Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
- Ajjaj, jön a Gestapo.
- Már csak ez hiányzott! Majd azt mondom nekik, hogy leszart a madár.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Szerintem is nagyon jó film a Kontroll, várom Nimród következõ filmjét.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ennek a Csányi Sándornak nagyon nagy karaktere van ,néha a sötétebb részeknél úgy tünt mintha a Holló következõ részét nézném ,le a kalappal a rendezõnek.

Ha a Darkness kiszámítható, akkor mi a Falls? (egyébként én is vágtam a film felénél, hogy ki áll a háttérben, ugyanakkor az utolsó negyed óra történéseit nem hiszem, hogy bárki is ki tudta volna találni elõre)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
minden annyira kiszámítható volt
a Falls-t éjjel monitoron nem mertem megnézni 😊)
érdekes tv-n már egyáltalán nem volt ijesztõ
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Qrva jó... Wesley Snipes Patrick swayze és John Leguizamo 3 transzvesztitát alakít... Lerobbannak egy koszos kisvárosban úton Hollywoodba... Kifekjezetten tetszik...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
vegre megenn lattam a mozi trailert... kb azota keresem a neten de sehol nem talaltam ( a t-rexes)
8,5/10
http://gaborszantai.co.uk/
Érdekesen volt vágva a a történet. A 3 fõszereplõ nagyon jól játszott, végül is tetszett a film. Többször nem hiszem, hogy megfogom nézni, de egyszer érdemes megnézni.
ázsiai thrillert még nem láttam, így 5.5/10, csakhogy jobb legyen, mint az átlag...
http://gaborszantai.co.uk/
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Nem gond, mondjuk ez sem szokott mindenkinek tetszeni, Blasta fiú pl. a Wrong turn-t (törnöt - loál)tartotta nézhetõnek és a Dead end-et szarnak, én fordítva.
Itt amúgy a linkje jól:
Dead end
Ja, és amiben Ray Wise szerepel, az már eleve kap plusz egy pontot (kivéve Jeepers 2), mert beszarok tõle, mióta elénekelte azt, hogy:
"Ó, a nyuszik és az õzgidák is várják a majálist, hát miért lenél épp te szomorú?!"
😊
vagyok.Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ugyanis a Harvesteren nincsen Dead end kritika.
Szerintem kb. olyan a vége, mintha fogyóban lett volna a filmszalag (vagy a pénz 1 új szalagra), és gyorsan befejezték, ahogy tudták.
De még mindig jobban örülök a Te 6 pontodnak, mint a Harvester-es 8, azaz NYOLC, veszettül irreális pacának.
Amúgy a vége szerintem korrekt. Sok fasza belezõshorroral szemben 😄
Egy szívszorító és könyörtelen történet a mexikói maffiáról. A mostanában megjelent 100% akció, semmi történet típusú megamoviek után egyenesen felüdülés volt. Nincs teleaggatva fölösleges lövöldözésekkel, robbantgatásokkal, a történet is elég nagy szerepet kap. Denzel Washington szokásos jó játéka jellemzi, de közel sem olyan jó, mint pl. a Kiképzésben. A film legnagyobb hibája a teljesen kiszámítható végjáték, de azért próbáltak 1-2 csavart vinni a történetbe, ami néhol talán már túl erõltetettnek tûnik. De mindent összevetve egy nagyon jó krimi-akció, kellemes szórakozást nyújt mindenkinek, és azért az agyat sem erõlteti meg túlságosan 😊)
8/10
A Dawn kritikádat légyszi keresd elõ megint, mert annak idején nem olvastam el

Mozinet idézet:
"A Trier által eltervezett „Amerika-trilógia” elsõ darabja csodálatos illúziókat épít fel..."
(http://www.mozinet.hu/display.php?tablename=mozifilm&film_id=1512)

Emlékszel még az én véleményemre, vagy bekopizzam háromszor? 😄
Nekem teccett. Carrey legjobb alakítása. Nincs gumiarc, nincsenek gegek, viszont nagyon sok arckifejezése, mozgása visszaköszön a Minden6óból. Kate Winslett fogyott 😊 kb ennyi maradt meg az alakításából, meg a hülye színû haja.
Egyszer érdemes megnézni, aki nem bírta megérteni a Vanília égboltot az ettõl biztos befordul.
Biztos fog pár független filmes díjat beszerezni.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Az eredeti közel tökéletes volt, azt azért messze nem éri el, a 28 nappal késõbb is jobb nála, de ezek után azért ott lohol a film.
Csak tudnám, hogy a rohanós zombik hova sietnek? 😊 (eddig lassúak voltak, most sikerült átesni a másik végletbe, gratulálok) (8)