1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kojiro
    Dreamgirls - 8/10
    Ebből 4et a dagi csajszi, 4et eddie kap, vittek mindent. Az egész film olyan, mintha egy sima filmet akartak volna dalbetétekkel aztán a felénél meggondolnák magukat és musicalt akartak volna csinálni. Néhol az ének-párbeszéd nagyon erőltetett volt.
    De tetszett! Walk the Line meg Ray jobb.

Simpsons - 7/10
    Jó, dehát minden része az a sorozatnak, szal kb annyi értelme van mint egy Rém rendes család mozifilmnek lenne.
    Az elején az nagyon tetszett, hogy Bart azt írja 100x a táblára, hogy "megígérem, nem fogom a filmet netről letölteni".
    Túl az sövényennél sokkal jobb.

Matchstick man - 9/10
    Már láttam régen 2x, megnéztem újra. Nem nagyon lóg ki a hasonló kaliberü filmek sorából, de nekem valamiért nagyon tetszik.

Transformers - 8/10
    Ennek úgy álltam neki, hogy nem fogok semmibe belekötni. És ilyen szemmel a film jó. Suspension of disbelief!

Tango & Cash - 9/10
    Már soxor láttam csak régen. Végre megvan! A film első 3/4-e 10/10, csak az utolsó akcióturmix nem kéne vagy nem így kéne. Persze annak idején sokkal jobbnak számított.
    Ekkora hatalmas poénokat, mint pl a "rakás szar lófarokkal" rég hallottam már, a magyar fordítás 100/100 .

Isten nem ver Bobbal - 9/10
    Nyihaha