Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké.
Meg jók a beállítások, szépen van fényképezve - ezt is elismerem. De tényleg nem fogott meg ettõl függetlenül.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Nekem is nagy kedvencem, kár, hogy az eredeti mangához képest agyon van vágva.
Ráadásul a sztori ott ér véget, ahol nem szabadna: egy vagy két rész a végérõl sosem készült el animének...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
SouthPark 4eva 😛PP

Riszpekk

Sephi
Futurama -

Ez a sorozat a The Simsons alkotoitol van. Most kaptam meg az oszes reszt. El sem kell mondani hogy a negyedik epizod utan nem neztuk tovabb mert fajt az oszes hasizmunk. Ennel jobb vigjatek rajzfilmet soha sem lattam.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Elf -

Ev legnagyobb baromsaga! Ne pocsekojatok a draga idotoket!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PetruZ
Ez a film nekem is kedvencem. 😊 És a fõvámpír tényleg nagyon béna. 😊
PetruZ
Azért, mert most hárman lesznek a fõszereplõk: Blade, Whistler lánya, meg valami renegát vámpír. A látott trailer alapján... hát elég vegyesek az elõjelek, szerintem inkább a második rész stílusa felé hajlik. Ami szvsz baromi nagy hiba lenne, az elsõ jobb volt.
FREAK
persze vágom, hogy mindez ízlés kérdése, nekem is van olyan kedvencem, amirõl pedig TUDOM, hogy sux film, de mégis megfogott benne valami

Vámpírok - talán a szereposztás is besegített (James Woods, Daniel Baldwin, Sheryl Lee)

mindenesetre a fõvámpír alakítása és ténykedése nevetséges, jókat röhögök rajta, de maga a kaland mégis bejön

Riszpekk

FREAK
mi volt benne új?

Riszpekk

FREAK
mondjuk B. Lee-t nem tartom említésre méltó színésznek (egyiket sem)

Riszpekk

FREAK
hááát amit Blasta írt, hangulat, de nekem is bõven elég volt egyszer látni, igazából nem izgultam, nem borzongtam, vége lett, kimentem pisálni 😊

Riszpekk

Blasta
A Holló elsõ része kizárólag brandon Lee miatt volt olyan amilyen.
Plusz a teljesen korrekt darkos hangulat ami magával ragaadóvá teszi azt a sztorit.
Nem érintett meg, ez van.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Ebben egyet értek, a Blade 1 számomra csk az újdonság varázsa miatt nem hagyott olyan rossz nyomot.

CSOCSO
de miiiert ez a nev?? kov resz meg neo lesz?
CSOCSO
BERSERK anime (full)
hat... tetszett nagyon is.. de ennek se volt olyan kellemes, jo befejezese😞
CalebJoe
Szar a link amúgy az Alien vs Predator-rol van szó.
De ez is érdekel:

Dynamic
Egyébként erre (mármint az AVP-ra) én is nagyon kíváncsi vagyok.
Dynamic
A Piros iksz szerintem is jó film lesz.Láttam a bemutatóját😉)
CalebJoe
Ezt várom már!

Így van.
És egyszer az életben valaki magyarázza el majd nekem azt is, hogy a Holló mitõl jobb a kereskedelmitévés-videotékás c-filmeknél, mert láttam már háromszor, de eddig nem sikerült rájönni.

FREAK
"BLADE 2-ben mi a jó???? SZÁNALOM, MARHASÁG!"

Ha már itt tartunk, a Blade 1 se kutya 😄

Riszpekk

CalebJoe
Ez nem kötözködés ez a te véleményed és én tiszteletben tartom.
Blasta
Had kötözködöm már!!!

Szal:
Superman - akkoriba nagy szám volt amúgy egy vicc. - JA
Batman 1,2- jó - A TÖBBI VICC! MI TETSZETT NEKED A 3-4-ben???????
Blade 1,2 - jó - BLADE 2-ben mi a jó???? SZÁNALOM, MARHASÁG!
X-men 1,2 - elmegy - AZ EGYIK LEGJOBB KÉPREGÉNYADAPTÁCIÓ, MINDKÉT RÉSZE ÁLLAT!!!!
Pókember - elmegy - GYENGE
Daredevil - vicc (Ben Affleck) - ÍGY VAN!
Tini Nindzsa Teknõcök - Móka ...
Hellboy - jó - OKÉS, LEGYEN JÓ.
Spawn - elmegy - RAKAT MOSLÉK, TÖBBET ÉRDEMELT VOLNA
A Holló 1,2,3 - király - HOLLO 1 ALAPMÛ a TÖBBI VHS szemét!!!!
Punisher - még nem láttam (,de a régi az vicc volt) - EZ AZ ÚJ EGÉSZ JÓ
Hulk - jó - AZ ANIMÁCIÓKON KÍVÜL RAKAT SZAR
Pókember 2 - még nem láttam - TUTI GYENGE LESZ

NA, röviden tömören :-)

FREAK
ahogy mongya!

Riszpekk

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Ritkán írok ide, pedig ezer filmet néztem mostanában, de azért egyet nem tudok kihagyni: aki hülye címe ellenére megnézi a Lé meg a Lolát, szerintem nem fog csalódni, durva jó film.

Bandew
Engem nagyon idegessített, hogy nem tudott elszakadni a kaka-poénoktól.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ma néztem meg a Derült égbõl polly-t és a Traffic-ot.
Hát a Traffic nem az én világom, az alvással küzdöttem rajta.
A Derült égbõl polly viszont tetszett. nálam:7/10

Bandew
Batman 3-4 hol jó neked?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PetruZ
Ong-Bak

Hát ez valami nagyon csúcs film, messze kiemelkedik az utóbbi idõk (értsd: a Kickboxer óta 😊 ) egykaptafára készülõ "karatéjos" filmek közül. Bár a sztori primitíven egyszerû és az "ellopták-de-én-visszahozom" egy újabb variánsa, ez a thai gyerek valami zseniális. Látszik rajta, hogy nem képzett színész (a többi szereplõ sem az; csak érzékeltetésképpen: a filmben egyetlen jelenet, az alig néhány másodperc erejéig feltûnõ Kitano Takeshi mindenkit lejátszik a színrõl 😉 ), de valamit biztosan tud a muay thai-ról és olyan atletikus, mint egy majomba oltott párduc. Elképesztõ (és néhol hihetetlenül brutális) harci jeleneteket lehet látni, az ember álla leesik néhány igazán durva résznél (na jó, amikor a motoros sisakt szétrúgja, az már erõs volt 😊 ). Ki merem jelenteni: fel van adva a lecke az elkényelmesedett, tucatfilmekbe belesimul amcsi és hongkongi filmeseknek.

9/10 (az itt-ott átütõ amatõrség és a gyenge színészi játék miatt)

(imdb: klikk)

Ui.: Luc Besson már lecsapott rá. Ezt a filmet õ forgalmazza Európában és a srác két következõ filmjét már lekötötte producerként is.
az, ami még várhatóakhoz szólva. a pletykákat hanyagoljuk, koncentráljunk a tényekre!😊

2004.07.23 Catwoman
2004.12.10 Blade: Trinity
2005.02.18 Elektra
2005.07.01 Fantastic Four
2006.05.05 X-Men 3
2007.05.04 Pókember 3

és, amik még esetleg várhatóak moziban:

2004 (?) Man-Thing
2004 (?) Ghost Rider
2005 (?) Superman
2005 (?) The Green Hornet
2006 (?) Daredevil 2
CalebJoe
Nekem ez a véleményem a képregény film adaptációkról.

Superman - akkoriba nagy szám volt amúgy egy vicc
Batman 1,2,3,4 - jó
Blade 1,2 - jó
X-men 1,2 - elmegy
Pókember - elmegy
Daredevil - vicc (Ben Affleck)
Tini Nindzsa Teknõcök - Móka
Hellboy - jó
Spawn - elmegy
A Holló 1,2,3 - király
Punisher - még nem láttam (,de a régi az vicc volt)
Hulk - jó
Pókember 2 - még nem láttam

Amik még várhatóak

Catwoman
Blade: Trinity
X-men 3
Fantastic Four
Elektra
Batman Begins
Batman Beyond
Batman vs Superman
Batman Year One
Daredevil 2
Darkness
Dr. Strange
The Flash
Ghost Rider (nem a motoros film)
Green Arrow
Invisible Girl
Iron Fist
Iron Man
Man-Thing
Pókember 3
Supergirl
Superman (felújítsák)
Wonderwoman

Ezek nagy részét már olvastam.
fifi
Cronicles of Riddick: nem akarom hosszasan boncolgatni...Be voltam szarva, hogy el lesz baszva az egész és csalódnom kell de nem így történt. Nagyon jó volt!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

burkusdió
THX!

Jano
www.avipreview.com

burkusdió
honnan lehet leszedni? mert kezd érdekelni...

Jano
Bele tudsz kukkantani a videofájlokba (avi, mpeg), így nincs szivolaveszély, hogy feleslegesen húzol le 700 Megát.

burkusdió
és végülis mi ezeknek a lényege?
mert ilyne progikról még életemben nem hallottam...

Jano
AVIPreview roolz.

én is a videolan-t ajánlom
PetruZ
Még annál is jobb az AviPreview, vagy a Videolan, mert ezekkel nem kell újraindexelni külön fájlba sem, "on-the-fly" bele lehet nézni velük.
Blasta
Najó, haviszont nem szuperhõs szupererõvel, akkor legyen olyan kedves és ne bírja már ki ha átrendezik az arcával az egész lakást or számting... :-)
Na mindegy, ettõl eltekintve fogyasztható.

Blasta
Persze a sztori ugyan az mint máskor (megölték a családját, brühü brühü) de legalább nem húz a fejére neonzöld símaszkot és nem gyárt elpusztíthatatlan fémbõl kampós kardokat meg lézerdeszkát amin repülhet... :-D

Blasta
Amit eddig láttam a Punisher-bõl (a felét) az lapján azt kell mondjam, hogy elég koolyan vették a dolgot.
Eddig egész kellemes.
Travolta persze sokat dob a dolgon, de nekem ez a fõszereplõ srác is bejön.

CSOCSO
ezert van a divfix nevu progi.. lejon 10 mega a cuccosbol, meglesed divfix el es kesz...
burkusdió
😄

Sephi
Es meg le is filmeznek 😛PPPP

Blasta
Indiában a kezit lábát levágnák szerintem 😄DD

Sephi
16 eves es kaphat egy 1 ev bortont?

burkusdió
nagyon megérte neki...
egyébként egy csomószor beszoptam az ilyen mozifelvételek miatt,mert mindig ki van írva,h. "DVDRip,és mikor az ember letölti,akkor jön rá,h. mozifelvétel... ráadásul egy csomó olyan szar mozifelvétel van,h. hiányzik az elsõ félóra,meg belelóg az elõttelévõnek a válla...