[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nemsokára vége a nyárnak de most volt időm nem egy filmet megnézni.Én így látom ezeket a flmeket egy 10-es skálán
Die Hard 4.0:nagyon nagyon nagy film...jöhet a Die Hard 5 10/10
28 weeks later: a 28 nappal későbbnél sokkal jobb a Resident evil Apocalypse-nél pedig mérföldkövekkel 8.5/10
Transformers:szerintem a nyár legjobb filmje:) Abszolút 10/10
Spider-man 3:na ettől sokkal többet vártam..nekem lapos volt csak a vége fele volt izgalmas 7/10
Brokeback mountain:csak a témával kell megbírkozni de annak ellenére nagyon jó story és csodálatos tájak voltak benne 10/10
Mr.&Mrs. Smith:hogy ezt eddig miért nem láttam még? 10/10
Zodiac:jó film volt meg érdekes is csak az volt vele a gond hogy néha már azt se tudtam hogy ki kicsodával van.. 9/10
Redline: na hát ez a tipikus májerkedés az autókkal stb a story meg a 0 alatt van. 3/10
Vacancy:egy horrorfilmhez képest semmi extra nincs benne de egyszer nézhető 6/10
Disturbia:egész jó film..ez is valami thriller akar lenni nem sok sikerrel de itt legalább jó a történet. 8.5/10