni: Kurt Russell lett volna a nyerõ ember. 😊
Sephi
The Thing - horror (nagyon utos)
Hidalgo - adventure (ha ize)

Alien
Mivel nem akarok csalódást okozni, ezért el is kezdem most a The Thing-et 😊) Hidalgo-t meg hagyom máskorra, talán holnap, majd meglátjuk 😊

Alien

Ha igazi Alien vagy, akkor egyértelmûen The Thing 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Alien
Oksi, meglesz! 😊

Hentes Bill
nem tudom, de röviden írd le milyen volt amit megnéztél, én is meg szeretném nézni ezeket a filmeket

Boldog Karácsonyt!

Alien
Szerintetek melyiket nézzem meg este?

Hidalgo vagy The Thing ?

igen, ez a másik dolog...
Na igen 😄
Amúgy nem tudom, hogyan lehet összehasonlítani a kettõt...
(az egy dolog, hogy mindkettõ Jézusról szól, csak éppen teljesen mást mutat be)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Bandew
A Passió amúgy is elbújhat.

Kolbasz: azért annyit még, hogy keresztények ne nézzék meg...
Most láttam a Krisztus utolsó megkísértését. 1988-as Scorsese film. A passió elbújhat a föld alá. Krisztus életét mutatja be a keresztre feszítésig, és ekkor jön a csavar, amit nem árulok el. Aki kíváncsi rá, az keresse ki a Mozinetetn! És nézzétek meg!

180 perces, amikor tv-ben játszották, akkor két felé lett szedve, de van olyan verziója, ahol nincs átmenet középen, tehát egyben van az egész.
A sztori nincs kétfelé szedve úgy, ahogy mondod, az elsõ részben is van sok "felnõttes" rész, a másodikban pedig visszaemlékezés rengeteg.

Sephi
Valaki vilagositson engem fel az IT filmel kapcsolatban.

Ez ket reszes vagy egy reszes? Mert en eskudni mernek hogy az elso resz a gyerekkel volt es a masodik amikor mar felnottek lettek.

Alien

Davidus

Kedvenc SK regénybõl készült filmem. Egyebet nemtok mondani😉

V9ykn8_TZL0

Davidus
AZt is😉 usteam 50%-a megvolt.

V9ykn8_TZL0

repro
OFF: hogy igazán mûködjön minimum magadnak kell csinálni. Sámánt manapság nemigen találsz 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!

Punkerwork
és az Armegaddon jó film volt, a manusszal a Bár-Bajnokok -ból 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
ááá neked minden gagyi, nem tudod értékelni ezeknek a filmeknek a poénjait, pedig legjobbat röhögni ezeken lehet.

BADE
Citromdíjra kellett volna jelölni,még az Armageddonnál is szarabb😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Punkerwork
a Mag mikor mennek a magmában hatalmas film 😄DD

BADE
Bakker,amióta megvettem az álomcsapdát csak rosszakat álmodok😄

BADE
A Mag még szarabb volt,de azt végignéztük,mert fetrengtünk a röhögéstõl😄

BADE
Vegyétek ki DVD-n,azon rajta van az eredeti befejezés!