1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bucser
    Most volt alkalmam megnézni a Die Hard 4.0-át.

ÉS hát gondolkodtam közben hogyan süllyedhetett a Die Hard sorozat idáig. Hogy juthatott el McClane a Nakatomi Plázai fergeteges, mezítlábas, vicces, bagós, iszákos tönkrement rendőr alakja után A washingtoni reptéren történteken keresztül Jeremy Irons zseniális aranykészlet rablása után ebbe a nem is tudom mibe....

A Számítógépes hülyeségek amik egy Transformershez elmennek még jók (elvégre az egy agyatlan sci-fi). De ne is erről beszéljünk. Hisz majd mindenkinek ez tűnik fel.

Senki nem gondolkodott el azon, hogy hiperszuper kütyövel van felszerelve minden zsoldos. mind úgy kezeli a számítógépet mintha az MIT-n végzett volna és emelett még ugrálnak is mint Wolverine az x-menben... Ráadásul valami idegen nyelvet beszélnek (ennek sem sok értelmét láttam gondoltam azért kellett, mert eddig minden gonosz zsoldos külföldi volt mind a 4 részben?)

Az F-35-össel készült jelenet egy rakás szar. Mind dramaturgiában mind technoban, (nem a látványra gondolok bár az kúrvára hollywoodi).

McClane ismertetőjegye az és mindig is az volt, hogy emberi. Nem szuperhős aki mindent túlél. Ha kapja büntetést neki is megárt azért. A részek végén nem azért nem tud felállni mert a végső shodown-ban meglövi magát. Hanem azért, mert elfárad. Itt 10-20 métereket zuhan betonra, acélra, alumíniumra, betonon csúszik 50 métert, ráesik egy autópálya és McClane él. Az nem baj, hogy él. Az viszont igen, hogy nem fárad el. egy cseppet sem. a végső lövöldözésben úgy szedi le a 3 zsoldost mintha csak a reggeli kávé mellé nyom,ta volna be a fánkot.

Azon hogy az elején ki akarják nyírni a hacker csávót meg sem lepődik. Még vicces kommentjei semvoltak a tűzharcok közben...

Szóval egy szó mint száz, számomra ez nem Die Hard volt. Túl sok Butaság volt benne amire SZVSz semmi szükség nem volt. túlsokat akartak és ez a szar lett belőle.

számomra ez a film maximum egy 6-ost kap, mert McClane-t jól alakítja Willis,de semmi másért... McClane már nem emberi sajnos. csak egy a terminátorok közül... (az autós jeleneteknél meg néha olyan érzésem volt mintha a Cobra 11-et nézném olyan szinten gázos volt)

szóval végértékelés számomra 10/6.

u.i.: jahh utánanéztem a rendezőnek... hát csodálkozom, hogy ilyen fos lett??? Len Wiseman rendezte... (hol van ő John McTiernanhez képest?)

2 filmje volt eddig az úrnak... Underworld és Underworld Evolution.... csoda, hogy fos lett a Die Hard 4.0? nem ... az említett két film is max közepes volt...