106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Bocs, de sztem az xpress-es tartalom elég jól tükrözi a filmet :)
Mondjuk ízlések és pofonok, sztem zseniális a film. Az ember eltöprenghet a film végén, hogy akkor most mit is látott és, hogy amit a filmben kerestek, vagyis a halál "ellenszerét" azt valóban érdemes-e keresnünk?
Requiem meg számomra igen előkelő helyet foglal el. Imádom azt a filmet. Aronofsky nem egy hagyományos rendező, szerencsére :D -
21 gramm
9/10 -
Az illúzionista
Hát ez qrva jó volt. A színészek, a fényképezés, a kosztümök, a hangulat, minden... Ráadásul az osztrák-magyar monarchiában játszódik a történet, ami még rátesz egy lapáttal. Jessica Biel jő bőr... :)Story jóval egyszerűbb, nem kell agyalni rajta, mint a Prestige-n, de nagyon tetszett ez is... A csattanó a végén jó volt... :)
Az az egy negatívuma a filmnek, hogy a trükkök megmagyarázatlanok maradtak, és hihetetlenek.
9/10
Megnéztem a Forrást is, hát biztos bennem van a hiba, de nekem ez már nagyon elvont, talán máskor jobban fog tetszeni, most azonban nem voltam elszállva tőle. Hangulat kell ehhez a filmhez. Inkább nem is értékelem most, majd legközelebb. Xpressen meg olyan oltári nagy baromságot írtak a tartalomhoz, hogy az valami hihetetlen. A rendezőtől a Rekviem egy álomért c. művét láttam még, az sem lett a kedvenc filmem, szóval Aronofsky nem az én emberem. -
TMNT
Jó volt :D Tetszett, hogy nem vette magát túl komolyan, de még is azért nem ment át röhelybe az egész....az animáció is jó volt...örülök hogy nem volt olyan, mint több animációs filmben, hogy van egy szőrös lény v vmi és arra verik magukat hogy minden egyes szörszála mozog....még akkor is mikor nem kéne....ezt annyira utálom :D
Jó volt bár talán egy picit rövid....de talán a storyból ennyit lehetett kihozni, de az se volt szar :D
10/7 -
SUNSHINE
Tyűűű hát ez remek kis film volt! Rég volt már, hogy valamiben ilyen kellemesen csalódjak.
Hát igen, habár A MAG-hoz hasonló történettel rendelkezik, mégis egészen más (pl nem egy marhaság). Most nem a fizikai realitásról beszélek, hanem hogy ennek volt valami "lényege" is. A megszokott boyle-os stílusváltás itt is meg van, de amúgy egészen más "érzésű" film mint a többi. Kicsit hiányoltam a történet heroikus vonalát, de csak mert már túlontúl hozzá vagyok szokva.
8/10 -
Ja dual audiós, de ezt még én is MagyaruL néztem, mert annyira parádésan jól sikerült a szinkron és a régi szép időket eleveníti fel. Hogy szerettem ezt anno. -
"Miért vagytok Gyengék?
Játszatok!"
Még a magyar szinkron is király vele:) Wesley Snipes meg iszonyat állat választás volt a sorozatgyilkos szociopata személyére:) -
Demolition Man HD
EZ még mindig üt, végig vigyorogtam az egészet, annyira jók a színészek, meg a script. -
Erről van szó azok a régi szép idők:) -
Na végre én is meglestem az igazit,az egyetlent: RAMBO-T! :)
Ahhoz képest,hogy még abból az időből való,amikor én még lehet tervbe se voltam véve,nagyon korrekt kis film lett.Szépek voltak a robbanások.Az összképet csak a korra jellemző fakó színvilág meg Stallone fapofája rontotta.
Amúgy nekem mai szemmel nézve is megér egy 6/10-et. -
És lehetne sorolni ezer évig:) Ezek olyan filmek amik megismételhetelenek, manapság már ritka az ilyen de van azért, régebben ez 1szerűbb volt de nagyobb 5letek is voltak, nomeg a megvalósítások... -
Ezek mind az újdonságukkal tűntek ki. Ha nem lettek volna akkor és egészen mostanáig sem lett volna ilyen, akkor nagy valószínűséggel, ma is sikeresek lennének. -
ahogy a star wars se =) -
Live free or Die Hard aka. Die Hard 4.0
7/10
Nem volt rossz, sok eksön, McClane megint állat volt :)
Bár ezt a sok kiberfaszságot nem annyira bírtam, meg a babaarcú főgonosz se jött be, okosabban is megoldhattták volna. -
Jó film az Alien,de nem örök mű.Csak "jókor volt jó helyen".Ha most adnák ki,aligha lenne kultfilm. -
Ghost Ship -
luckyboi #32612 Na jó én ahhoz hasonlítok minden ahhoz kicsit is hasonló filmet.
A Szellemhajó meg egy kalap fekália volt - ahogy emlékszem - , uh annál mindenképpen jobb volt.
Számomra a maga kategóriájában ez a sorrend most: Aliens, Alien ....stb. és utána vmikor az Event Horizon. Sz'al mindegy, ma este is jól szórakoztam egy az általam kedvelt sci-fi-horror kategóriába sorolható filmen. Ennyi. -
Az Event Horizon-t ( Halálhajó ) én inkább a Ghost Ship-el ( Szellemhajó ) irnám egy lapra. Alien más kategória egy etalon, örök mű. -
luckyboi #32610 Jah, az igaz, de ha sci-fi horror kategória akkor nálam etalon az Aliens. A Gömb is jó, csak meg kell néznem megint. Olvasni nem sok időm van most még, ill. most már sajnos. -
ÉS pláne azért nem hasonlítható az Aliens-hez mivel az Event Horizon inkább a Gömbhöz hasonlít:) És az bár a film jó könyvben az igazi:) -
luckyboi #32608 Event Horizon - nem volt rossz, bár az etalon Aliens- hez képest kicsit elmaradt, talán a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fisbörn vs. félhalott szétszabdalt gonosz szem níl verekedős
rész egy kicsit erős volt.
7/10 -
Noree14 #32607 forgatókönyv írás tanulásához szeretnék segítséget..:)
és köszi a válaszokat -
Lenyomtam, sztem nem volt rossz. Jobban szórakoztam rajta, mint a Falun.
Érdekes mese volt, tetszettek a karakterek, főleg PG, kezdem a palit egyre jobban megkedvelni... :)
Kicsit elüt a film a rendező korábbi munkáitól, de nem volt rossz próbálkozás.
7/10 -
Pontosan mihez szeretnél segítséget? Rendezéshez és forgatókönyvíráshoz? -
irány a szépművészeti.. tanulj tovább ebben az irányban, különben akármilyen tehetséges is leszel, semmibe fognak venni.
szerintem.
14 évesen meg megfelelő ismertség vagy pénz nélkül, egyelőre felejtsd csak el a filmrendezést, forgatókönyv írást. Irogass regényt, novellát, azt finomitsd addig, ameddig kell.
megint csak szerintem. -
Csaba007 #32603 Disturbia:
Nagyon komoly film! Végig lekötött! Sokkal rosszabra számítottam de nagyon bejött!
9/10 -
Noree14 #32602 sziasztok
fogalmam sincs hol kaphatnék segítséget, remélem itt vki tud segíteni..
14 éves vagyok, és nagyon foglalkoztat a filmrendezés, és forgatókönyv írás, sőt már konkrét ötleteim is vannak, és jelenleg írok egy könyvet, amit már sok ismerősömnek elküldtem, és elég nagy sikere van...^^
tudom, hogy ennek semmi köze ehhez a fórumhoz, de máshol ennyit sem találtam mint itt.. na mind1
ha vkit v vmit megsértettem ezzel sajnálom
de aki tud segíteni annak nagyon hálás lennék..:)
email címem: [email protected]
ha most ezzel megsértettem vmilyen szabályt, sajnálom, csak segítséget szeretnék
-
Ez egy érzelgős sz*rságokkal megspékelt, baromságokkal teli remake f*s. Szerintem. Nézd meg az eredetit. :)
-
tényleg nem ajánlatos -
nyugodtan kihagyhatod, csalódni fox -
A falu
Hát, ez nem volt valami nagy szám. Egy erős közepes max.
A rendező korábbi filmjei nagyon bejöttek (6. érzék 10es, Sebezhetetlen 9es, Jelek 8as). A "csavar" a végén gyenge volt. Persze lehet, hogy nem ebben volt a hangsúly a filmben.
6.5/10
Lány a vízbent még nem láttam, most kezdem el mindjárt. -
Az eredetit érdemes megnézni, mert iszonyat nagy! -
Rambo-nak nem a zereje a lényeg, vagy a harci tudása, hanem a szellemisége... -
jogos
én is csak pilláztam utánna...
durva,hogy velem egyidős film -
Dawn of the Dead (2004)
Nem vút szar....ha a tegnapi 28 hónappal későbbhöz hasonlítom fényévekkel jobb volt :D
Bár ebben is volt sok baromság....pl.: nem értem, hogy minek érzelgős szarság egy horror filmbe?
Nah de mind1.... 10/6 -
Az elefántember
10/10.
Ezt a filmet látni kell, nem is tudok most nagyon mit írni... -
Ettől Rambo a Rambo, hogy Rambo:) ez olyan szó ami egy embert takar akinek ereje mint egy tank, és semmi sem állíja meg soha semmikor:) -
Rambo 3
8/10
Nem volt rossz, télleg fasza volt, de talán picit túlzottan is hihetetlen volt a sok eksönjelenet, meg Rambó sérülései.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végén amikor trautman meg rambó álltak szemben egy századnyi orosszal a nyilt terepen, és elkezdtek gyilkolni, akkor azért eléggé hitetlenkedve kezdtem fogadni, hogy majd ők ketten 2 fegyóval elintézik az összes oroszt, szerencsére a realitást megőrizendő (realitás egy rambó filmben? :))) jöttek az afgán barátok :) -
The Illusionist 8/10
Tetszett ahogy Edward Norton lassan tagoltan beszélt benne.
Jó volt a történet bár néha elég levágós volt. -
He's a pussy.