[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hm, kihagytam még az "A gyűlölet fája"-t is, az is ideiilik. :)
On:
The Island: Baromi rossz film volt, fárasztóan idióta logikai bakugrásokkal. Végigkínlódtam magam rajta, de nagyon nem tetszett. 2/10 (+1 pont S.J. miatt, akinek az idióta szerep ellenére is látszik a szemén, hogy egy okos nő; és nem mellesleg nagyon szép is :) )
Tomb Raider: Hát, ezt még az ellenségeimnek sem kívánom. Igaz, a játéksorozatért sem vagyok úgy oda, bár az még elviselhető, de ezt a filmet kb. 15 perc után feladtam.
Mean Machine: Hogy legyen valami jó is ebben a pechszériában. :) Simán nézhető, és tekintve Vinnie korábbi pályafutását még önironikusnak is felfogható. Bár a film egy kliséhalmaz, amelynek minden mozzanata előre kiszámítható és állandóan ott motoszkál bennünk az "ezt már láttam máshol" érzés, azért a karakterek, meg a "barátságos" focimeccs (ami közel sem egy Shaolin Soccer, sőt! :) ) miatt érdemes végignézni. 7/10