106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
- Beszartál anyab@szó?! Jobban tennéd, mert ez a zöld sapkás jön és szétrúgja a nagy seggedet!
- Zöldsapkásokat szoktam reggelizni! ÉS most még éhes is vagyok!
- Nem hiszem el ezt a macho faszságot!!!
-
Idézd be, ha olyan fontos neked. -
Ja télleg! Én a Hull a pelyhesre gondoltam. 
De az meg Ovizsaru.
-
B+, alig egy hete írtam a Johnny Was-ról, nézzétek meg, utána írjatok ilyen hülyeségeket. 
-
legjobb a Kommandóban a krómozott balta amivel a fát vágja
-
- Ha vissza akarod kapni a lányodat, működj együtt velünk! Jó?
- NEM!
-
- Emlékszel Sully, mikor azt mondtam, hogy téged öllek meg utolsónak?!
- Iiigen Matrix, azt mondtad!
- Hazudtam!
- Mi történt vele?
- Elengedtem! -
Kommandó... Örök kedvencem... :D -
Oviapu? 
Szerintem neki a Terminátor való + még egy-két akciófilm ami illik hozzá (Hatodik napon, Ragadozó). -
Na és a Télapu az smafu???
-
:D
Gondolom ez a lényeg...olyan mint Schwarzenegger - neki sem áll jól, csak a kemény, agresszív szerep. -
Csak mert a Chelsea-ben játszott? 
Nem tom, nekem ettől felfordul a gyomrom, hogy az ilyen emberek foglalkoztatják a filmipart. Mármint persze sok agresszív filmes van, de legalább legyen valami kreativitásuk. Ebből a pailiból nem nézek ki semmit, csak agressziót, amivel felhívja magára a figyelmet. -
Most már még jobban bírom...kemény ember! :D
-
"Vinnie Jonest manapság mindenki színészként ismeri - valóban remekül játszott Guy Ritchie filmjeiben -, de igazából nem kellett megerőltetnie magát, elég volt, hogy önmagát adta. Jones egykoron rettegett ellenfél volt a csatárok számára, tizenkétszer állították ki pályafutása során, és egy ízben azt a bravúrt is sikerült véghezvinnie, hogy a mérkőzés harmadik másodpercében sárga lapot kapott egy szabálytalanság után.
1988-ban a Wimbledon játékosaként olyan súlyos sérülést okozott a Tottenhamben profiskodó Gary Stevensnek, hogy a Spurs-védő kénytelen volt visszavonulni, az egyik legismertebb fenyítését pedig Paul Gascoigne szenvedte el, amikor Jones "belekapaszkodott" Gazza férfiasságába.
1989-ben az evertonos Kevin Ratcliffe volt a szenvedő alany, őt szimplán lefejelte Jones, 1992-ben a Chelsea játékosaként obszcén jeleket mutogatott az Arsenal híveinek, amiért 1500 fontra büntették. Ugyanebben az évben óriási vihart kavart A labdarúgás keménylegényei című film, amelyben Jones volt a narrátor, és azt mutatta be, hogy milyen piszkos trükkökkel tudja a védő terrorizálni, rosszabb esetben harcképtelenné tenni a csatárokat.
Az angol szövetség 20 ezer fontos büntetést szabott ki, és fél évre eltiltotta Vinnie-t, de ezt később felfüggesztették.1995-ben egy újságíróval akaszkodott össze Dublinban, a vége az lett, hogy a zsurnaliszta vérző arccal távozott a helyszínről, mert Jones beleharapott az orrába. 1998-ban szögre akasztotta a stopliscipőt, de megváltozni nem tudott, továbbra is botrányokba keveredett, a visszavonulása évében 100 óra közmunkára ítéltek, mert bántalmazta a szomszédját, sőt 400 font kártérítést is fizetnie kellett Timothy Gearnek, mert komoly sérüléseket okozott neki, amikor megütötte és megrúgdosta.
2003 júniusában egy repülőn utazva bántalmazta az egyik utast, aztán megfenyegette a személyzetet, amiért 80 óra közmunkára és 1100 (300 a sértett kártérítésére, 500 a legénység fenyegetéséért és újabb 300 a bírósági költségek megtérítésére) font befizetésére ítélték. A listát elnézve nem csoda, hogy nem művészfilmben láthattuk Vinnie Jonest..."
Nem gyenge a pali... :DDDDD -
Jaja... :D
Nem megszokott tőle ez a figura! -
tényleg jó film, de tök fura volt látni, hogy az a fickó, aki más filmjeiben a keméyn alakot játsza, ebben néha elég keményen kap :D -
Gépállat SC - (Mean machine)
8/10
Nagyon jó kis film, Vinnie Jones-sal a főszerepben...ahogy látom, Vinnie igaziból is focizott, és ez meg is látszik a filmen - mindent ő maga csinál, és elég durva dolgokat. A focis jelenetek nagyon jók, eddig a legjobb, amit láttam (cselek, belassítások, gólok)! Pl. a Goal!-ban mikor Munez cselezget, nem nagyon mutatják csak a lábát (gondolom nem ő csinálja a dolgokat), de itt, mikor Vinnie cselez benne van az egész ember a képben - sokat dob a filmen...szerintem.
Ja, és egy plusz pont : Jason Statham is szerepel benne! :D
Ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a focit! -
Azt a filmet nagyon útálom... -

-
1000 halott háza
Ekkora kikúrt fasságot....ilyen nagy baromságot se láttam még....horror filmnek nagyon gyenge.....fröcsög a vér meg minden, inkább undorító...
10/0,5 -
Borat
Sokadjára nézve is szakadtam végig :))))
bár szinkron ront rajta... -
Ace Ventura 2
Alul mard az első résszel szemben, de ebben is vannak olyan részek ahol dőlni lehet a röhögéstől.....pl. az elején, mikor azon a partin meg a vetítőben voltak meg ugye a nagy orrszarvú jelenet :D
Azért összességében egy 10/8 -
luckyboi #32726 Intim Részek - poén
-
Napfény
Tetszett a mondanivalója, a karakterek, az érzelmek, a látvány, a zene. Egy picit zavart a "kamerakezelés", de ettől függetlenül jó kis film volt. Néhol kicsit vontatott volt, néhol kicsit unalmas, de kárpótolt a jellemek kidolgozottsága és ábrázolása. Mindenkinek ajánlom. 8/10. -
The Host
Bár egy kicsit gagyi kivitelezésű film mégis elég tűrhető volt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hol volt a katonaság a végén?
Miért nem hatott a por amit bevetettek? -
a 2 tényleg nagyon szar lett, de a trailere alapján szvsz a 3 lesz a legjobb =) -
Nem csak neked.
Az egy, az már egész korrekt volt, nekem legalábbis bejött. A 3.ra kiváncsi leszek, bár sok a 2-höz hasonló gyagyi jelenet már a trailerben is van, de az összhatás valahogy jobbnak tünik. Csak majd probáljak ne gondolkodni, hanem simán bambulni a filmet! :P -
Nekem vérgagyinak tűnt. De ízlések és pofonok... :) -
Nekem pont a kettő tetszett, közelebb volt a játékhoz, a karakterek és a szereplők, a látvány és a pergés. De ezis olyan film hogy játék fanatikusnak kell lenni ahhoz hogy átérezd:) -
Seten #32719
Azt hittem a "Szahara" egy II. vh-s film, James Belushi-val.
-
Na ja, Resident Evil első részének tényleg nagyon jó lett a vége, zene is passzol, viszont a folytatás eléggé gyenge lett szvsz. 3. rész már nem is annyira érdekel. -
Real13 #32717 Slither/2006/
Remek horror/poén film,bár inkáb horror,de remek kiszólások vannak benne,és eléggé egyedi film,szóval horrorfanoknak kotelezo. Meglepetés volt számomra,unokatesóméknál bukkantam rá,és éjjel megnéztem,jól szórakoztam rajta Véres is,poénos is,porgos is.Nem egy világmegváltás,de nem is kell tőle elvárni .
A torténet eleje:Egy élőskődő valami , nem tudom pontosan mi,na szóval az űrből a foldre érkezik.Megfertőz egy embert,aki ettől megvadul szép lassan,tulajdonképen zombi lesz,de annyiban más,hogy megmarad az esze,tud beszélni..de ennek a dolognak tovább kell terjeszkedni..de mondom,rengeteg benne a poénos elem is.
7.2/10
Kaptár
Végre/?/ megnéztem én is ezt a sokat szidott filmet..szerintem nem volt rossz.Napersze,csak úgy élvezhető,ha megvan hozzá a hangulat,külnben ezer dologba belektne az ember...A film legjobb jelenete egyértelműen a vége,ahogy SPOILER a csaj kilép a város utcáira,minden véres,aztán felkap egy shotgunt..király SPOILER END
Amúgy egy korrekt zombifilm.Nem tobb.
6.6/10 -
Már régóta megvolt, gondoltam eltüntetem...nem gondoltam, hogy az 1 után ennyire el lehet rontani a 2-t! :D -
Azért 2 ilyen film után hogy sikerült a harmadikat kiválasztani... :D -

#32713 -> Ja, az nagyon gáz. Ott volt az a pont, hogy nem nézem tovább...de mégis végignéztem, ha már elkezdtem! :D -
Mekkora gáz már a vonatos jelenet a XXX 2-ben! :( -
Nyarlathotep #32712 "A film után az volt az érzésem, hogy elpocsékoltam 1 1/2 órát az életemből... :("
Kiváncsi vagyok, egy 30 éves házasság után milyen érzésed lesz! :D -
Ponyvaregény
9/10
Mindig azt hallottam, hogy ez egy alapfilm...rászántam magam, megnéztem és tényleg! Nekem nagyon tetszett, hogy összekapcsolódnak a "fejezetek", a szövegek is jók, nem eröltetett, olyan spontán.
Tudom ajánlani mindenkinek, aki még nem látta!
Szemtől szemben
9/10
Ez egy nagyon jó film, Al Pacino és Robert de Niro főszereplésével. Azért nem 10/10, mert néha felesleges párbeszédek vannak benne.
Mondjuk én legjobban a maffiafilmeket szeretem, és ez a két színész alap ezekben...lehet ezért tetszik ennyire.
xXx 2
2/10
A Vin Dieseles xXx egy jó film, nem kellett volna hozzányúlni... A 2. rész egy nagy kalap sz*r. Nagyon régen láttam már ilyen sz*r filmet. Az a 2 pont is csak azért, mert Samuel L. Jackson jól játssza a szerepét!
A film után az volt az érzésem, hogy elpocsékoltam 1 1/2 órát az életemből... :( -
majd 10 év múlva próbáld be újra -
szerinted...