Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10/10
John Woo legjobb filmje és számomra a legnagyobb akciófilm, amit eddig valaha is láttam. Woo késõbbi (hollywood-i) munkáit korábban már láttam, de most már azt is tudom, hogy az azokban szereplõ híresebb jeleneteket mindet ebbõl a filmbõl vette (persze kicsit feltupírozva azokat). Ez egy pazar mestermû, a hongkongi stílusú akciófilmek abszolút etalonja, a korábbi hasonló remekmûvek, az A Better Tomorrow és a The Killer tökéletes esszenciája igazi, élõ (!) karakterekkel, jó és fordulatos sztorival és hihetetlen látvánnyal, ami a korabeli technikai szinthez mérten is lehengerlõ, a jelenetek megkomponáltsága és egységessége pedig a teljes két óra minden perce alatt a padlóhoz szögezi a nézõ állát. Persze nem Woo találta fel a spanyolviaszt, persze ilyesmi filmek ezrével készültek abban az idõszakban, de csak "ilyesmi" filmek. A Hard Boiled viszont egyszeri és - véleményem szerint - utánozhatatlan. Másolni lehet. Újra elõadni? Kizárt.
Minden fanatikusnak kötelezõ darab.
A többiek persze most húzni fogják a szájukat... 😊
Ez nem lopás hanem a kult film elötti tisztelgés. Persze poénosra véve.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
na meg a Vercetti villa "irodája 1 az 1ben úgy néz ki, mint Pacino-é 
Igazán jó Lovecraft-adaptációról azonban még nem hallottam...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
10/10
Ui: A megnézése közben döbbentem rá, hogy a GTA: Vice City alkotói csapata egyszerûen egy tolvaj banda... 😊
Jópofa, aranyos film, egy kis könnyed szórakozásra tökéletesen megfelel. Ajánlom mindenkinek 😊
jó neked, én tényleg azt hittem, h a Shooter 1 másik faszi...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Pedig reménykedtem...
Akkor ez is kuka. :-(
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nos akkor. Aki imadja a kepregenyt tegyen maganak egy sziveseget es ne nezze meg a filmet. Semmi de semmi koze nincs a kepregenyhez. Csakis a nevek es maga Garfield viselkedese.
Vegyuk a Film - Kerpegeny leirast.
Jon nem is egy luzer(egy tok ertelmes jol kereso fiatalember) pedig mindeki tudgya hogy az.
Liz szerelmes Jon-ba (tejesen szerelmes mar fiatal kora ota) pedig tudgyuk jol hogy ki nem alhatja.
Ubul egy okos kutya (meg is nyer egy dijat) pedig ugye egy idota buta kutyus.
Nermal tok hulye (es nem is pici macska) pedig igazabol bajos es ertelmes.
Mindennek az ellentetje! Egyedul Garfield adta az igazit.
A story csapnivalo baromsag volt.
Egyedul Bill hangja es Garfield stilusa az ami jonak mondhato. Semmi mas.
Hajjon meg aki ilyet rendez!
Riszpekk
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Akinek bejött az AI, annak ez a film se fog csalódást okozni, a kissrác ugyanis a fõszereplõ és megint egy hatalmas drámai alakításnak lehetünk szemtanúi. Nekem nagyon tetszett
TEN!!!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

)
)