Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

burkusdió
nagyon megérte neki...
egyébként egy csomószor beszoptam az ilyen mozifelvételek miatt,mert mindig ki van írva,h. "DVDRip,és mikor az ember letölti,akkor jön rá,h. mozifelvétel... ráadásul egy csomó olyan szar mozifelvétel van,h. hiányzik az elsõ félóra,meg belelóg az elõttelévõnek a válla...

Láma 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

artschi
Egy picit OFF, de ideillik...

Nem csak a pók kapja el a bünözõt
<2004. július 01. @ 22:18 - G-San>
Ma kezdték meg a vetítését a Spider-Man 2. részének. Fanatikusok ezrei lepték el az amerikai mozikat, hogy megcsodálhassák pókbarátunk legújabb jótéteményeit. A pók mókának nagyon megörülhetett az a 16 éves srác is, aki volt oly bátor, és a kamerájával együtt ült be mozizni. Épphogy elindította a felvételt, rögtön kellemetlen élményben volt része: lebukott. Egy élelmes mozi õr éjjellátó szemüveggel pásztázta a nézõket, így könnyedén kiszúrta a kicsiny szerkezetet. Kellemetlen napok következnek a fiú életében, hiszen akár 1 év börtön és maximum 2500 dollár bírság is kijárhat neki.

😊))

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

burkusdió
én most akarom megnézni... de ha ilyen szar véleménnyel vagy róla,akkor nem pazarlok rá 750Ft-ot

Loál János
Szerintem 1az1ben olyan, mint egy Andersen-mesét beszívva olvasni. 😮)))

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

gyenge halálos iramban parafrázis a németektõl. legalább jó autók vannak benne, minden más gagyi
Bandew
Hát jól kitalálták az biztos. Még kalandjáték is készült belõle, de sajna azzal nem jáccottam.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ha nyitott vagy a mûvészfilmekre, a beteg környezetábrázolásra és az elvont sztorikra, akkor a te filmed.
Ha nem, akkor sikítva fogod kiszedni a lejátszóból 20 perc után.
Amúgy szerintem zseniális film, kiváncsi lennék, hogy a stáb milyen tudatmódosító anyaggal tolta ki ezt a végeredményt magából.

BaLeeX
A Padlógáz címû filmet látta valaki?
És ha igen mi a véleménye róla?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Loál János
Nagyon kira film.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
Érdekes.
Mindenesetre ezek a filmek nem a szuperhõs-fonalat viszik, így szvsz esetükben eltekinthetünk a képregényadaptáció megnevezéstõl.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
igaz igaz :-D

a from hell és a road to perdition és képregényekbõl készültek, bizony.From Hell comics
Road to Perdition - DC Comics
CSOCSO
hellboy. nem volt nagy cucc a szereplok okesak voltak de legalabb nem unatkoztam az elmult oracskaban...
te buta, tudhatnád hogy normális ember nem száll szembe batmannal

Blasta
Ez meg a másik, hogy Batman csak ilyen elmeroggyant faszkalapok ellen képes küzdeni????
Hát milyen világ ez???? :-DDDDDDD

Az összes ellenfele elmegyógyba való vagy onnan szökött.
Ezt nem értem, de itt úgyse fogja senki elmagyarázni miért van így... 😄

Bandew
Pedig a 2-nek még talán jobb világa volt! Igaz Pinvin nem fizikai síkon volt kemény ellenfél, hanem szellemin. A serege tényleg elég buggyant volt, de hát melyik Batmanben nem? :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Várható volt.
Az agyzsugorított amcsik özönlenek ezekre a CGI fosokra.
Ezek után senki se várjon kevesebb képregényadaptációt mint az elmúlt éveban volt!!!!!!!

Hülye segg egy nép ez bazeg, de élni azt tudnak :-))

Blasta
Nekem már a Batman 2 se teszett annyira.
Nevetséges volt az a "veszélyes" pingvin mint fõgonosz...
Meg a buggyant serege...

Batman 1-gyel nem volt semmi gond, ez tény.

Blasta
From Hell és Kárhozat útja, mint képregényfeldolgozás?????????

Bandew
Igaz a Hulk is jó volt.

Bandew
Iszonyat király film!!!!!!!!!!
LE merem fogadni, hogy Wachowskiék nem egy dolgot koppintottak belõle. Olyan világa van, hogy....NAGYON JÓ! :-D

CSOCSO
MIB1 resze jo volt a masodik nem volt rossz.. deee.. no mind1
ha már spiderman - a 2. rész tegnap nyitott usa-ban, minden idõk legjobb napi eredményét 40,4M dolcsit hozva (5 nap alatt kb 160M dollár várható, ami nem rossz😊
nekem képregénybõl talán a man in black és a holló tetszett a legjobban (de a johnny depp-féle 'pokolból' és tom hanks-es 'kárhozat útja' is nagyon jó hangulatú volt)
CSOCSO
nekem a legutobbi hulk is bejot.. nem volt olyan kaki mint a spidermanus... de amugy ja.. a batmanokkal nincs sok baj
Elveszett gyerekek városa milyen? Most rendeltem meg.

Bandew
Szvsz a legjobb képregény adaptáció a Batman 1-2.

Blasta
Mondjuk nekem SPAWN karaktere és sztorija jobban bejött, csak ne kúrták volna el az egészet azzal a szánalmas filmmel...

Blasta
Szerintem meg totál közepes mind a sztori, mind a megjelenítés.
Talán Hellboy karaktere volt jobb mint a többi hasonló 12-egy-tucat comic fõhõsé, de bennem nem hagyott mély nyomot.
Még mindig az X-MEN 1-2 tetszik a legjobban.

CalebJoe
Most néztem meg a Hellboy - Pokolfajzat-ot hát szerintem ez a eddigi legjobb képregény adaptáció.
Blasta
Beza, nagyon rulez múvi!!!!!!!!!!4

Bandew
Sztem nem volt valami nagy durranás.

PetruZ
Erõsítlek. 😊
Most néztem meg a Traning Day(Kiképzés)címû mestermûvet!Baromi jó kis film ám ez,a színészek,karakterek nagyon jól játszanak.Szerintem a rendezés is ott van a szeren,nincs fölösleges lövöldözés mint a "B" kategóriás akciófilmekben,csak a lényeg.Aki látta erõsítsen,vagy mondjon ellent😊
Alien
amik=amíg

Alien
Úgy volt, hogy nem kellett teljesen megvárni amik lemennek a készítõk, hanem párat kiírtak és akkor volt😊 Fura volt, mert nem kapcsolták fel még a lámpákat, gondoltuk lesz még vmi, és lett😊

Sephi
Azten nem is lattam! Marmint a veget!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Alien
Shrek 2: nagyon tetszett, jó a szinkron (szerencsére maradtak a régi hangok) a szamár megint nagyon nagy 😊) A Kandúr ahogy néz ártatlanul a szemeivel,...háát az csúcs😊))) Akit érdekel esetleg Shrek 2 wallpaperitt találhat. Itt van az a cicás is😊) Egy ideig be is rakom magamnak😊

Ja és ugye aki látta, az várt egy kicsit a végénél remélem, mert pár készítõt kiírtak, utána volt még egy jelenet

SPOILER

Nem semmik azok a szamár-sárkány kölykök😊) És a szamár beszólása, hogy: Melót kell keresnem😊)) Eszméletlen😊)

Most néztem meg az "Idõzavarban" címû filmet, krimi karegóriában nálam ez az év legjobbja...

http://gaborszantai.co.uk/

FREAK
lol ez jó

Riszpekk

Bandew
Én nem láttam ezt a filmet. Nem is arról beszéltem.

FREAK
eddig errõl volt szó, de mindegy

a film pedig dok. (akar lenni) akkor is ha te nem mondod ki 😄

Riszpekk

Bandew
"Irak mindig is egy nyomortanya volt, mert hülyék voltak pénzt csinálni az olajból, ami meg bejött, az kellett a Hussein klánnak új palotára, PONT. "

Ez meg nem tom hogy jön ide.

Bandew
"egy dokumentumfilmben ne mûvészkedjenek"
Nem mondtam hogy az volt.

FREAK
egy dokumentumfilmben ne mûvészkedjenek, mert olcsó vészkijáratnak hat (utólag bármire lehet mondani, hogy "jaaaa, hát az csak mûvészi eszköz volt, nem az a lényeg")

Irak mindig is egy nyomortanya volt, mert hülyék voltak pénzt csinálni az olajból, ami meg bejött, az kellett a Hussein klánnak új palotára, PONT.

Riszpekk

Bandew
Ezt egy szóvel se mondtam! Ne adj a számba ilyeneket! A
zt hiszem ez a két dolog egy kicsit különbözik egymástól. CSupán azt mondtam, hogy egy filmnek valahol van mûvészi értéke. Egy újságnak (legalábbis a Blikknek) nincs. Tehát ha egy film felhasznál ilyen jellegû felvételeket, azon nem kell feltétlenül kiborulni, mert nem tudhatjuk mit akar a rendezõ üzenni vele. De ezze nem azt mondom, hogy nem volt ízléstelen ebben a filmben, csak az ilyennel nem kell törõdni ha már mindehol ez megy.

FREAK
nem értem, hova akarsz kilyukadni.... én azt mondom, hogy csak azért, mert láttam már embert az utcán pisálni, én nem fogom utánozni, te azt mondod, miért ne, hiszen más is megteszi...

Riszpekk

Bandew
Nekem ez nem igényem. Csak egy filmnek többet engedek meg, mint egy újságnak.