Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van az imdb-n egy hasonló témáról egy topik. Ott azt boncolgatják, hogy miért van az, hogy a világ legjobb filmjeinél is van mindig néhány ember, akinek egy kicsit nem tetszik az egész, de ahelyett, hogy 10 pont helyett 5-6-ot adnának rá, mosolyogva benyomják az 1-et és utána elégedettek magukkal, hogy milyen fasza gyerekek voltak.
Nyilván a mûvészetben minden szubjektív egy adott szinten, de nem hiszek abban, hogy 100%-ig. Ha így lenne, akkor nem léteznének színvonalas mûalkotások, csak és kizárólag középszerûek, hiszen mindegyikrõl lenne pozitív és negatív vélemény egyaránt. Ha már több van az egyikbõl, akkor 100%-os szubjektivitásról nem beszélhetünk. Persze az megint egy másik kérdés, hogy melyik a fontosabb, az egyén vagy a többség véleménye. (Nyilván erre mindenki azt mondja, hogy a saját egyéni véleménye fontosabb, és nincs is ezzel semmi gond -> de baromira elkanyarodtam már az eredeti témától 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
És még egy - remélhetõleg nem durva - hasonlat: ha valaki nagy tömeg elõtt kijelenti, hogy az ég zöld, akkor arra ne számítson, hogy egy biológus hosszú kiselõadást tart arról, hogy miért nincs igaza, sokkal valószínûbb, hogy valaki a tömegbõl bekiált: "Hülye vagy vazzer!"
😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nekem nagyon tetszett, a japán Körnél szvsz jobb.
A hangulat, a sztori és befejezés is rendben van. Ja, és nem értek egyet azokkal, akik szájhúzva Hatodik érzék koppintást emlegetnek, ez a film jóval több annál, hogy egyszerû lopásként emlegessük.
(7,5/10)
sZERINTEM NEM ÉRTETTED MEG, AMIT MONDANI AKARTAM.
(bocs a capslockért, de már nem írom át 😊
Arról van szó, hogy adott néhány olyan film, amit egyes emberek szinte vallásos áhitattal tisztelnek.
Néhány évvel késõbb jön valaki, aki beledöngölni a földbe ezeket. Tegye csak, magánügye!
Annak, akinek a kedvence le lett szólva, hadd ne kelljen már sokadszorra is leírnia a véleményét, de _emellett_ azért talán hangot adhat annak, hogy véleménye szerint nem ért egyet a másikkal (mindezt anélkül, hogy evidenciákat ezredszer is le kelljen gépelnie).
Ne kelljen már mindenkinek ezredszer újra és újra leírnia a véleményét, ha jön valaki, aki csak most látta, és negatív kritikával illeti.
Én nem szóltam le, bár megmondom õszintén, lett volna hozzá kedvem. Szerintem a filmtörténelemben összesen 10-20 olyan film van, amire én 10 pontot adnék, de ez a kettõ mind benne van ebben a szûk listában.

Most már tudtam, hogy mire számíthatok, így sokkal jobban tetszett (7/10).
Patrick Bateman-rõl (Christian Bale) pedig nem tehetek róla, de mindig Jano jut eszembe 😄
Sokáig nem néztem meg, mert szokás szerint jópáran szarrá fikázták, de meg kell hogy mondjam én jól szórakoztam rajta.Nem akasztottak ki a "hogyan kerül oda Frankenstein, meg Jekyll&Hyde, meg mér ott van Budapest" szintû okosságok.Csak úgy néztem, mint egy látványos akciófilmet, komoly mondanivaló nélkül és arra tökéletes.
6.5/10
Nem beszélve az Amerikai História " Kicsit kidolgozatlan, elnagyolt forgatókönyv"-érõl és kidolgozatlan jellemeirõl.
Bármit is ír ezzel kapcsolatban, az számomra baromság.
Ez van, mások vagyunk, de a véleményem ennyi.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egyszerûen jeleztem, hogy mi a véleményem errõl a "kritikáról".
Nem akarok meggyõzni senkit arról, hogy ezek a filmek milyen jók vagy rosszak.
Egyszerûen NAGYON nem osztom a véleményét és kész.
Hát ez -már megbocsáss- de ultra nagy LOL
"Ponyvaregény --> Na hát ez egy Tarantino klasszikus. Az egyetlen érdekes dolog, amit találtam benne, az a film címe és a jellege közötti párhuzam. A cím ugyanis a ponyvaregény, ami kétes értékû, esetleg értéktelen könyvet jelent. Ha végignézzük a jó hosszú filmet, kb ugyanezt kapjuk. A párbeszédek mind jelentéktelenek és kis apróságokról szólnak. Az igazi cselekmény nagyon felhígul ezekben a dialógusokban. Volt pár jó pillanata a filmnek, de engem különösen nem hatott meg."
Ez meg egyenesen NO COMMENT
Underworld --> Igen látványos akciófilm. Nincs szájbarágás, erõltetett faszságok. Úgy egyben van. Király.
Wild at Heart (Veszett Világ) --> Lynch film, ennek megfelelõen érdekes. Tele van groteszk elemekkel. Van egy különleges atmoszférája. Igazán az érdekes benne, hogy nem igazán tudod, hogy mi miért történik, csak azt, hogy történik, és van. Ez az alapsztori. Amitõl érdekes lesz a film, az a körítés. De nálam még mindig a Mulhollan Drive a király!
Amerikai história X --> Kicsit kidolgozatlan, elnagyolt forgatókönyv és jellemek. A nagy náci megtérése is kiszámítható és nevetséges. Igazán nincs kidolgozva az ok. Nekem nem jött be annyira.
Ponyvaregény --> Na hát ez egy Tarantino klasszikus. Az egyetlen érdekes dolog, amit találtam benne, az a film címe és a jellege közötti párhuzam. A cím ugyanis a ponyvaregény, ami kétes értékû, esetleg értéktelen könyvet jelent. Ha végignézzük a jó hosszú filmet, kb ugyanezt kapjuk. A párbeszédek mind jelentéktelenek és kis apróságokról szólnak. Az igazi cselekmény nagyon felhígul ezekben a dialógusokban. Volt pár jó pillanata a filmnek, de engem különösen nem hatott meg.
Oldboy-még1xer megsasoltam,10/10
Boldog szûletésnapot-magyar film de nagyon jopofa
Infernal Affairs 3.-egy 8-ast kap
Levity-Thorton mindig is tetszett/mint szinész/😊)
Na tegnap ennyit "fekûdtem" végig.......
Link alszik...ez már sok..😊)))

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Még mindig nem tudom megunni.
És a csajomnak is tetszett...
(nagyszó)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hogy ehhez hogyan sikerült Queen of the damned színvonalú folytatást készíteni...? 😞
Nem irtad jol.
"de ez kibaszottu' nagyon eroltetett"
Akkora baromsag volt vaz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A film utan negy orajig nem lehetett hozzamszolni! Az egyik legmeghatobb muvi amit valaha lattam!
Nalam a TOP10-ben az elsok kozott van!
De ez nagyon bejött.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
vegulis nem is lett volna rossza film csak sok baromsag volt benne😞(( ez a fohos csaj meg ronda mint atom.... nagyon unszimpatikus
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.