Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
A besorolása lehet, hogy thriller de ez szerintem inkább egy lélektani film... Az egész a Bulcsúról szólt... a Poénok pedig abszolút mellékesek... Azok csakis azért vannak benne, hogy a 14-15 évesek is tudjanak rajta élvezni valamit...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CalebJoe
De thiller nézd meg az IMDB-n!
Talán azért volt "gyermeteg" a thriller szál, mert ez nem egy thriller.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Nekem meg ezért. A thriller szál eléggé gyermeteg volt. Attól függetlenül a legjobb magyar film a Moszkva tér mellett. Az Üvegtigrist pedig hanyagolnám. Olyan se füle-se farka film.

Sephi
Nekem folegaz alapotlet teccet naon 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

The Garrett
nemegészen az ilyenekért tettszett 😉

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

- Semmi baj. Gondolod, le is hugyozhatsz. Nyugodtan hányd le a vállam is.
- Ajjaj, jön a Gestapo.
- Már csak ez hiányzott! Majd azt mondom nekik, hogy leszart a madár.

The Garrett
biony biony a kontroll volt az A FILM ami után még vagy öt percig ültünk a teremben és bámultuk a stáblista utolsó sorát is.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Loál János
Negatív elõítélet nemszabad!

Szerintem is nagyon jó film a Kontroll, várom Nimród következõ filmjét.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

CalebJoe
Most bámultam meg a Kontroll-t szerintem iszonyat jó lett pedig én nem nagyon csipem a magyar filmeket.
Ennek a Csányi Sándornak nagyon nagy karaktere van ,néha a sötétebb részeknél úgy tünt mintha a Holló következõ részét nézném ,le a kalappal a rendezõnek.

Hát...mások vagyunk 😊
Ha a Darkness kiszámítható, akkor mi a Falls? (egyébként én is vágtam a film felénél, hogy ki áll a háttérben, ugyanakkor az utolsó negyed óra történéseit nem hiszem, hogy bárki is ki tudta volna találni elõre)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Bezonyám!

Sephi
Nem! A Pikula Jozsi jott fout tengerit arulni de elzavartam mert nem volt so.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Loál János
És jött a Fogtündér?

Sephi
En ippeg hogy Tv-en neztem ejszaka fel haromkor😊 Aszonypajtas atment masik szobaba alszani mert felt 😛

Mike
szvsz a Darkness felejthetõ volt
minden annyira kiszámítható volt

a Falls-t éjjel monitoron nem mertem megnézni 😊)

érdekes tv-n már egyáltalán nem volt ijesztõ

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sephi
Az a film megarulez volt!

Sephi
Nalam az a jelenet tett be amiko a kolok ul a furdoszobaban es tavolodik a kamere... meg most is kiraz a hideg baz.

CSOCSO
a virus c. film eleg jo.. most lestem meg a gi jane-t nekem nagyon bejon...
Alien
jaja jó film

Bucser
Wong Foo kössz mindent! julie Newmar címû filmet nézem...

Qrva jó... Wesley Snipes Patrick swayze és John Leguizamo 3 transzvesztitát alakít... Lerobbannak egy koszos kisvárosban úton Hollywoodba... Kifekjezetten tetszik...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bandee1987
Most néztem meg a Vírus címû filmet(aki nem tudná a szereplõket: Dustin Hoffman, Rene Russo, Morgan Freeman, Patrick Dempsey, Cuba Gooding Jr., Donald Sutherland és Kevin Spacey). Már vagy 3-4 éve nem láttam, és tök jó volt újra látni, mert sztem tök jó ez a film

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

fifi
Ez a Laura Palmer faterja!!!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
megvettem 1 ezrese az eredeti godzilla dvd-t
vegre megenn lattam a mozi trailert... kb azota keresem a neten de sehol nem talaltam ( a t-rexes)
I, Robot - jó kis film volt, bejönnek az ilyen kicsit "mélyebb" Will Smith filmek is, de ha a srác sokáig így folytatja, akkor beskatulyázzák ügynök/zsaru szerepkörre...

8,5/10

http://gaborszantai.co.uk/

Alien
21 Gramm

Érdekesen volt vágva a a történet. A 3 fõszereplõ nagyon jól játszott, végül is tetszett a film. Többször nem hiszem, hogy megfogom nézni, de egyszer érdemes megnézni.

Old boy - koreai thriller, koreai felfogásban - nagyon agyas film, semmi poén nincs benne, depressziós zene, koreai szinkron magyar vagy angol felírattal...

ázsiai thrillert még nem láttam, így 5.5/10, csakhogy jobb legyen, mint az átlag...

http://gaborszantai.co.uk/

Bandew
Hát én amikor megtudtam, hogy Denzel Washington játssza a fõszerepet és mexikói maffia lesz benne, rögtön kiakadtam.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Loál János
Ray Wise megafákinroolz.

😉
Nem gond, mondjuk ez sem szokott mindenkinek tetszeni, Blasta fiú pl. a Wrong turn-t (törnöt - loál)tartotta nézhetõnek és a Dead end-et szarnak, én fordítva.
Itt amúgy a linkje jól:
Dead end

Ja, és amiben Ray Wise szerepel, az már eleve kap plusz egy pontot (kivéve Jeepers 2), mert beszarok tõle, mióta elénekelte azt, hogy:
"Ó, a nyuszik és az õzgidák is várják a majálist, hát miért lenél épp te szomorú?!"
😊

Loál János
Sry, hogy meggyanusítottalak, most jöttem nyaralásból és vagyok.

Ja, az fos kegyetlenül 😊

Loál János
Zsákutca, Rosszkanyar, seggemet! 😄

Loál János
Bocs bazz, Wrong Turn. ..C

Próbálok rájönni, hogy mivel kevered 😊
Ugyanis a Harvesteren nincsen Dead end kritika.

Loál János
Maszkír, nekem tök8. 😄
Szerintem kb. olyan a vége, mintha fogyóban lett volna a filmszalag (vagy a pénz 1 új szalagra), és gyorsan befejezték, ahogy tudták.
De még mindig jobban örülök a Te 6 pontodnak, mint a Harvester-es 8, azaz NYOLC, veszettül irreális pacának.

Milyen maszkokról beszélsz? Az a Texasi láncfûrészes 😊
Amúgy a vége szerintem korrekt. Sok fasza belezõshorroral szemben 😄

Loál János
Azért, mert se eleje, se vége, a maszkok egyenesen loálok, plusz amit írtál. 😄

LezLee
Man on Fire

Egy szívszorító és könyörtelen történet a mexikói maffiáról. A mostanában megjelent 100% akció, semmi történet típusú megamoviek után egyenesen felüdülés volt. Nincs teleaggatva fölösleges lövöldözésekkel, robbantgatásokkal, a történet is elég nagy szerepet kap. Denzel Washington szokásos jó játéka jellemzi, de közel sem olyan jó, mint pl. a Kiképzésben. A film legnagyobb hibája a teljesen kiszámítható végjáték, de azért próbáltak 1-2 csavart vinni a történetbe, ami néhol talán már túl erõltetettnek tûnik. De mindent összevetve egy nagyon jó krimi-akció, kellemes szórakozást nyújt mindenkinek, és azért az agyat sem erõlteti meg túlságosan 😊)

8/10
Mert nincs benne belezés elég? Nem erészakolnak meg halottakat? 😊
A Dawn kritikádat légyszi keresd elõ megint, mert annak idején nem olvastam el

Igaz, ha minden igaz.
Mozinet idézet:
"A Trier által eltervezett „Amerika-trilógia” elsõ darabja csodálatos illúziókat épít fel..."
(http://www.mozinet.hu/display.php?tablename=mozifilm&film_id=1512)

Alien
Jaja a Darkness falls a banyás , a sima Darkness meg amikor az a ház van és ilyen gyerekek jelennek meg benne.

Mike
az a banyás?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Loál János
Izé, nagyjából ja, okés.

Emlékszel még az én véleményemre, vagy bekopizzam háromszor? 😄

Loál János
De ugye az elsõ tíz perc után már nem féltél?

Loál János
Ugye tudod, hogy egy ilyen Dead End-kritika után lenézlek, és utállak? 😮))))))

repro
Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Nekem teccett. Carrey legjobb alakítása. Nincs gumiarc, nincsenek gegek, viszont nagyon sok arckifejezése, mozgása visszaköszön a Minden6óból. Kate Winslett fogyott 😊 kb ennyi maradt meg az alakításából, meg a hülye színû haja.
Egyszer érdemes megnézni, aki nem bírta megérteni a Vanília égboltot az ettõl biztos befordul.
Biztos fog pár független filmes díjat beszerezni.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Aki bújt, aki nem 2: nah végre volt rá idõm, hogy megnézzem... hmmm, az 1 után nem vártam sokat tõle, de alulmúlták. Nem annyira vicces, szóval 3/10
Eszméletlenül király lett a Dawn remake.
Az eredeti közel tökéletes volt, azt azért messze nem éri el, a 28 nappal késõbb is jobb nála, de ezek után azért ott lohol a film.
Csak tudnám, hogy a rohanós zombik hova sietnek? 😊 (eddig lassúak voltak, most sikerült átesni a másik végletbe, gratulálok) (8)