Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De, jó volt az is!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Bucser
Nekem pl tetszett a Misery is... Nektek nem???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Bill és Ted Haláli Túrája nem tetszett?? Szerinte jól adta a hülyét😊 mondjuk az nem is nagy szerep volt.. Ördög ügyvédje sem tetszett?? nekem bejött nagyon. Johnny Mnemonic sem volt olyan rossz alakítás és a Féktelen Minnesota Cameron Diaz segítségével is baromi jó film volt. Az egy dolog, hogy az Ízlésünk különbözik...
És Will Smith-el akkor sem tudtam volna elképzelni Neo szerepét hacsak ki nem hipózzák...

Arról pedig, hogy ne nyomd tele a topicot képekkel ha képeket akarsz vedd a Story-t bammeg és ne a topicot szemeteld.. Max egy linket tegyél a képedrõl.. asszem eddig is ez volt és mindenki így csinálta...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repro
azt írtam, h egy-két kivétellel 😊
Éjszakai Mûszak meg még a Mángorló is elég tré

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ok most ma tiszta!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Három nap alatt már a kezedben is van

(én is innen rendeltem amúgy)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Egy lányról, aki az anyjával él, elég csokker szegényke, baszogatják is emiatt az iskolában, de mivel kiderül, hogy természetfeletti képességekkel rendelkezik, ezért "visszavág".
Azon kevés adaptáció, ami talán jobb lett filmben, mint könyvben.

Sephi
Ramza? Neked megvan a Black House ? Te jo eg nem akarod eladni vagy kolcson? Eskuszom harom honapja keresem mindehol es nem lelem 😞(

Nagyjából egyetértek, én is imádom, bár a folytatása szvsz jobb.
Viszont azt olvastam, hogy 2007 utánra halasztották a készítését 😞

Sephi
Carriet soha nem lattam. Vagy igen? Mirol is szolt?

Ez azért nem teljesen igaz.
A Carrie két Oscar-jelölést kapott, a Ragyogás meg ugyebár Ragyogás 😊

Alien

Sephi
Most keszul a Talizman film ami nekem eddig a NO.1 SK konyv. Mar maga a teny hogy Spielberg a rendezo megdobantja a szivemet!

repro
a 90es évek elõtti SK filmek ûbergagyik, természetesen egy-két kivétellel. Talán az Kedvencek Temetõjétõl kezdtek a színvonal felé menni.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Bandew
Én már onnantól kiakadtam, hogy a fickó kiszar egy földönkívülit.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

repro
Az Álomcsapda filmet kérem soha többször ne említsétek meg, mert Lkezd tickelni a szemem.
Hogy lehet egy jó kis könyvadaptációt az utolsó 5 percben Lbaszni?! addig teljesen jó volt, de amikor Dudits átváltozik... de mééé? neeee ááááááááááááááááááááááááááááááá.

ok. jól vagyok

N0 TXT TLK PLZ!4!

Bandew
Én eddig egyetlen jó Stephen Kinges filmet nem láttam, igaz nem is láttam valami sokat belõlük.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Shan
Stephen King regények mind k...jók, és a filmek is, amik belõlük készültek...

Nekem legjobban az Évszázad vihara tetszett, nagyon hangulatos...
CSOCSO
akko neon genesis evangelion
CSOCSO
az jooo!!!! ma ideztem is az egyik topikba a filmbol😊
CSOCSO
ha a felelem.com ot kikapcsoltatok fel oranal akkor gondolom az volt a legszarabb... amugy nahja.. felelem.com szertinem is kaki
Hentes Bill
jah... meg ott van még a Kapj el ha tudsz, kárhozat útja, és a 80-as évekbeli vígjátékai, amiken a legjobbakat lehet röhögni 😊

Boldog Karácsonyt!

Alien
Kitünõ szinész!!

Halálsoron, Forest Gump, Philadelphia, Ryan közlegény megmentése, Számkivetett, Apollo 13 stb stb

Sephi
Na aszem hatarozottan az az egyetlen King storyja alapjan elkeszitett mu ami nem teccet egyaltalan. De JD rulez 😊

Egyebkent olvastatok a Alomfogot? Akkora konyv vazz hogy olni lehet vele! Haver most olvassa es aszonta messze jobb mint a film :p

Hentes Bill
1ik kedvenc színészem...

Boldog Karácsonyt!

Davidus
Már láttam😉

V9ykn8_TZL0

BADE
A Titkos ablak sem rossz tõle!Nagyon jó film!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Alien
Igen, a Tom Hanks a fõszereplõje!

BADE
Ha ez a Tom Hanks-es,akkor láttam,amúgy tényleg marhajó!

Alien
Nekem is! Hatalmas film, a szereplõk pedig

Végítélet-re gondolsz? Az elég jó, de akkor a legjobb, ha valaki a könyvet is olvasta.
Jók még:
Az eminens
Stand by me
Atlantisz gyermekei (mondjuk ennek a felét nem érti, aki nem ismeri a King "univerzumot")
A remény rabjai

és még van néhány, ami középszintû, nézhetõ, de nem nagy durranás

Hentes Bill
az.... 1ik kedvencem

Boldog Karácsonyt!

Alien
uhh Green Mile - Halálsoron...tényleg... Nagyon jó film!!!

Sephi
Az evszazad vihara

Langolierek

Shining

Rose Red

The Green Mile

es vegul az a vilagvege film de nem emlekszem a cimere 😊

Alien
pl a Sorvadj el nem rossz film szerintem.

BADE
Egy kis off:

A Stephen King-es filmek közül melyiket ajánljátok?

BADE
6 filmet vettünk ki az elmúlt 4 napban,de eléggé gyenge volt a felhozatal:
Az elvarázsolt kastély,Darkness Falls,Álomcsapda,Félelem.com,JasonX,Mag

Ezek közül a legrosszabb a Mag volt,de pár üveg vodkával elég türhetõ volt😄
Érdekes volt még a filmben,hogy a ruhák mindössze 4500 fokot bírnak ki,de a 9000 fokos föld belsejében szaladgáltak.Szóval ultragagyi a film,mondjuk megnéztem volna a moziban,szerintem röhögött rajta mindenki!Életem egyik legrosszabb filmjei közé sorolom!
Álomcsapda úgy,ahogy bejött,csak nem tudom mi köze a címhez.A film hatására azért vettem a siófoki parton egy álomcsapdát.
Az elvarászolt kastély(Eddie Murphy) vígjátéknak volt feltüntetve,hát nem nagyon tudtam röhögni,de 1-2 hanghatástól be lehet szarni.
A Félelem.com-ot mindössze fél óráig néztük,aztán kikapcs,mivel olyan szar volt.
A JasonX-et a futottak még kategóriába sorolnám,nem volt annyira rossz,de jó sem!

CSOCSO
szerintem nem volt olyan hubazz film de azert jo... ha japanozni akarsz akkor anime.. ajanlom a berserket... meg ftp-t is tudok ahonnan leszedhetitek.. bar csak eleg benezni az anime topokba...
Davidus
király😉

V9ykn8_TZL0

ALAP! Ennyi eleg is...

Davidus
Most töltök egy jó kis japó szamurájos filmet(Zatoichi). Valaki látta esetleg? Vélemények?

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
nahja...
The Garrett
dc

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Az Immortalhoz tud valaki egy linket?

The Garrett
hehe nekem horusz "beszólásai"/jelleme tetszettek 😊))

crystal player - sokkal jobb és kultúráltabb..., de nekem a WMP is automatikusan behozta a felíratot...

John-nak volt egy mókás megjegyzése: "pármillió életet elszórtam az univerzumban" - vagy Õ a legerõsebb Jedi vagy Õ az Isten😊

http://gaborszantai.co.uk/

The Garrett
tudom megvan a felirat is de nemtudta lejaccni wmp 😛

oké, felirat nélkül mondjuk én sem értettem volna tisztán, az biztos.
de amúgy már van!

The Garrett
okés angolverziobol ez NEKEM nem jött le tisztán 😉 De akkor jól tippeltem 😉