Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
de

PetruZ
Hard Boiled (Chow Yun-Fat, Tony Leung, ...) (1992)

10/10

John Woo legjobb filmje és számomra a legnagyobb akciófilm, amit eddig valaha is láttam. Woo késõbbi (hollywood-i) munkáit korábban már láttam, de most már azt is tudom, hogy az azokban szereplõ híresebb jeleneteket mindet ebbõl a filmbõl vette (persze kicsit feltupírozva azokat). Ez egy pazar mestermû, a hongkongi stílusú akciófilmek abszolút etalonja, a korábbi hasonló remekmûvek, az A Better Tomorrow és a The Killer tökéletes esszenciája igazi, élõ (!) karakterekkel, jó és fordulatos sztorival és hihetetlen látvánnyal, ami a korabeli technikai szinthez mérten is lehengerlõ, a jelenetek megkomponáltsága és egységessége pedig a teljes két óra minden perce alatt a padlóhoz szögezi a nézõ állát. Persze nem Woo találta fel a spanyolviaszt, persze ilyesmi filmek ezrével készültek abban az idõszakban, de csak "ilyesmi" filmek. A Hard Boiled viszont egyszeri és - véleményem szerint - utánozhatatlan. Másolni lehet. Újra elõadni? Kizárt.
Minden fanatikusnak kötelezõ darab.
A többiek persze most húzni fogják a szájukat... 😊
PetruZ
Ott volt a smile a végén, nem? 😉
Ryleh
"Jo" ez a Háborgo szarság a tv2-n.....viz alatt is minden elektromos vacakPl:neonvilágitás,kapcsoloszekrények,sûtö!! mûxik.......hmmmmmm

zaki
igen, de sztem Petruz csak hülyéskedett (mert ha nem... )

Blasta
Jaja.
Ez nem lopás hanem a kult film elötti tisztelgés. Persze poénosra véve.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PetruZ
Még a karakterek is ugyanazok. 😊 Szerintem ha nagyon keresi valaki, még a tigriscsíkos Cadillac-et is meg lehetne találni vhol. 😉
zaki
off: vice cityben 1ik kis házba be lehet menni, a fürdõszobában ott a láncfûrész + pár véres foltocska a falon na meg a Vercetti villa "irodája 1 az 1ben úgy néz ki, mint Pacino-é

Ryleh
Árnyék Innsmount felett c.regény az alapja,és az Ûnnep c.novellára is utal a vége-de jelenkorban játszodik

Ryleh
a Dagont láttad?

PetruZ
A From Beyond nem Lovecraft adaptáció! Esetleg pár apróságot meríthettek belõle, de az egész alapsztori és a horrorjelenetek teljesen más jellegûek. Egyébként baró film. 😊

Igazán jó Lovecraft-adaptációról azonban még nem hallottam...
Ryleh
ok...az lehet ,csak egy Lovecraft regényt illett volna poénoktol mentesebbre csinálni.....amugy sajna elég kevés van az ilyen adaptáciokbol

A Re-Animator minden idõk egyik legnagyobb és legjobb horror-kult mozija...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ryleh
ez ok volt de a Re-Animator /ami a Herb.West az ujjáélesztö-adaptácioja/ az gagyi lett...dc-n amugy 5-6 lovecraft film van....ma kezdtem el a From Beyond/Onnan Tulrol letöltását

egyszer én is kezdtem egy lanosró tölteni, de sajna nem sikerült... még nem láttam Lavkraft adaptációt, pedig angyon kíváncsi lennék rá, hogy sikerül átadni a fílinget 😊
Ryleh
de amugy dc-röl van nekem is 1 Lan-os tagrol 5 ora alatt lejött

Ryleh
dc?...ja nincs hun feliratom csak valami angol-spanyol keverák de anélkûl is jo volt

megvan neked???????????????????????? 😄 KELLLLLL 😄
Ryleh
DAGON.....akinek ismerös H.P.Lovecraft annak ismerös lehet..

PetruZ
Scarface

10/10

Ui: A megnézése közben döbbentem rá, hogy a GTA: Vice City alkotói csapata egyszerûen egy tolvaj banda... 😊
Glpetyus
A pokolból (From Hell)-Johnny Depp

Jó volt...7/10...(lehetett volna kicsit brutálisabb )

Glpetyus
Van Helsing...

Szeretem a mûfajt de ez... :I

3/10 a látványos jelenetek miatt...

Glpetyus
Kapitány és katona...

Nekem nagyon bejött... ten!

Alien
50 elsõ randi - 50 first dates

Jópofa, aranyos film, egy kis könnyed szórakozásra tökéletesen megfelel. Ajánlom mindenkinek 😊

Welcome to Colinwood: Reg nevettem ennyit. A vege nem tetszett, de amugy kurva jo film. Alakitasok es a szikron a helyen van. Nagyon ajanlott.

zaki
Dühöngõ bika: pfff, talán De Niro 1ik legjobb alakítása, nem semmi, hogy mennyit készülhetett a szerepre. azé kicsit furcsa volt látni 30+ kilóval 😊 nagyon tetszett a film, múltkor m1 lenyomta, de elfelejtettem megnézni, most is majdnem elfelejtettem, elsõ 5 percrõl lemaradtam, biztos szétb*szott volna az ideg, ha ma is elfelejtem megnézni a filmet...

Sadun Tryst
😛
jó neked, én tényleg azt hittem, h a Shooter 1 másik faszi...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

igen, de a szívébe se szúrta a tût... ez így nagyon szar volt...
Bandew
Jaja, azt is kihagyták amikor az utolsó katonávak megmérkõzik és benyomja a szájába a gyöngyöt. EZt az egészet kivágták!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Arrol nem is beszelve hogy Ubul nem is Jon kutyusa (egyik ismerose hagyta nala)eredetileg a filmben pedig o kapja szal ez is furi na...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Loál János
Reménykedni? Manapság? HÁLIVUDBAN? Loál.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sephi
Ha teccik Bill Murray hangja es Garfield stilusa nezd meg de ugy ugy neki hogy nem fogod megkapni a kepregeny fiilinget!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Glpetyus
lál

Blasta
LOÁL

Pedig reménykedtem...

Akkor ez is kuka. :-(

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Garfield -

Nos akkor. Aki imadja a kepregenyt tegyen maganak egy sziveseget es ne nezze meg a filmet. Semmi de semmi koze nincs a kepregenyhez. Csakis a nevek es maga Garfield viselkedese.

Vegyuk a Film - Kerpegeny leirast.

Jon nem is egy luzer(egy tok ertelmes jol kereso fiatalember) pedig mindeki tudgya hogy az.
Liz szerelmes Jon-ba (tejesen szerelmes mar fiatal kora ota) pedig tudgyuk jol hogy ki nem alhatja.
Ubul egy okos kutya (meg is nyer egy dijat) pedig ugye egy idota buta kutyus.
Nermal tok hulye (es nem is pici macska) pedig igazabol bajos es ertelmes.

Mindennek az ellentetje! Egyedul Garfield adta az igazit.
A story csapnivalo baromsag volt.

Egyedul Bill hangja es Garfield stilusa az ami jonak mondhato. Semmi mas.

Hajjon meg aki ilyet rendez!

CSOCSO
az pedig szanalmas... bar azhem ugy mar en is lattam evekkel ezelott!! ha jol emlexem az sincs benne mikor szivenszurja magat a szuroval meg ilyenek.. rohadtul elbasztaka filmet!!! alenyeget kihagytak belole
CSOCSO
lol
FREAK
nem baj, legközelebb is hidd el, hogy hülye vagyok, amikor úgy csinálok, mintha az lennék 😊

Riszpekk

a.carkey
A filmet! 😊 RTLK!

A medve nem játék.

FREAK
😊

Pedig ahhoz komoly felszerelés kell 😊

Riszpekk

a.carkey
Megvágták a Sziklát is ... :=(

A medve nem játék.

fifi
Hellboy-egész fasza film volt. Összevetve pl. a Van Helsinggel/mint utóbbi idõk ilyennemû durranása/, szvsz annál sokkal jobb volt.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

zaki
nagyon fasza film volt, én is láttam, Kevin Spacey meg hatalmas színész

CSOCSO
emlexem a filmre.. azert annyir anem volt jo mint az AI.. de azert cool volt elegge!
CSOCSO
pppfff.. most neztem meg tegnap este az AI-t...elegge zsir volt!!!!!
VinylToy
A jövõ kezdete

Akinek bejött az AI, annak ez a film se fog csalódást okozni, a kissrác ugyanis a fõszereplõ és megint egy hatalmas drámai alakításnak lehetünk szemtanúi. Nekem nagyon tetszett

TEN!!!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Glpetyus

De azért thx😊)

PetruZ
Duel (Párbaj). Steven Spielberg vizsgafilmje...
Glpetyus

Bandew
Hát magyarázd meg! :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.