1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bandew
    Nem hiszem hogy a 2007-es dátumnak bármit is befolyásolnia kéne stílus szempontból. Mert ez egy stílus! Pl az Apocalypto-n ki lehet akadni egy-egy hülyeségen, hisz azt Gibson dokumentarista jelleggel "akarta" felruházni, így persze hogy hülyén néz ki benne pár dolog. De én a Die Hard 4-től egy Die Hardot vártam. Nem érdekel a vadászgép típusa, az a filmben csak egy "vadászgép", így szó szerint. Kit izgat hogy egy hekker, mennyire reálisan nyomja a dolgot a filmben, a nézőnek nem azzal kell foglalkoznia, hanem hogy a rosszfiúk épp rosszalkodnak. Ez a legegyszerűbb film-recept! Szuperbűnözők, béna zsaruk, betojt polgárok és McClane, aki helyrepofozza a dolgokat, netán egy "jópofa" figura mellé, akivel az elején utálják egymást. Itt erről szól az egész! Én megértem, hogy sokakat kiakaszt ez a hollywood módi, de hát könyörgöm! Nem kellett hozzá sokat töprengeni, hogy tudjuk, bizony az új Die Hard is ilyen lesz! Aki nem szereti az ilyeneket, vagy számára ezzel megtörik az illúzió, az miért nézi meg a Die Hard-ot?
    Én még külön imádom az ilyen elcsépelt, béna részeket! Jó érzés kicsit látványmozizni és visszarepülni a gyerekkorba.