[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"-F35-ös vadászgép, 2 rakétával sem teszi a a földdel egyenlővé a kamiont és a körülötte lévő terepet? Plusz a DUPLA(!!!) gépágyú!!! ugyammá"
igen, ez az akció filmekben így működik és így is fog működni, mert a főhőst NEM LEHET vadászgéppel sem lelőni. 2010-ben sem lehet majd.
"-eleve, F35-ös??????? baszki, aszittem hálivúd már kinőtt abból a baromságból, hogy szolgálatba sosem állított haderőt vonultat fel (érdekes, a "gyerekes" transformersben tudtak létező haditechnikát felvonultatni, nade ezt csak úgy mellékesen jegyeztem meg). Persze ez a gép létezik, de még X35-nek hívják és a fene se tudja mikor lép szolgálatba, ha 1általán szolg-ba lép..."
én nem ismertem fel hogy f35, tőlem akár mig is lehetett volna, annak is van rakétája meg gépágyúja, a lényeg, hogy legyen egy repülő meklén ellen, ami NEM TUDJA LELŐNI! tök mindegy milyen tipus, ha birodalmi csillagromboló, akkor sem találja el.
"-az az ázsiai szuperk*rva az 50 kilójával mit bírt már ki, idegesített (akár akciófilm, akárnem, ha egy törékeny nőt jól pofánvágnak, odabasszák egy fémpolchoz ami jól rádől cuccostul, utána ne akciózzon már még egy liftaknában egy terepjárón ami előtte ment neki a falnak miközben ő a m.háztetőn feküdt... 2007-et írunk na, kit akarnak még hülyének nézni???)"
annak a csajnak olyan szerepe volt a filmben, mint a játékokban a minibossoknak. és mint ilyet, nem lehet odamenni és lefejelni. a gonosz emberek MINDÍG felkelnek legalább 1x
"-John-nak tén,leg ennyi lett a szövege, hogy "I'm gonna kick your ass"??????? Szánalom"
ezt nem értem:) amit én néztem abban több szöveg volt :)
"-ha jól emléxem a többi die hardban voltak POÉNOK!!! Ebben semmi, nulla, zéró, egy tréfásnak mondhtó szöveg vagy szitu sem volt, és ez a leggázabb!"
ez igaz, nem volt annyira poénos mint a többi
"-a végjáték pedig röhejesen összecsapott volt. John pont ott mászik le a szarrálőtt sztrádáról, ahol ezeknek a seggfejeknek a HQ-ja van, akik ugye nem is figyelik, hogy a vgép elintézte-e John-t, nyugiban szervezkednek a gép robbanásától 100méternyire...
PLUSSZ a végső leszámolás a "főgonosszal", blah. Komolyan mondom, így visszagondolva sok azaz 5 pont is neki."
ez viszont marhára nem egyedi. szerintem nagyon kevés film lenne sikeres, sőt mondhatom azt is, hogy nagyon kevés filmet lehetne egyáltalán megcsinálni ha a szereplők racionálisan gondolkodnának, vagy ha a rendező itt-ott ne segítene bele véletlenekkel. Ld. 24, ha a sorozatot elemezgetni kezdenénk és lovagolnánk a hülyeségeken, akkor nem ért volna meg egy évadot sem (szerintem)