Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Hat ez egy tipikus szobat delutani muvi. Kellemes szorakoztato de semmi tobb. Tom Hanks nagyon teccet benne 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
na hogy ne legyen off, elmondom ide is, hogy megnéztem a Predator elsõ részét, természetesen nem most láttam elõször, de most dvd-n néztem meg, és elég jók benne a hangok 😊
Hamarosan meglesz a második rész is dvd-n 😊
Különben a Játsz/ma is thriller 😊)) na már kiváncsi vagyok a véleményedre róla , várom a hétfõt 😊))
de miért csak akkor nézed meg? 😛 😄D
lehet, hogy nem kedveled a mûfajt, nem?

Boldog Karácsonyt!
Boldog Karácsonyt!
-Ja
Vagy valami lilyesmi 😊))))))))))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
kovezzetek meg de szerintem uberzsir ez a film😊 eleg fiatal korom ota imadom😊 most volt a tv ben es uberrulez😊 JA MANN!😊
(ejjen a feherbor) 😊))

Amúgy komolyra forditva a szót, hallani sem akarok arról a filmrõl 😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Egyébként mint remake, egy '30-as években készült fekete-fehér film felújítása. Volt szerencsém az eredetihez is és meglepõen jó (már az akkori ingerküszöbhöz mérten adagolt horror-szinthez képest).
Hidalgo - adventure (ha ize)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Boldog Karácsonyt!
Amúgy nem tudom, hogyan lehet összehasonlítani a kettõt...
(az egy dolog, hogy mindkettõ Jézusról szól, csak éppen teljesen mást mutat be)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A sztori nincs kétfelé szedve úgy, ahogy mondod, az elsõ részben is van sok "felnõttes" rész, a másodikban pedig visszaemlékezés rengeteg.
Ez ket reszes vagy egy reszes? Mert en eskudni mernek hogy az elso resz a gyerekkel volt es a masodik amikor mar felnottek lettek.
N0 TXT TLK PLZ!4!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2