[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Hills Have Eyes 2 [Sziklak Szeme 2]
Amit olvastam rola, hogy mindenkinek jobban tetszett az 1. Igen ezzel egyet ertek, de szerintem rossznak nem mondhato. Termeszetesen sok helyen unalmas reszek, kiszamithatosag es raadaskent a szineszek nevetsegesek voltak. Ettol fuggetlenul ha az egesz filmet nezem egy felejtos egyszer nezos filmet kaptam. Nem jo, de nem is rossz.
---> 3/10
Fantastic 4: Rise Of The Silver Surfer [A Fantasztikus Negyes es az Ezust Utazo]
Szinten az elso resz jobban tetszett, mivel sokkal tobb humort lattam benne. Ebben viszont 2-3 mondatnal nincs tobb humor, illetve a tortenet vege siralmas. Komolyan nevetnem kellett hogy mekkora sz*r vege lett. Sokkal otletesebben is vegzodhetett volna. Tenyleg szornyu. Ami pozitivum az Jessica Alba:), illetve az effektek is nagyon szepen meg lettek csinalva.
---> 2/10
Where The Buffalo Roam [Ahol a boleny duborog]
Nos gondolom nem sokan lattak. Aki latta a Fear and Loathing in Las Vegas [Felelem es Reszketes Las Vegasban] c. filmet es tetszett akkor irany ezt is megnezni. Az iro Hunter S. Thompson eleterol szol es bizony Bill Murray jatsza a foszerepet mint a fent emlitett filmben Duke-ot Johnny Depp. Ha valakinek bejon az efele film es kicsit is erdeklodik az iro felol az nezze meg, hatalmas. Mint a Fel. es Reszk. ez is igaz tortenet es hat eleg durva elete volt. Tessek megnezni.
---> 9/10