Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Értékelésemminusz 1000/10
Ha őszintén a szemembe néznek, mindig elkap a röhögés.
Alig mutatnak benne valamit az idegenekbõl, mégis parás szinte végig.
Shyamalan ehhez azé ért!
Ezek a vérszegény próbálkozások amik mennek (gothika, sötétség leple (vagy mi), tinihorrorok, szörnyes fasságok) nem érik meg hogy beülj rájuk.
A kör még kivételt képez, mert a fényképezése a filmnek csillagos ötös volt, és a vége az kivételesen parás volt!
Akkor errõl ennyi, amit kihagytam jó.
Thriller: Seven, Hatodik érzék, Jelek
Ez csak a nagyja, ami hirtelen eszembe jutott
Egy idiótaság.
Tucatfilm.
Megnézed-->letörlöd---->elfelejted
A kör már parásabb, egyedibb ámbár az is egy idiotizmus méghozzá a köbön!
De mégi mi az ami kiemeli a többi "12egytucat" tinihorror közül?
Mitõl figyelnék oda rá?
Ezt nem értem zool kommentjében...
ERRE ÉRDEMES ODAFIGYELNI????
OSZT MÉGIS MIÉRT?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Sokkal, de SOKKAL szarabb filmek is léteznek az említett mûnél.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de mintha az utóbbi idõben nem csinálnának annyi igazi jó horrort mint régen, gondolok itt pl: Evil dead 1-2, A ház, Alvajárók, Rémálom, Helloween, Péntek 13... (ez utóbbi 3-nak inkább csak az elsõ két része volt szerintem jó). Nem mondom most is van 1-2 amire érdemes odafigyelni pl: The ring, Jeeppers Creepers 1..., bocs több hirtelen nem is jut eszembe, de igazán újjat egyik se mond. Vagy lehet anno még a kalózvideo korszakban amikor még igazi csemegének számított minden, más volt a rálátás? Hiszen ma már majdhogynem mindent meg lehet szerezni dvd-n, vagy .avi/mpeg-be innen-onnan. - Múltkor láttam a Passiót cam-os verzió dvd-n, belelóg egy muki ahogy leül a moziba.
De jót röhögtem rajta, igaz a film elég megrázó volt... -.
Van olyan új horror film amit érdemes lenne megnézni?
Ajánljak néhányat? 😊
Az a befejezés a könyv teljes meggyalázása. Mikor megnéztem 10 percig nem tuttam megszólalni, mert csak az járt a fejemben, h "Miageciii?!4!"
Nem kell egy könyvet szóról szóra megfilmesíteni, de ez b+.. áhh. mé hoztátok fel, most tiszta ideg lettem!!!
:/
N0 TXT TLK PLZ!4!
)Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
meg az Ál - Arc-ot na az már beficcent 7,5/10
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Többek között õ szerezte a zenéjét a Star Trek, a Majmok bolygója, az Emlékmás, az Elemi ösztön címû filmeknek. Rózsa Miklós tanítványa volt. Utolsó munkája a Looney Tunes: Back in Action volt.
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
7/10
Azonosság:
-elég gyenge thriller-krimi keverék,de egyszer meg lehet nézni
4/10
Titokzatos folyó:
-fordulatokkal teli thriller,nekem jobban bejött,mint az elõzõ film
6/10
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A 26 resz plusz a End Of Evangelion egy tokeletes muvet alkotnak. Beteges tortenet aminek nagyon nehez megerteni a lenyeget ezert nem art tobszor is megnezni egy ket reszt. Az en velemenyem hogy ez egy mestermu! De nagyon keszujon fel lelkileg az az ember aki vegig nezi oket. En most fejeztem be es nagyon a hatasa allat vagyok. Ugy a 20-adik rezzik egy mindenapos anime-ra emlekeztet... az utolso 6 resz plusz a film volt az ami a kello pofont megadta.
Te jo eg amig en ezt kiheverem 😞
10/10