Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg jók a beállítások, szépen van fényképezve - ezt is elismerem. De tényleg nem fogott meg ettõl függetlenül.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ráadásul a sztori ott ér véget, ahol nem szabadna: egy vagy két rész a végérõl sosem készült el animének...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ez a sorozat a The Simsons alkotoitol van. Most kaptam meg az oszes reszt. El sem kell mondani hogy a negyedik epizod utan nem neztuk tovabb mert fajt az oszes hasizmunk. Ennel jobb vigjatek rajzfilmet soha sem lattam.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ev legnagyobb baromsaga! Ne pocsekojatok a draga idotoket!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Vámpírok - talán a szereposztás is besegített (James Woods, Daniel Baldwin, Sheryl Lee)
mindenesetre a fõvámpír alakítása és ténykedése nevetséges, jókat röhögök rajta, de maga a kaland mégis bejön
Riszpekk
Riszpekk
Plusz a teljesen korrekt darkos hangulat ami magával ragaadóvá teszi azt a sztorit.
Nem érintett meg, ez van.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
hat... tetszett nagyon is.. de ennek se volt olyan kellemes, jo befejezese😞
És egyszer az életben valaki magyarázza el majd nekem azt is, hogy a Holló mitõl jobb a kereskedelmitévés-videotékás c-filmeknél, mert láttam már háromszor, de eddig nem sikerült rájönni.
Ha már itt tartunk, a Blade 1 se kutya 😄
Riszpekk
Szal:
Superman - akkoriba nagy szám volt amúgy egy vicc. - JA
Batman 1,2- jó - A TÖBBI VICC! MI TETSZETT NEKED A 3-4-ben???????
Blade 1,2 - jó - BLADE 2-ben mi a jó???? SZÁNALOM, MARHASÁG!
X-men 1,2 - elmegy - AZ EGYIK LEGJOBB KÉPREGÉNYADAPTÁCIÓ, MINDKÉT RÉSZE ÁLLAT!!!!
Pókember - elmegy - GYENGE
Daredevil - vicc (Ben Affleck) - ÍGY VAN!
Tini Nindzsa Teknõcök - Móka ...
Hellboy - jó - OKÉS, LEGYEN JÓ.
Spawn - elmegy - RAKAT MOSLÉK, TÖBBET ÉRDEMELT VOLNA
A Holló 1,2,3 - király - HOLLO 1 ALAPMÛ a TÖBBI VHS szemét!!!!
Punisher - még nem láttam (,de a régi az vicc volt) - EZ AZ ÚJ EGÉSZ JÓ
Hulk - jó - AZ ANIMÁCIÓKON KÍVÜL RAKAT SZAR
Pókember 2 - még nem láttam - TUTI GYENGE LESZ
NA, röviden tömören :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Hát a Traffic nem az én világom, az alvással küzdöttem rajta.
A Derült égbõl polly viszont tetszett. nálam:7/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Hát ez valami nagyon csúcs film, messze kiemelkedik az utóbbi idõk (értsd: a Kickboxer óta 😊 ) egykaptafára készülõ "karatéjos" filmek közül. Bár a sztori primitíven egyszerû és az "ellopták-de-én-visszahozom" egy újabb variánsa, ez a thai gyerek valami zseniális. Látszik rajta, hogy nem képzett színész (a többi szereplõ sem az; csak érzékeltetésképpen: a filmben egyetlen jelenet, az alig néhány másodperc erejéig feltûnõ Kitano Takeshi mindenkit lejátszik a színrõl 😉 ), de valamit biztosan tud a muay thai-ról és olyan atletikus, mint egy majomba oltott párduc. Elképesztõ (és néhol hihetetlenül brutális) harci jeleneteket lehet látni, az ember álla leesik néhány igazán durva résznél (na jó, amikor a motoros sisakt szétrúgja, az már erõs volt 😊 ). Ki merem jelenteni: fel van adva a lecke az elkényelmesedett, tucatfilmekbe belesimul amcsi és hongkongi filmeseknek.
9/10 (az itt-ott átütõ amatõrség és a gyenge színészi játék miatt)
(imdb: klikk)
Ui.: Luc Besson már lecsapott rá. Ezt a filmet õ forgalmazza Európában és a srác két következõ filmjét már lekötötte producerként is.
2004.07.23 Catwoman
2004.12.10 Blade: Trinity
2005.02.18 Elektra
2005.07.01 Fantastic Four
2006.05.05 X-Men 3
2007.05.04 Pókember 3
és, amik még esetleg várhatóak moziban:
2004 (?) Man-Thing
2004 (?) Ghost Rider
2005 (?) Superman
2005 (?) The Green Hornet
2006 (?) Daredevil 2
Superman - akkoriba nagy szám volt amúgy egy vicc
Batman 1,2,3,4 - jó
Blade 1,2 - jó
X-men 1,2 - elmegy
Pókember - elmegy
Daredevil - vicc (Ben Affleck)
Tini Nindzsa Teknõcök - Móka
Hellboy - jó
Spawn - elmegy
A Holló 1,2,3 - király
Punisher - még nem láttam (,de a régi az vicc volt)
Hulk - jó
Pókember 2 - még nem láttam
Amik még várhatóak
Catwoman
Blade: Trinity
X-men 3
Fantastic Four
Elektra
Batman Begins
Batman Beyond
Batman vs Superman
Batman Year One
Daredevil 2
Darkness
Dr. Strange
The Flash
Ghost Rider (nem a motoros film)
Green Arrow
Invisible Girl
Iron Fist
Iron Man
Man-Thing
Pókember 3
Supergirl
Superman (felújítsák)
Wonderwoman
Ezek nagy részét már olvastam.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Na mindegy, ettõl eltekintve fogyasztható.
Eddig egész kellemes.
Travolta persze sokat dob a dolgon, de nekem ez a fõszereplõ srác is bejön.