106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Real13 #32908 Severance
Napjainkban a horror műfaj válságban van.Azt gondolom,ez nem titok.Van ugyan a műfajnak egy-két jó próbálkozása,mint pl.a Fűrész.Általában azonban van egy klisékből építkező film lesz egy mai horrorból(végeláthatatlan sor...),vagy remake-elnek egy régi klasszikust..(Halloween,A texasi láncfűrészes gyilkos)Van azonban még egy ág,amelynek lényege a következő:végy egy alapjából klisés,ám kidolgozott forgatókönyvet,rakd tele fura fazonokkal,rakj bele poénokat0 és ,jó sok vért...Ilyen volt a Slither című egész jó horrorkomédia,és ilyen ez a film is.
A mű Magyarországon(!)játszódik.Angliából egy cég az alkalmazottait csapatépítő tréningre küldi.Miután a buszsofőr nem hajlandó őket továbbvinni egy mellékúton(a főutat lezárták..egy bazi nagy fával xD),hőseink úgy döntenek,gyalog mennek tovább.A villa azonban,ahová mentek,nem olyan,mint azt ők képzelték,sőt,valakik nagyon berágtak rájuk,mert a csapat egyre fogyni kezd,jó horrorhoz híven,hőseink pedig próbálnak menekülni a végzetük elől.
A karakterek szerethetőek.Ez jó pont,én már sajnos elég rég láttam olyan horrort,ahol azért is szurkolok,hogy ez meg az az ember élje túl a filmet,nem csak azért,hogy valaki nyírja már ki azt az idegesítő szőke libát.Kedvencem Gordon volt,eszméletlen karakter volt.Sajnos az ő végzete lett legrondább ./így próbáljon az ember szurkolni valakinek/
Rengeteg poén van a filmbe,van odamondós,pár nagyon nevetős,és van pár magunkban mosolygós.(az a kedvencem,amikor a levágott lábat egyik hősünk megpróbálja betuszkolni egy hűtőszekrénybe)
A filmben többször is magyarul beszélnek(a buszsofőr),az ember tényleg érzi,hogy ez Magyarország.Elkapták a hangulatát kicsiny országunknak.Szerencsére,bár a gyilkosok is magyarok,nem kapunk olyan fikázást,mint a Motellel a szlovákok,itt egy elszigetelt csoportról van szó,és nem egy egész ország sablonokba állításáról.
Kellemes horrorkomédia lett a Severance.Szórakoztató,ötletesnek is mondható,ez pedig már jóval több,amit egy mai horrorról általában el lehet mondani.
8.0/10 -
1408
Hát, az érzelmeim vegyesek. Volt rész, ahol megijedtem, de igy visszagondolva, egyik jelenet sem volt igazán ütös. Az özönvizek meg már majdnem hogy unalmasak, de mindenképpen feleslegesek voltak. A hangulata az megvolt a filmnek, meglepetéssel sehol sem tudott szolgáltatni.
Nem is tudom megéri e megnézni vagy nem..? Ijedős kislánykák társaságában szerintem azért mindenképpen!
Kiváncsi lennék, ki hogy értelmezte a végét a filmnek?! -
Evan Almighty
Hát, az első rész után másra számítottam, persze Jim Carrey-t nem lehet utánozni, és ahogy a film halad előre ez világossá is vált hogy nem is ezt akarták. Maga a történet tetszett, voltak vicces jelenetek, de nem annyi mint amire számítottam. Tévébe való délutáni mozi, semmi több. -
Lipi1980 #32905 Number 23
Elég érdekesre sikeredett ez a film. Bár ha belegondolok, hogy az a Joel Schumacher rendezte, aki olyan filmeket jegyez, mint a Fülke, a Rossz társaság, a 8MM, a A Batman és Robin, az Ügyfél, akkor nem nagyon lepődök meg. Az első fél óra után nem gonolná az ember, hogy ebből thriller lesz. És tessék: olyan (rémálom szerű) álom és valóság keveredésnek lehetünk szemtanui, hogy már magam sem tudtam, hogy most akkor ki-kivel van...
Sokan beskatulyázzák Jim Carrey-t az eddigi remek (kivévé a Grincs) vígjátékai alapján, így nekem is néha előjött ez az érzésem, de meg kell mondjam thrillet kategoriában is megállta a helyét! Bár egy-két képkockán felfedezhető a régi Jim Carrey is...
Összességében 9/10
Miss Potter
Egyre jobban belopja magát a szívembe a Bridget Jones-ként elhíresült Miss Zellweger, így ennek a filmnek is optimistán fogtam hozzá. És nem csalódtam. Azt kaptam, amit vártam!
8/10 -
Lost Room -
Elejen untam aztan bepordult es a vegeig meg sem alt az izgalom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kar hogy a vege tul gyorsan tortenik es meg csak nem is magyaraz el semmit a sorozat. ugy maradol mint akkor amikor kijottel a Matrix Reloaded vetiteserol. Azaz "MIVAN?".
De erdemes megnezni mert naon jo. -
Titkárnő
Perverzék romantikáznak, Maggie Gyllenhaal pedig isteni!
Ritka jó film, sejtettem, hogy jó lesz, de azt nem, hogy ilyen és ennyire.
+Angelo Badalamenti nagyjából Morricone kaliberen vezényeli a filmjeit.
tízpertíz -
az és télleg nem xar autó, csk a filmben lévő le van sportolva :) -
Rocky Balboa
Kicsit rókabőr érzésem volt, de azért nem volt annyira rossz. Érdekes volt látni, hogy az öreg Rockyban milyen érzések vannak még. A boxjelenet a végén nem igazán tetszett, de elment. 6/10.
A hatodik érzék
Nem is értem miért nem láttam még ezt a filmet. Az elejétől a végéig tetszett. Bruce Willis játéka is jó volt, a sztori is, a zene, a legjobb pedig a "csattanó" a végén. Én legalábbis erre nem számítottam :D 9/10. -
jefferson83 #32900 Én pontozásom: #32696 -
jefferson83 #32899 Én már értékeltem ezt a filmet és ott megemlítettem, hogy kedvelem ezt a stílust, ezért is fájnak azok az eget rengető ostobaságok melyeket bennehagytak pl.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk amikor szigszalaggal betekerve átugranak a másik űrhajóba az magában -5 pont. Nem tudom, hogy értelmes emberek ezt hogyan írhatják bele egy alapvetően jónak induló filmbe. -
luckyboi #32898 Hát, a nap resetelése nem butaság... :) Amúgy most néztem meg és elég jól sikerült, kevesebbre számítottam. Teljesen izgulósos volt sztem. -
jefferson83 #32897 Nem a látványos akciók hiánya miatt, hanem a hatalmas butaságoknak köszönhetően veszít 4-5 pontot az értékéből.Sztem. -
Kanál #32896 eye candy meg minden, de ha nagy űrszkifi fen vagy lehet tényleg tetszeni fog -
íjjjj....
hát,mostmár megnézem.az elejének olyan a hangulata teljesen,mint annak idején az elsüllyedt világok-nak.főleg,amikor a merkurt nézik.az mekkora depi egy rajzfilmsorozat volt.
szóval,ha végig megtartják ezt a hangulatot,és nem lesz benne semmi igazán látványos akció,akkor is tetszeni fog-sztem...majd utána megmondom. -
Kanál #32894 szerintam hagyd úgy ahogy van és maradjon meg a tudat hogy mekkora film, mert ótvarszar egy alkotás :D -
sunshine 10/10
-az első fél óra...tovább nem jutottam,ugyanis sikerült valami nagyon béna rilízt letölteni,és semmi nem játssza,csak az mplayer,de az is csak pár percig,aztán leáll,beletekerni meg nem lehet,azt sem engedi...de megöl a kíváncsiság,nagyon nagy filmnek ígérkezik...
keresek valamit,ami lejátsza... -
Hát azért egy Dodge Challenger (ha jól tom olyan van a filmben) nem éppen "szar" kocsi :P -
TomDantes #32891 Grindhouse:Halálbiztos. -
Melyik az a Tarantino muvi ahol egy kaszkadorrol van szo aki csajokat gyilkol a szar kocsijaval? -
Planet Terror -
Grindhouse: Terror planet 9/10
Agyament, de üt mint ááállat. Kegyetlen zombik, őrült akció, látványos jelenetek, géppuskalábú csajszi... mi kell még?
(a másik a Death Proof is jó, de nekem nem teccett annyira mint ez) -
My Super Ex-Girlfriend 5/10
Nem valami nagy durranás bár egyszer-kétszer hangosan felröhögtem rajta.
A cápa nem kicsit volt túlzás... -
a stílusoddal van a gond
Amélie csodálatos élete
igen,még csak most láttam.és bizony utolért az a közhely,miszerint sokat dícsért film már csak rossz lehet.najó,túloztam :)
szóval a lényeg:óriási elvárásokkal kezdtem neki,és nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.kifejezetten szeretem az "életigenlő" és a jó(!) szerelmes/romantikus filmeket,és ezekkel a részekkel nem is volt baj,de sokszor megfogalmaztam magamban a kérdést:"miért készült el ez a film egyáltalán?".most biztos sokan megdobálnak ezért,de én ezt éreztem,és egy filmnél ez nem jelent jót.biztos hogy benne van az is,hogy már millió hasonló filmet láttam,és hogy nem voltam a megfelelő hangulatnál éppen.
sok már ez a 6 év,ami a premierjétől telt el,az elvont dolgok(többek között ezek tették híressé) már koránt sem ütöttek akkorát,mint kellett volna,hiszen ezekhez már hozzá vagyok szokva,ellenben azokkal,akik a bemutatása idején látták a filmet,hiszen ezek a dolgok még jóval szokatlanabbak voltak akkor.
ötésfélpertíz :S -
...jó, majd lassan befejezem. Mióta bannolnak itt embereket azért, mert megállapítják, hogy egy film szinkronja egy határ szar? -
Ezt a dick-et (ja bocs,riddick-et) valaki bannolja má' ki.Köszönöm a figyelmet. :) -
Lassan befejezhetnéd... -
És mégis milyen indokkal, te szerencsétlen spicli? -
miért használsz spoilert mindegyiknél? erről szól a topik... -
qper #32880 

-
Die Hard 4.0 szinkronja egy nagy határ szar. -
gabesz012 #32878 Túl vagyok a Die Hard 4.0-án.
Hát ezt a filmet még párszor meg fogom nézni asszem. :) Ahogy olvastam az értékeléseket, egyre magasabbra tettem a mércét, de szerencsére nem csalódtam. Látványos, izgalmas, humoros. (A filmek kb. 90%-át eredeti nyelven nézem, de itt úgy jött ki, hogy magyar verziót néztem, de szvsz. nagyon jó lett a szinkron!) -
#32853 -
csgj #32876 sztem jobb volt, mint a leégett Shrek 3... :) -
Surf's Up 6.5/10
Kiszámítható gyenge történet.
Viszont a szereplők aranyosak voltak. -
Pathfinder
érdekes vikinges-indiános Rambo I. 8/10
A faun labirintusa
kicsit szomorú történetü beteg látványvilág 7/10
Vadidegen
Halle Berry rajongó vagyok ugyhogy 8/10,mondjuk sikerült csöbehuzniuk a történettel,pedig azt hittem tudom mi a vége...
A Simpson család
aki szereti tudja miért ennyi 9/10
Surfs Up
laza mese laza figurákkal 7/10
-
Shadowboxer-Árnyékboksz
vegyesek az érzelmeim, de nem csalódtam.......nekem nagyon bejött.
10/8 -
gaben4 #32872 bocsi 6/10 -
gaben4 #32871 Dermesztő szél nem volt rossz igaz többet vártam a videó alapján de azért n rossz.nincs baj vele csak horrornak gyenge.10/6 -
Rounders - 9/10
imádom, alapfilm, minden pillanata, minden szövege, minden karakterek Nr.1.
persze az élvezheti leginkább, aki pókerezik, de azért ajánlom bárkinek. -
mivan?