Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
9/10! < nehany helyett nemtetszettek a CG reszek ezt leszamitva bejövõs.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Olyan embereknek ajánlom akiknek apuci a segge alá pakolt mindent. Ebbõl a filmbõl kiderül milyen jó is -10-rõl kezdeni az életet. Kötelezõ film.
Hellboy:
unalmas...(Hellboy jól néz ki😛) 5 punkt
V9ykn8_TZL0
igazán gratulálok, hogy tudtad, hogy a kisfiú helyett az apa a célpont és azt is tudtad, hogy a saját lánya fogja megölni ilyen körülmények között.
én meg 1983-ban tudtam, hogy Natalie Portman lesz Leia hercegnõ anyja.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
de szerintem meg semmifele fordulat nem volt, amit ne lehetett volna tudni 😊)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
mi vagy tán, Réz András?
akkor meg?
"egyébként én is vágtam a film felénél, hogy ki áll a háttérben"
Te:
"siman tudhato volt, hogy a tata all a solgok mogott"
Szerinted nem ugyanezt írtam én is? :I
Csak éppen ezután még volt két fordulat, amit viszint aligha lehetett tudni.
Michael Schumaher hiába lesz 7×es világbajnok, Grönholmot soha nem veri meg rallyban - pedig autósport mindkettõ...
http://gaborszantai.co.uk/
ennyit tud
persze azért aki oda van érte, tegye
vannak normális alakításai
több mint a Kovács Vilmos nevü "szinésznek"

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Enemy of the State
Ali
és az I, Robot-ban sem poénkodja szét a filmet...
szerintem a srác, azonkívül, hogy nem kell megjátszani magát, mert szerintem a hétköznapokban is sík idióta, eddig minden szerepben megállta a helyét - legfeljebb a film volt szar (WWW)...😊))
És nem csak színészként, hanem az élet más területén is kiemelkedika többi felkapott színészecske közül: nincsenek botrányai, nem dug meg minden nõt, és foglalkozik a rajongóival - ez mostanában nagy szó, mert néhány elszállt sztárocska, le sem szarja azokat, akiknek a karrierjüket köszönhetik...
Érdekes, hogy a afroamerikai színészek között több szimpatikus egyén is van: Cuba Gooding Jr. Halle Berry, Will Smith...
http://gaborszantai.co.uk/
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Egyébként meg ott van az imdb-n is.
szerintem ez erdekes lesz...
a tv ben mar a bemutatoja megy de az imdb-n nem talalom...
Amúgy meg a tököm ki van már ezzel a képpel lehúzod a topicot szarsággal azt szúrok be amit akarok és kész.
Jahh és kérhetnénk, hogy ne nyomd tele a topicot képekkel ?? Ide leírások kerülnek vélemények és nem pedig képesmagazin...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
15 different matching expressions found:
Thrill--->-- borzongás, izgalom
Thriller----> detektívregény, izgalmas olvasmány, krimi, rémregény
Thrilling ---->izgalmas, izgató, szenzációs
to Thrill ---> felvillanyoz, izgalmat érez megborzongat, megborzong, megremeg
Thrill of joy ------> örömmámor
És ez a film nem volt ezek közül egyik sem.. Igaz volt benne egy Krimi rész a gyilkolászós manus, de valójában ezt inkább volt lélekrajzba burkolt társadalomkritika...
Mi vagyunk pásztorok pásztora az úr isten ostora minden hatalmunk tõle ered az üzenetét most sietve, elhoztuk neked gonosz vért árasztani jöttünk, hogy tiszta lelkekkel egyesüljünk az atya a fiú és a szentlélek nevében.
volt szerencsem 3x latni, abbol 1x ugy, hogy beleobegatott a sok taho, de egyszer delelott ugy, hogy voltunk vagy 5-en, es ugye ilyenkor az megy, akit a film erdekel
mozis leg negativabb elmenyem az a Tigris es sarkany volt, amit egy kisebb termben neztem, es volt ott egy tarsasag, akik mindenfikcios jeleneten hangos hahotazasba fogtak 😞(((
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
de lehet, hogy nem is azt kene nemmerni megnezni, hanem a ringut
Fishburne-t meg nagyon eltálálták a szerepre.
Ez a Keanu amúgy is köcsög nem egy helyen olvastam ,hogy még régebben egy másik csávóval élt együtt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Letölthetõ http://7-vip.uw.hu/innen.

kiváncsi vagyok, úgy milyen lett volna